| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bu tessetür tartismasini gecen gün seninle yaptim. Ve isbaata ettim sana sen hala inanmiyorsun o senin kurana sadece Y.N.Öztürk bakis akisindan baktigin icin anlayamiyorsun. Arablarin dine bir sey soktugu yok. Kurani Kerim arabcadir. Burada arablara karsi irkcilik yapmaya gerek yok. Kuranin tevsirlerini oku TESSETÜRÜ anlarsin o zaman diyorum sana ve bu konuyu bir daha acma diyorum. Kurani kerimde acik gezdin diyede bir ayet yok. Varsa yazarsin görüsürüz. Seninle polemiye girmek istemiyorum. Sen Elazizle kendini ayni kefeye kuyabilirisin. Bu senin dogal hakkindir. Ama ben seni Elazizden akili buluyorum. Bu benim sahsi görüsüm.
Allah hep bizimledir. Biz onu bulamiyoruz, cükü gafletten uyanamiyoruz ! |
|
||||
|
||||
![]() Ben Allahin kanunlarini kabul ediyorum diyorum sana ve tatbik ediyorum diyorum simdi sen benimle yine polemiye girmekmi istiyorsun ? Sen kulluk görevini mümkün mertebe yerine getir gerisinden sen sorumlu degilsin. Azinlik oldugunu biliyorsun dimi. Biz azinligin görüsüne saygi duyuyoruz sende cogunluk kesime saygili ol ve hep ben dogru yapiyorum biz dogru yapiyoruz deyip durma .
|
|
|||
|
|||
![]() bu hususta... ayni seninde Hadisleri terk edemiyecegin gibi....
Hadisler ve Mezhepler yüzünden ben 13 yil it gibi dolastim dünyada... ne namaz ne niyaz... ne oruc .... tam bir piskopat..... Allahtan su anki Alimler sayesinde hayatima huzur ve denge geldi..... Bak bunlar Hadisle Mezheple falan gelmedi... dikkatini cekerim... Ama olsun Demokraside görüs ayriliklari olacak elbet... sonucta komonist degiliz ya... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Dedigim gibi.... bizlerin kafalari uymasi ve uymamasi bir sey degistirmiyor...
Keske su dünyadaki din uzmanlari bir ortak metin hazirlayip sunsalarda, Islam alimi rahat etse..... |
|
||||
|
||||
![]() kardesim sen anlayamazsin bunu basbakanlarin veya cümhur baskanlarin karsisinda saygi durusunda durursun kiravatini düzeltirsin ama benim Allaha karsi olan sevgimi saygimi anlayamiyorun. Anlayamazsin cünkü o kabiliyet yok sende. Sen buralara sadece tartismak icin yani SHOW amacli gelenlerdensin.
Allah showculardan korusun bizleri |
|
|||
|
|||
![]() ama kisaca fikrimi ögrenmek istiyorsan..tesettür konusunda muhammed esed in fikirlerine aynen benimsiyorum..
tesettür yani örtünme kadnlari ilgilendiren bir konu..bir kadin kendini dikkat cekici görmüyorsa erkeklerin bakislari rahatsoz etmiyorsa yani kendisi nasil rahat ediyorsa öyle giyilebir... tabiki bir kadinin senin gibi kiro yobazlarin bir smuhitindede basi acik kolu yarim acik gezmesi sacma olur..hayvan gibi karilara saldirirsiniz.. ama basi acik kolu acik hatta pantolonlu kizlar bu gün almanyanin metropol sehrinde pekde cinsel acidan ilgi cekmez.. yani mümin devamli orta yolu secmesi gerekir..asiriya ne softa yobaz olmakda ne kicini acmakda yarisa girmemeli.. burda amac cinselligini öne cikarmamak..kadin ve erkegin ayni sevyede cinselligi öne cikarmamasi.. yoksa basörtü takip alttan ciplak gezip dudaklarini kahpeler gibi boyamasi cok sacma olurdu.. ama sana kalsa sanirsam karilarin hepsine cuval gecirecen..cükün kalkmasin diye..? yoksa allah melekler felan bizi herzaman ciplakda görüyorlar.. ayrica konu müsriklidi yine yandan gaz yaptin ..konuyu anlamamak icin.... |
|
||||
|
||||
![]() Onuda kabul etmeyen cok olur bunu bil. Kabul etmeyenlerin coguda senin gibi düsünenlerden olur galiba bu benim görüsüm.
|
|
|||
|
|||
![]() bir az frenle bakalim.....
Ne zaman bir seye ön yargiyla Alevilere davrandim.... Kuranin cercevesi apacik ortada.... Alevilerin din algilayisi Kuranin disindadir... senin uslübun gibi..... Bu cok ve cok acik artadadir.... anlamiyacak ne varki.... eger senden anlamiyorsan, artik burada baska birilerinin anlayacaginida zannatmiyorum.... Ben birilerine iyi görünmek icin... yok sen iyisin haklisin falan demem.... ve kimsedende beklemem.... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() cikiyorsun sen salakmisin yoksa dalgami geciyorsun..komik adam..namaz show degil..sen namazi show icin kiliyorsun gibime geliyor...
bakin bakin coach dangalagi ne müslümanmis ne namz kiliyior ..bakin bakin showcu adam... yani senin hareketlerini sifatini düsünce birda aklimdaki ezbere bildigim kuran ayetlerini kombinasyon yaparsam allahin yolladigi bu kurana hayret ediyorum yani yüzlece yil önce gelmis aynen sizin gibi showmen hinzir müsrikleri adeta tasvir ediyor..sasip kaliyorum ancak bu kadar olur diyorum..,,,, |
|
||||
|
||||
![]() Bak buradada yine söz hatasi yapiyorsun. Meshepler tabii din degildir. Ama onlarda namaz kilmayin, oruc tutmayin demiyor. Piskopat olun demiyor. O senin kisisel tercigin idi. Mesheplere inaniyorken it gibi dolasiyordum derken simdi mesheplere inanlari it yerine koyuyorsun lütfen dikkat et biraz. Ben nasil dikkat ediyorsam sende dikkat etmeye calis kirilmalar olmasin.
Ben sana degis demiyorum zaten. Müslüman sadece konusmasini bilmeyecek. Susmasinida bilecek bunu unutma. Benim kardesim cok konusur ona söyle ögut ederim ben hep: Agiz beginden önce calisirsa hep yanilirsin. Begninle agzini kontrol et. Derim ona hep. Elazizin seni cok etkiledini cok iyi biliyorum. Ama onun istikameti senin istikameti olmamasi gerek. O agzina geleni konusuyor. Icabinda küfür bile ediyor. Bu onun Ahlaksizligini ortaya döküyor. Ve samimi müslüman olmadigini gösteriyor. Sen onun gibi olma. Ve onun gibi degilsin zaten. Allah hep bizimledir. Biz onu bulamiyoruz, cükü gafletten uyanamiyoruz ! |