| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Helal olsun PKK'ya AKP'nin de ISID'inde anldigi dilden konusuyor ve onlara haddini bildiriyor. ISID'I ancak PKK bitirir! Zaten AKP'liler kaypak olurlar. Erkek gibi meydanlarda savasacak yürek yok onlarda. PKK'lilari görüpte altina eden askerlerin ve sözüm ona o "kahraman" polislerin haddi hesabi yok!
|
|
|||
|
|||
![]() Valla firsat bu firsat! Ya Kürdistan simdi kurulur ya da hic kurulamaz! AKP gibi kaypak bir hükümette kefen giymek neymis bir gösterin bu dünyevilik mahlukatlara! Birak Kürdistani Bagdad'i Basra'yi, Sami Halep'i bile PKK'ya verirler!!
Geändert von Ask_Sehidi (02.07.2014 um 17:37 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Devlet dedigin Israil gibi olur! 3 ögrencinin intikamini filistinlileri inleterek aliyorlar. Helal olsun!
Tayyip erkeksen bir daha van minit de bakalim! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Und die genaue Adresse der Modchee bitte noch? Moschee Düsseldorf reicht nicht für die Lieferung! So ähnlich Stelle ich es mir vor, wenn ich was schreibe und du was anderes verstehst. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
gercekten icindeki nefret hic bitmeyecek kadar büyükmü? sen israil devletini örnek al. ben zalimleri hicbir zaman örnek almamisimdir. bizim davamiz zülm etmek degil, mazlumlari korumak. yine AK Parti en dogru karar oldugunu ispatlamis oluyorsun bu tür paylasimlarinla. |
|
|||
|
|||
![]() ISID'I SILAHLA, MÜHIMMATLA DESTEKLEYEN, MIT'CI HAKAN FIDAN'A SURIYE GIT ORDAN BIR KAC ROKET AT VE SAVAS BASLAT DIYEN, SANKI CEPHEDE VATANDASIN OGLU DEGIL DE BILAL SAVASACAKMIS GIBI!!
BAKARA-MAKARA BIR AYET SALLAYANLARLIN BASI MI CUMHURBASKANI OLACAK? Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (03.07.2014 um 10:48 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
gelelim yazdiklarina. kimse hakan fidana suriyeye git oradan roket at demedi. lütfen ya gercekleri arastirarak ögren yada hic bu konulara girme. senin yanlislarini düzelttikce kendimi ögretmen gibi hissetmeye basladim. dogruyu bilmek isteyenlere o görüsmeyi kisaca anlatayim. türk silahli kuvvetler suriyeye girmek istiyor. ahmet davutoglu giremeyiz önce bunun diplomatik hazirligini yapmamiz lazim diyor. mit baskani hakan fidan girmeyelim cünkü esadcilar türkiyenin her yerinde bomba patlatir diyor. ama asker diretiyor en mükemmel an simdidir biz girmek istiyoruz diyor. sonra hakan fidan sinirlenip simdi girilemez biz sinirlarimizi tamamen kontrol edemeyiz diyor ve böyle bir an mükemmelse ben onu her zaman yaratirim diyor. iki adam gönderip suriyeden buraya rokat atarim is biter diyor. ve bu sekilde türk silahli kuvvetlerin suriyeye girmelerini önlüyor. gelelim bakara-makara olaylarina. tübitakin analiz sonucu bu ses kaydi manipüle edilmis diye aciklama var. her kimki inanmiyorsa alir ses kaydini kendi analizini yaptirir. insanlar sormazmi o kadar oy almis chp, mhp ve bdp niye yaptirdiklari ses analizlerini aciklamadigini ![]() simdi dönelim asil konumuza. ask_sehidi icindeki bu hakaret ve kin hic bitmeyecekmi??? israil hayranligina saygi duyarim ama chp fanatigi oldugun gibi israil fanatikligin tutarsa ne yapariz? |
|
|||
|
|||
![]() Sen hangi Tübitaktan bahsediyorsun. Ha Türbitaka sormussun ha da paralari sifirlamazini bile beceremeyen Bilal'a. Tübitak'a göre bayrak yere inmmemis, yer bayraga yükselmis.. Hersey görüs meselesi. Dünyada nerde bagimsiz kuruluslar varsa, hep Erdogan'i yalanci cikardi. Bakaraci makaraciyi da haa onu cenabi Hakk'ta yalanci cikardi. Bakara suresini bi oku ne demek istedigimi anlarsin..
Suriye'ye ve Essad'a Esset degil, Essat'a tekrarliyorum, Esset degil Essat'a aslan kesilen baskaban nerde? ISID'e karsi süt dökmüs kedi gibi kösesine mi cekildi? Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() benim sana sordugum soru cok basitti niye cevap vermekte bu kadar zornlaniyorsun? ask_sehidi icindeki bu hakaret ve kin hic bitmeyecekmi??? israil hayranligina saygi duyarim ama chp fanatigi oldugun gibi israil fanatikligin tutarsa ne yapariz? |
|
|||
|
|||
![]() Sapla samani karistima. Ben Israelilerin bilime bakis acisini, devlet yönetme bicimine hayran kaliyorum. Topu topuna 20 milyon bile degiller ama 20.yüzyil bir yahudi yüz yili idi. Bütün icratlar ve icaatlar onlardan cikti.
Zitat:
|