| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Linki varmi bu yazinin ???
Selam Enis |
|
||||
|
||||
![]() Grenzen..Du hast mich davon definitiv überzeugt..
Deine Grenzen und Horizont reicht nicht aus,einen objektiv und sachlich erfassten Beitrag zu begreifen..Anziehungskraft der dummheit greift tief..nasil da birbirinizi cekiyorsunuz.. Seni ancak küfürbaz ve aptal mischko sarar |
|
||||
|
||||
![]() in einer Blokveranstaltung Demokratie im wahrsten Sinne lehren..dann könnte vielleicht deine Frage eine Bedeutung haben :-))
|
|
||||
|
||||
![]() bunun aynisini biz dedigimizde ama vatan haini yapiyorsunuz bizi..
|
|
||||
|
||||
![]() nasil bir ülkeleri var bilsinler ben anlattigimda ya yunan ajani ya da vatan haini terörist kürt diyorlar
|
|
|||
|
|||
![]() üstelik bu kadar ugras verip beni desifre denemene gerek yok...
Sen osr ben sana acik sekilde cavap vereyim..... ben ne tipimle ne asaletimle ve nede Trabzonlu yada Türk oldugumla bir sorunum yok..... Frag einfach... was möchtest du wissen ???? |
|
|||
|
|||
![]() nasil gercekleri birer birer yaziyorsun....
Ysak olan bir seyi yapip Demokrasinin arkasina siginmak diye bir sey yok Demokraside, Demokrasi ancak mesru olanlara izin verir..... Keske bizim millet bunu bir anlasa |
|
|||
|
|||
![]() Ama bilmem gereken bir seyde belki... senin gibi ne Devlet ne asker ne aydin insanlar nede EU nede UNO düsnüyor artik......
Yani TR zulüm yapiyor olayini kimse daha yutmuyor veya cogulari icin önemli bir husus degil artik..... Sen kendine hic suc vermiyorsun... hep haklisin ve haksiz olan TR devleti... ist da nicht zu billig und verzert deiner Meinung nach.... Derdini anlatma yeri olan Meclis yerine dagi seciliyorsa Tayibimi suclu cikaralim...... bildigin gibi hayatini ve kendi dogrularini yasa |
|
|||
|
|||
![]() ediyorsun.....
Benim yerden göge kadar hakli oldugumu biliyorsun..... Sen birde xmischkox Beitragini bi oku "ahhhh jungee bende kürdüm" Tek tarafli olaya bakiyorsun... ön kosullu olaya yaklasiyorsun...... iste Demokratik bir yaklasim degil bu |
|
|||
|
|||
![]() "Resmen PKK sempatisantligi yapiyorsun"
Du bringst es auf den Punkt!!! Demokrasiye saygisi olan, binlerce insani canindan eden birine tapmaz!!! |