| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() grup seksendort ( 84 ) - Olurum Hasretinle
http://youtu.be/zbEoVrDrb1Y Gördünmü bak bizden öteside varmış. Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış. Kaderimde buda mı vardı? Sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler. Görmeyeyim bir daha.. Kaderimde buda mı vardı? Sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler. Görmeyeyim bir daha.. Yar ellerin nerde? Ya benide götür yada gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle. Yar ellerin nerde? Ya benide götür yada gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle. Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde. Anılar birer birer batırır hanceri kalbime. Kaderimde buda mı vardı? Sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler. Görmeyeyim bir daha.. Kaderimde buda mı vardı? Sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler. Görmeyeyim bir daha.. Yar ellerin nerde? Ya benide götür yada gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle. Yar ellerin nerde? Ya benide götür yada gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle. |
|
||||
|
||||
![]() Zeki Müren - Mor Lacivert
http://youtu.be/b9skCsdVt04 Iste bu, bu sarkiyi dinlerken yanimda raki ya da kirmizi sarap olmayacak, yoksa hemen hemen hic icki icmeyen ben, şişeyle duelloyo girebilirim. Ya seni beni bitireceksin ya da ben seni misali ![]() Mor lacivert duman gibi sislenirse güzel başın Dökülürken gözlerinden damla damla akan yaşın Bir rüzgardı esti dersin gizli gizli gülümsersin ........ Unutulmaz sevdamızı düşünürken derin derin En sevdiğin şarkılarla sislenirse hayallerin ..... en sevdiğim şarkılarla ıslanırsa hayallerin bir buluttu geçti dersin acı acı gülümsersin sen değilsin yalnız kalan sen değilsin unutulan öldürsede beni sevgin yavas yavas zaman zaman bir rüzgardı esti dersin gizli gizli gülümsersin unutulmaz sevdamızı düşünürken derin derin en sevdiğin şarkılarla sislenirse hayallerin en sevdiğim şarkılarla ıslanırsa hayallerin bir buluttu geçti dersin acı acı gülümsersin bir rüzgardı esti dersin gizli gizli gülümsersin bir yağmurdu yağdı dersin içli içli gülümsersin bir buluttu geçti dersin acı acı gülümsersin bir rüzgardı esti dersin gizli gizli gülümsersin bir yağmurdu yağdı dersin acı acı gülümsersin Geändert von Der_Levantiner (02.04.2012 um 17:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Sezen Aksu – İkili Delilik
Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım, bakışmayalım Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım Ben bittim artık kalmadım. |
|
||||
|
||||
![]() [Yeni Türkü - Sezenler Olmuş
http://youtu.be/m-FWJWRq2KM Ümmüşen - Sezenler Olmuş http://youtu.be/KlemjlkB9Vo Seni yerlerde göklerde bulamazlarken Bende gizli olduğunu sezenler olmuş Dumlu dumluymuşsun yüreğimde, Kımıl kımılmışsın bileklerimde... Domur domur ter ışıl ışıl fer Ellerimde gözbebeğimde.. Aramızda dağlar yollar yıllar var iken, Beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş... Sargın yaprakmışım dallarına yangın toprakmışım yağmurlarına. Türkü olmuşsun, umudummuşsun sevdama yarınlarıma... |
|
||||
|
||||
![]() ümmüşen aritmetik sevda
http://youtu.be/PmZofm5R5zM sen bir bir incelemistin benle geleceginin artisini eksisini yar ben hesap yapmadim çünkü bilirdim sensiz geçen dakikam zarar yar.. yar.. o nasil hesapti yar bir eksigi artilara çarp... eksi sonuçlar.. yar.. yar.. bana uymuyor bu hesaplar iki olumsuzluktan çikan olumluluklar gözlerin gözlerime dokunsa gördügüm anlamlanirdi.. sözlerin sözlerimi oksasa dedigim nakislanirdi.. yar.. yar... ne zaman gördüysem seni yar yürek salincaklarda uçar göklere konar yar... yar... ne zaman düsünsem seni yar yürek alir basini çikar mavilik toplar.. sen toplayip çikarmistin benimle bir yasamin girdisini ciktisini yar ben hesap yapmadim çünkü bilirdim sen yoksan ben külliyen zarar yar... yar... simdi denklesmekte hesaplar sen kardan etmektesin zarar ben zarardan kar.. yar...yar... yillar sonra tuttum izanlar ne bende zarar ne sen de kar elde sifir var.. yollarim yollarina baglansa kaf daglarini asardim kollarim kollarina dolansa dünyalari kucaklardim.. yar.. yar... ne zaman gördüysem seni yar yürek salincaklarda uçar göklere konar yar... yar... ne zaman düsünsem seni yar yürek alir basini çikar mavilik toplar.. |
|
|||
|
|||
![]() Sacin yüzüne degse telini kiskanirim
Birine söz söylesen dilini kiskanirim kiskanirim seni ben kiskanirim kalbimden bu nasil ask allahim ölecegim derdimden sakin takma gögsüne gülünü kiskanirim seni saran kemerden belini kiskanirim. kiskanirim seni ben kiskanirim kendindemden bu nasil ask allahim? ölecegim derdimden cok pisikopat cok kiskancim ben ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Fikret Kizilok - Gidiyorsun
http://youtu.be/eUIyncniFL4 Gidiyorsun Beni bana bırakıp Ayrılığa katlanıp Biliyorum Sen de benim gibi Ayrılığa katlanıp Artık bir derin sızıdır Bize bizden kalan İçimizde saklanan Artık bir ömür boyudur Seni bana çağıran Kalbimin kuytusundan Gece yarıları Sokak lambaları Penceremde Meraklı rüzgar Okul çocukları Pürtelaş insanlar Hiçbirşey Olmamış gibi Oysa içimden kopan bir sen değilsin Umutlarım anılarım inançlarım var Kendine gülümseyen bir halim olsa da İçin için akan gözyaşlarım var. |
|
||||
|
||||
![]() Murat Göğebakan & Ayrı Düştüm Ellere Ben
http://youtu.be/Ma0oZeoOml8 Aslanim Murat, Adana'nin gururu! Bu sarkiyi bin defa dinlemistim ama Murat Gögekaban'dan dinledikten sonra sanki ilk defa dinlemis gibi oldum. Keske M.G. bu eski perfomansini yakalayabilse... Ellerini çekip benden Yarim bu gün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı gezen Yürek değil beden oldu Yandı yürek kebab oldu Gül bahçemde hazan oldu Ben ki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu |
|
||||
|
||||
![]() GRUP GÜNDOĞARKEN-GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM
http://youtu.be/WrjAEBHY7YY Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece yeni bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden hatıralar hatıralarrr unutulmaz Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Her gece yeni bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden hatıralar hatıralarrr unutulmaz Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi Bin kere daha yanarım sana canım gördüğüme sevindim Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim |
|
||||
|
||||
![]() Seni Seviyorum (Rafet El Roman)
http://youtu.be/hSxnR7GnoA0 Bence Rafet el Roman'nin en güzel parcasi. Benim icin öyle yani! Sen gencligim büyük parcasi sen gencligimim anlami. Biz neler neler yasadik beraber kalin bir roman kitap gibi... Bu sözler ask bölümünde bir kiza, firtina gibi esmekte bir Laz'a, bir Alman ve bir Espanyol arkadas icin de gecerli olabilir aslinda. ![]() Doch man soll den Tag nicht vor dem Abend loben. Die Jugendzeit ist noch nicht vorüber ![]() Sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana sevgilim bitmez sorular, uzar geceler, o düsünceler, üzüntüler sen gencligimin büyüik parcasi, sen gencligimin anlami biz neler neler yasadik beraber, kalin bir roman kitap gibi Sen gittigin an caresiz kalip, aklim karisir rahat edemem moralim bozulur, canim sikilir sen bilemezsin daha neler bak ne diyorum gizlemiyorum, sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin, seni seviyorum, seviyorum Sensiz yasayamam, sensiz hic olamam sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin seni seviyorum, seviyorum Ve o an gelir de, iste o an ben yasayamam Hangi yönünü cok seviyorum, biliyor musun sevgilim biraz icince, basin dönünce anlatinca bana o halimi sonra dalinca derin bakisinca gözlerindeki o sevinc bana sarilinca sonra sorunca nekadar seni sevdigimi Sen gittigin an biter cesaretim, uzar hedeflerim, hayallerim bitmez sorular, dinmez kederim, o düsünceler, üzüntüler bak ne diyorum, gizlemiyorum, sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin seni seviyorum, seviyorum Sensiz yasayamam, sensiz hic olamam sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin seni seviyorum, seviyorum Ve o an gelir de, iste o an ben yasayamam... bak ne diyorum, gizlemiyorum, sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin seni seviyorum, seviyorum Sensiz yasayamam, sensiz hic olamam sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin, her an kalbimdesin seni seviyorum, seviyorum Geändert von Der_Levantiner (11.06.2012 um 18:09 Uhr). |