| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Anadolu Atesi auf Atv dir anschauen sollen... die waren super.. das sind nur kopien
|
|
|||
|
|||
![]() ünlü sairimiz Arif Nihat Asya bakin Bayrak sevgisini siirinde nasil dile getiriyor...
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü Kız kardeşimin gelinliği, Şehidimin son örtüsü, IŞIK ışık dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum Senin destanını yazacağım, Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım, Seni selamlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım, Dalgalandığın yerde ne korku ne keder, Gölgende bana da bana da yer ver. Sabah olmasın günler doğmasın ne çıkar, Yurda ay yıldızının ışığı yeter, Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün, Kizıllığında sığındık, Dalgalardan çöllere düşürdüğü Gölgene sığıındık, Ey şimdi süzgün rüzgarlarda dalğalı Barışın güvercini, savaşın kartalı Yüksek yerlerde aşan çiçeğim Senin altında doğdum Senin dibinde öleceğim, Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim Yer yüzünde yer beğen, Nereye dikilmek istersen, Söyle seni oraya dikeyim. bayrak sevgisini anlamak, binlerce insanlarin nicin sokaklara döküldügünü anlamak icin, tarihimizi iyi bilmemiz gerekir.... tarihini bilmeyen millet yok olmaya mahkumdur. saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım, Seni selamlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım, YER YÜZÜNDEN YER BEGEN Nereye dikilmek istersen, Söyle seni oraya dikeyim. Darin spiegelt sich nicht nur patriotismus auch Grundlage der AGRESSIONEN UND FASCHISMUS.. |
|
|||
|
|||
![]() "Az düşünen, çok konuşur"
|
|
||||
|
||||
![]() onun icin ben sana asagida bilimsel daha dogru bir sosyo-psikolojik laf söyleyim:
"Borazan öttügü zaman bütün akil ve mantik tatile cikar" aciklamasi; eger bir insan beyinsizse vatan millet edebiyati ile onu galeyana geitirir ve herseyi yaptirabilirsin ona..holocaust u bile!! |
|
|||
|
|||
![]() ----->Atalar bazen aptalca sözler de etmisler
cok bilmis halilim... ![]() ----->aciklamasi; eger bir insan beyinsizse vatan millet edebiyati ile onu galeyana geitirir ve herseyi yaptirabilirsin ona..holocaust u bile!! bu yazdiklarin beni pek aydinlatmadi halilim, kusura bakma. o "aydin" düsüncen ve sosyo-psikolojik laflarin sökmedi. o aptal dedigin atalardan bir cevap daha: "İtle dalaşmaktan çalıyı dolanmak yeğdir"... |
|
||||
|
||||
![]() bazi
seninki de kel alaka yani..köseye sikismis kediler gibi söyleyecek laf bulamiyorsan söyle saldirmayiz,böyle alakasiz ilgisiz laflarla bana pence atmana gerek yok ! :-)) |
|
||||
|
||||
![]() bleibt deine Toleranz? Jeder kann doch sein Empfinden, Liebe oder was auch immer zum Ausdruck bringen oder nicht??
|
|
||||
|
||||
![]() neden koseye SIKISTIRIYORsun ki milleti ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gebe Dir vollkommen recht.
|