Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.01.2004, 09:18
arsena

Standard muß nicht unbedingt Büro sein

Fabrik ;-) Bauernhof, Werkstatt alles an Arbeitsplätzen ist erlaubt :-)
Alt 23.01.2004, 09:19
arsena

Standard bak airdem ne güzell yazmis ;-)

aynen Evrak ayiriyorduk yada Evraklari tekrar Archive geciriyorduk gibi ;-)

korkaksiniz yaa :ö)
Alt 23.01.2004, 09:20
arsena

Standard vay vay

:-)
Alt 23.01.2004, 09:32
arsena

Standard anladiklarim iyidi o.T.

ohne Text
Alt 23.01.2004, 09:39
arsena

Standard so nun bin ich dran ;-)

ich hatte noch kein Bisexuelles erlebniss wäre aber unter ganz bestimmten umständen nicht unmöglich ;-) also ich wäre nicht abgeneigt davor mal was mit ner Frau meines Kalibers zu haben !!!
es hat sich noch nie ergeben wobei ich einige kenne die Bi oder sogar Homo sind!
Alt 23.01.2004, 09:50
arsena

Standard sind wir das nicht alle ;-) o.T.

ohne Text
Alt 23.01.2004, 10:06
arsena

Standard liest mal den Beitrag so sieht man eher

wie Banal doch unser Forum ist wenn es um Sex& Erotik und ähnliches geht!!!!

hier der Beitrag !!!!!!!!!!

vagina bana çekici gelmiyor
merhaba 36 yaşındayım. Çocukluktan beri kadınların hep bacakları ilgimi çekmiştir.20 yaşından sonra diğer organlarından hoşlanmaya başladım.30 yaşlarında tutku halini aldı.Ancak evli olmadığım için görsel zevk alıyordum.Tabii görsel olduğu için doğal olarak hayali güzellikler olarak kalıyordu bunlar. Bütün bunlar fetişist rahatsızlık mı? Ancak sağlıklı cinsel yapıya sahip bir erkeğin kadının uzuvlarından hoşlanması hastalık olmamalı bence. Asıl sorunum ise vaginanın ömür boyunca ilgimi çekmemiş olması. Yani vaginayı görünce uyarılma olmuyor.(Estetik gelmiyor bana ve uyarmıyor)Evlendiğim zaman sevişmede sertleşen penisim ilişkiye gelince vagina bana görüntü olarak çekici gelmediğinden dolayı sertliğini kaybedebiliyordu.Buna vaginismus da eklenince tuz biber oldu tabii.Ben de ara vermeden ilişkiye girmek için acele ediyordum..Oysa diğer organlar istek veriyor bana.bunun Penis boyunun küçüklüğüyle ilgisi var mı? Penis küçüklüğü sanırım cinsel hisleri de azaltıyor.Vaginaya bu yaşta bile olsa ilgi duyabilirmiyim.Hipnoz seansı faydalı olur mu? saygılarımla
Alt 23.01.2004, 10:09
arsena

Standard hier noch einen

eigentlich hat das nichts mit Gruppensex zutun !!

hier der Beitrag

grup iliskiler
sevgili uzmanim, Ben evli, 27yasinda, iki cocuk babasi bir erkeyim.Esimle cok iyi bir aile ve seks hayatimiz var.Ama son iki yildir esimin bir baska erkekle yatmasini seyretmeyi cok istiyoru.Bu duygu nerden ve nasil geldi bilemiyorum.Esime bahsettim ama o istemiyor.Lutfen bana bir aciklik verirseniz cok sevinierim, acaba bende bir akli dengelikmi var, ve bu durumda ne yapmam gerekli.Dediyim gibi bu duyduyu cok arziliyorum .Ilginize tessekur ederim. Not. Biz Almanyada yasiyoruz
Alt 23.01.2004, 10:10
arsena

Standard diese Beiträge sollen nicht

für eure belustigung dienen!!

auch wenn wir mal nicht so ernstere Themen aufgreifen, sollten doch trotz allem die wichtigen nicht aussen vor bleiben!!
Alt 23.01.2004, 10:17
arsena

Standard einen von nem Fussfetischisten

ayaklar
ben 24 yaşındayım ve kızların ayaklarından çok hoşlanıyorum. bir kızın ayağının ayağıma değmesi bana müthiş bir haz veriyor. fantazilerim hep ayak üstüne. ve karşı cinsin en çok dikkatimi çeken yeri ayakları. bu bir cinsel sapkınlık mı? teşekkürler..
Antwort