| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ben sadece kopi yapmiyorum hem aktardigim yaziyi okuyup okumamak sana kalmis birsey bilinmesi gereken seyleri aktardim.
burda sana metrelerce baska kopilerde göstere bilirim diyer yazilarimda fikirlerimide görebilirsin. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() düsündügünüzü yazin ayiralim, inceleyelim, karsilikli fikirlerizi dinleyelim.....
Saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() Kopy und easly Einfüg...Püeh..
Das nervt mich jedesmal... ! |
|
||||
|
||||
![]() alinti:
<<< Şimdi biz, EHL-i SÜNNET inancını bir daha hatırlayarak sapık fikirlerden bazılarını, bilhassa imanla ilgili ve tehlikesi büyük olanları bilmeye çalışalım. >>> bekliyorum.... |
|
||||
|
||||
![]() Seninle görüslerimizin tutustugunu söyleyebilirim. Ama beni müsriklikle, munafiklikla hatta kafirlikle suclayan kardesim demeye bile cekindigim ElazizSpor la görüslerimiz ayni degil. O hic bir hadis filan kabul etmiyor. Hepsi palavra diyor. Burada yanlisi var onun. Sende onun gibi düsünüyorsan sende yanlis yapiyorsun. Hadislerin meshep kurucularin uydurmasi diyor ve bunuda kanitliyamiyor. Paf Paf edip duruyor kisisel tartismalara giriyor. Mesheplere uymasi gerekmiyor tabiiki bir müslüman, ama uyanlarida kafirlikle suclanmasi cok ayiptir ve günahtir. Kurani inakar eden yok icimizde zaten nasil kurani inkar etmeyene kafir denilebilir? Bunun uslubla ne alakasi var ? Bu bana kalirsa ahlaksizlik. Hani derler ya Ahlak islamsiz edemez islamda Ahlaksiz edemez. Burada bunun cok büyük örnegini görüyoruz iste. Bu küfürlü agziyla kimi dogru yola getirecek bu insan. Sadece Islamdan uzaklastirir insanlari.
Mesheplere gelince. Mesheplerin kurucularina hakaret edilmesine karsiyim. Ve tüm müslümanlar karsi olmasi gerekir. Cünkü Meshep imamlari hayatini bu is ugruna vermisler. Bizim simdiki Prof.lar gibi kitap satmak icin medyada reklam yapmak icin, siyasete atinmak icin yapmamislardir. Sunuda belirteyim Meshepler tabiiki din degildir. Meshepler sadece bir yoldur. Saygilar Selamlar Not. Sen sor bakalim Elazize Namazi hadisiz nasil kiliyormus. Bana cevap vermiyor. Beni kücük gördügü icindir tabiiki ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Senin görüslerine saygim vardir enis kardes, tabiiki sahih hadiler Kuranin disina cikmaz. Kurana ters düsen zaten Hadis degildir.
Ben senin görüsünü yikma telasinda degilim arkadasim, beni yanlis anliyorsun. Hadis nedir ve neye gerekir bunu cözelim ilk önce. Hadis peygamberimizin pratik olarak yaptigi ve sözle söyledigi sözlerdir. Yani Peygamber efendmiz Allaha nasil iyi bir kul olma örneyidir. Bu örnekten yola cikarak yasamaliyiz biz. Haci Hocayi örnek almamaliyiz Peygambermizi örnek almaliyiz. Peygamberimiz kurandaki kurallari nasil uyguladigi Hadislerle ortaya cikiyor. Saygilar Selamlar. |
|
||||
|
||||
![]() müslümanlari sogunduruyor böyle yerlerden. Atheistlerde halimize gülüveriyor. Bunlar kendi kendini yiyorlar zaten araya girmeye gerek diyorlar galiba.
|
|
||||
|
||||
![]() Resminden belli zaten nasil müslüman oldugu !
|