| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ugarastigin belli oluyor...herkesi kendin gibi PC nin arkasinda gizlenen magara cambazi sanma...
senin gibi tohretoller kim kanun kim...sözünün eriysan aklandiginida aciklarsin:-) Allah`in kanunlarina salya akitacak kadar alcalan bir zavalinin bahsi gecen sapikligi üstlenir gibi rahat davranmasini cok görmemek lazim |
|
||||
![]() dinci gerici yobas kardesim, ben kendimi sina yapsamda kirlenmis görmem, o sisin gibi dagdan gelme kadinlari seks araci olarak gören, sacini görünce cükü kalkan, tokalasinca orgasm olan bütün degerleri iki bacaginin arasinda, namus!una leke! gelince el icine cikamayan, kadini tapulu mali sanan ortacag kalintilarinin yaftasi.
senin gibilerin suclamalari! üstü türban alti gucci tangali $irfintilari utandirir, bir metreye indirgediginis namusunusla bana adamlik taslamayin. gök tengri senin gibi ilkel kafali olsaydi anlattiginis masallardaki gibi hokus- pokus´la yaratirdi alemi, neyine gerek big-bang? hadi anam, hadi yavrum baska kapiya muselmannlik satma bana karaborsadan örümcek beyinli! eline diline beline sahip ol dindar kardesim fii emanillah... |
|
||||
![]() Yirtinme bosuna
zerre serefin olsaydi bu iddiayi mahkemeye tasirdin burda zirvalayacagina! Sen Müslüman kadinin sacinin tek teline kurban bile olamazsin ezikligin zaten kiskancligindandir sürüntü olmussun Nasilda aklinin belinden asagi kaldigini isbat ediyorsun! beden ve ruhunu satana kiraya vermis behbat ! Sen pisliklerini desifre etmeye ugras le$ kargalari seni korusun:-) |
|
||||
![]() beni, senin bir-metrekare-ipek-kumas-namus-seref anlayisinla benim onurum incinmedi merak etme.
gönüllü isaura´larinisada pek kurban olmaya hevesim yok. onlar saten sisin gibi cöl bedevisi din besirganlarinin kurbani olmus olacagi kadar... hem dikkatini cekerim, bu konu basli basina belden asagi bir konuydu, benim ösel hayatimi ilgilendiren yönü, buda muselmann´larin insanlari neye göre degerlendirdiginin acik göstergesidir. bacak arasi muselmannlari. ps: müslüman kadinin sacinin teli`derken insallah bi gusül abdesi yani arapca du$ almisindir ![]() fii emanillah... |
|
|||
![]() dennoch kann ich persönlich keine Beziehung zwischen religiösen Glauben und der Glückshormon-Produktion im Körper herstellen.
Im Gegenteil, für mich hat die glücklichste Zeit damit begonnen, als ich der größten menschlichen Lüge "die Religionen" nicht mehr glauben schenkte und mit der Zeit erreicht man ein darwinistisches Metabewusstsein, dass den Menschen in die Verlage versetzt die Glückshormonproduktion selbst zu beeinflussen bzw. zu regulieren. ![]() Übrigens es gibt dazu ein interessantes Buch "Körpereigene Drogen. Die ungenutzten Fähigkeiten unseres Gehirns" von Dr. Josef Zehentbauer. |
|
||||
![]() bu ne siddet bu ne celal?
cük dininin insanlari cükten baska biseyle ugrasamiyo tabii, hem benim boyfriend´imin adi wolfgang degil dindar kardesim, o acicik ülkücü bozukkurt propagandasina bensiyo. benim wolf´larla tahtakurusu ülkücülerle isim olmas. tanrin bigY seni korusun.... fiii emanillah... ps: nick degistirmekten yoruldun, istersen bir nickle idare et, geri kalanini sabah halledersin |
|
||||
![]() senin derdin ne bu insanlarla???
bundan yillar önce kocan örtülü birini tercih etmesinden sonra dininden vazgectin. buraya kadar tamam, düsmanlik yapmak niye??? kocan dindar birini tercih etmesi onun diniyle alakali degildir. seninle alakalidir!!!!!!!! senin huyunla alakali. sana uzun uzun anlatti!!! ama ne diim artik. bak wolfganglar bile seni istemiyor. birseyleri degistirmezsen ömrünün sonuna kadar yalniz kalirsin. |