| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Bu Forumda dini konularlan alay geciyolar
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh cok saygiya deger dindar kardeslerim, gördügüm kadariylan bu forumda dini konularlan alay geliliyo. uzun zamandir icimizde bazi dengesiz alayci dinsiz donsuz imansizlar yüzünden vaiz ve fetva veremedigim icin özür dilerim dindar kardeslerim. bugünki konumuzda bu yüzden dini konularla alay gecenlerin cehennemdeki halleri olcek. olaki bir kadin dini konularla alay gecsin, kocasi onu saclarindan tavana asip hesap sormasin. o kocanin cezasi ahirette kadin olarak ha$redilmesi ve metin kaplanin hurisi olmaktir. olaki koca dinle alay gecsin, mertebesi cehennemde madonna´nin nurisi olmaktir. dinimiz maskaraya dönmüstür dindar kardeslerim. bu duruma hemen bir care bulmamiz icin yeni fetvalar üretmek üzere görevlendirildim, ama drucker´m bozuldu. bende kudis-i $eriflerimi bir ceylan derisi üzerine yazabilmek icin ava ciktim- tam bu sirada mübarek ormani $eriften sesler geldi: ben gayibten sandim, meger geyiklerden gelmis ses. geyik bana dogru geldi ve dediki: - ey insanoglu! boynuzlarimi caldiniz, muhabbetimi caldiniz, bari derimi bana birakin! bunun üzerine ceylani avlamadan eve döndüm ve bu ibretli hikayeyi siz dindar kardeslerimle paylasmaya karar verdim. eve dönerken yolda bir böcek-i $erifle karsilastim. böcek-i $erif bana bakti ve dedi ki: -fliegenklatsche´lerle beni öldürdünüz, ilaclarla zehirlediniz, bok yemekle sucladiniz, bari türban desenlerine beni boyamayin! tam böcek-i $eriften özür dileyecektim, karsima kelebek-i $erif cikti. - tuuu kaka insanoglu! tirtirl olmaktan ciktigima beni pi$man ettiniz! kanatlarimi kestiniz, türban yaptiniz, yetmezmis gibi beni gucci tanga yaptiniz! yaziklar olsun size! eve geldigimde anladimki, bu bana gök tengri´den bir mesajdir. yeni kudis-i $erifimde ipek böceginden böcek-i $erif desenli türbanlari mohammedaner kardeslerime haram zehir zikkim etmem lazimmis. bir sonraki konumuz yemek yemenin arabistan ümmetine göre adabi olcek. elinize dilinize belinize geyiklerinize sahip olun dindar kardeslerim, 67 ipek-böcek türbanlar sizi korusun fiiiiii emanillah.... |
|
||||
![]() üç PARMAK KESEN DÖRDüNCüYü DE KESSÝN DAHA ÝYÝ
Hadis: “Bir kadýnýn parmaklarýný kesmenin cezasý, deve cinsinden tazminat olarak þöyledir; bir parmak için on deve, iki parmak için yirmi deve, üç parmak için otuz deve, dört parmak için yirmi deve.” Muvatta 43/11 Hanbel 2/182 |
|
||||
![]() icinizde kurani okuyamayanlara ögretmek icin dil kursumuz baslamistir, simdi yazdiklarimi yüksek sesle on kere tekrarlayin:
eee eyli ala ula ambur eyli ab ub bee beyli bala bula bambur beyli bab bub tee teyli tala tula tambur teyli tab tub see seyli sala sula sambur seyli sab sub cee ceyli cala cula cambur ceyli cab cub hergün bir satir kafiidir, arkasi yarin. elinize dilinize belinize ve elif- dedim bee dedim türkümüze sahip olun fiiiiii emanillah.... bu ne bicim elif? |
|
||||
![]() gayipten aldigim haberlere göre senin icine iblis- $erif girmis. bu durum bir muselmann icin cok sakincali ve hemen tedaviye baslamamiz gerekir.
sana burdan live dualar okuyacam, bunu 99 gün boyunca kendin tekrarlaman gerekiyor, yoksa faidesi olmaz, carpilmi$ halinle kalirsin maazallah! yaaa hacu bumbala, affi kardesimizi yuvarla! ya baron dambala, affi kardesimize bi dümbelek cal! ya haci bumbastik! affi´ye bi cük aus plastik, mädel aus lastik, auf seinem yastik! amin el- fatiha.... |