| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ben sana Oscar wilde nin Bir söylemini aktardim
![]() Adama demedigini Birakmadin.. Kimin dedigini bilsen öyle yapmazdin ama Bilmedigin Icin adami neredeyse Humeyni yaptin.. Iste bu sürü psikolojisinin acilimi olan Beyinsizce Söyleneni Eyleme döyüstürmek tavridir. Birey ise Ona söyleneni yazilani bir düsünür. Simdi Oscar abimize karsi ayip ettiginin Bilincinde olan Bir kuzucuksun ama Cümle Kurmakta güclük cekiyorsun.. " Meee .meee " deyip duruyorsun Icine ettin Aydinlik dünyanin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ;i(
Bir takintin varsa Tayyipcigime Mail at ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ben ortacaga takilmadim. senin bu düsnceleri bugüne getirmeni senin ne denli karanlik bir dünyada yasadigini görerek, cok anormal buluyorum.
not: sen baskalarinin cümle kurmasindaki hatalara göz dikmeden önce, kendi imla hatalarini düzelt. |
|
||||
|
||||
![]() Daha ne olmak istemektesin???
Eski katillerin mahkemelerini oluşturma çabası var. Hani bir katilin cinayetlerinden onur duymasını yazabilen bir kişi daha halen bir şeyler olmaya çalışması ancak MANYAK RUH hallerinin sapığında oluşabilir. İt oğlu it. Döndürme, devşirme, ha İslam Faşisti, ha toplum Faşisti. Daha halen bir bok olmaya çalışmakta hiç bir utanç duymadan. Sen katilsin ve katil ruhu taşıyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() Cümle icinde kullanmanizi istiyorum ki 21 yüzyil a ait olsun
![]() Demokrasi Mesela ![]() Kim ortaya cikarmis ?.. 21nci yüzyilda herkes bunun asiki ![]() Siz iki de bir demokrasi filan diye zipliyorsunuz.. Ne Zaman Bir Kadin 21. yüzyil diye Lafa baslasa Canim SIKILIR !.. Bilirim ki Zirvaliyacak ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nasil Bir Iftira bu ?..
![]() Tam demokrat bir pedere yakisir Cinsten.. Muhahahahahahahahhahahhahaha.. Ben Katil Olsam Önce seni Temizlerdim.. seni temizlemek de Böceklere Shelltox sikmakla ayni kapiya cikar ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Herhangi bir düsünce sisteminiz var mi Bu yüzyila ait olan ?..
Ne Kadar komik degil mi Hem Cahil olup hem de Forumlara yazmak ?.. Bunlar iste vatani Kurtariyoruz diye Vatana Ihanet edenler ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sümer civi yazisi mi bu ?..
Muhahahahahahahahah degisik Bir psikoloji !.. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|