| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Dedigin gibi sol falan demiyor.
Niye sen adamin kitaplarina hayat tarzina kafayi taktin, onun söylediklerinde bir yalan veya Kurani deforme bulabiliyormusun??? Sen ona bak. Varsa bir yanlisi bu Forumda söyleyelim. Sol dedigin bir Ideolojidir, eger dedigin gibi Ideolojisi olan bir adam olsaydi CHP"nin dinle sorunu var deyip ayrilmazdi... Kimsenin agzina demedigi laflari koymaya calismayalim, yaptigi icraatlar ve söyledikleriyle kalitesini bicelim. Bu cercevede Yasar Hoca dinin Kurana geri dönmesinde, Türkiye ve dünyada bir devdir. Benim Müslüman olmamda en büyük emek ona aittir. O ve onun gibiler olmasaydi, bizler simdi Haci Hoca helvasi yiyorduk, kimbilir sakla falanda birakmistik.... Kizacak bir sey, efendice müzakere ediyoruz... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() zum beispeil für hadith and sunnah freaks..
SEYTAN OSURUR MU ? laut muhammed (muhammedperestlerin muhammedi) kuran muhammdini tenzih ederiz.. ja..hier mit quellen... Seytan ezan sesini duyunca OSURUR MU ? " Ebu Hureyre (radiyallahu anh) anlatiyor: "Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Namaz icin ezan okundugu zamanseytan oradan sesli sesli osurarak uzaklasir, ezani duyamayacagi yerekadar kacar. Ezan bitince geri gelir. Ikamete baslaninca yine uzaklasir, ikamet bitince geri donup kisi ile kalbinin arasina girer ve sunu hatirla, bunun dusun diye aklinda daha once hic olmayan seylerle vesvese verir. Oyle ki (buna kapilan) kisi kac rekat kildigini bilemeyecek hale gelir. "Buhari, Ezan 4, Amel fi"s-Salat 18, Sehv 6, Bed"u"I-Halk 11; Muslim, Salat 19, (389), Mesacid 83, (389) ; Ebu Davud, Salat 31, (516) ; Muvatta, Nida 6, (1, 69) ; Nesai, Ezan 30, (2, 21) SEN HIC OSURUKLU SEYTAN gördünmü ..bu primitiflerin osuruklu seytanlari var..ateistlerin nesi var muhahahahahahahhaahha |
|
|||
|
|||
![]() bende eskiden bu sekilde müsrikdim..onlarin piskolojisini cok iyi bilirim.. allah gözümü acti seytanin hipnozundan kurtardi elahamdullillah..
cevabuina gelince.. muhammed peygamber hadisleri takip etmis birde Salak us Saleheen i takip ediyormus . kimin hadisleri hangi salaki takip ediyormus diye sorma..bir müsrik olrak hemen kafayi yiyebilirim muahhahahahaah |
|
|||
|
|||
![]() seit Jahren nich gehört, musste mich tod lachen, galubt mir ich lach immer noch. haaa haaa haaaaa..
Ebu Hureyre muss wohl was vom Teufel abgekriegt haben, das er so ein schwachsinn erzählt. Ich habe das mittlerweile rausgekrigt, warum die früheren Arabischen prediger solche Seemansgarne erzählt haben. Zuviel Sonne, dadurch kommt es zu einem Gehirnschlag, Sonnenstich und einem Gehirnschwund, all diese Ursachen haben zu Folge, das diese Gesitesgestörten Prediger sich für den Propheten halten und raus komm dann sowas....... haaa haa haa. Wie war das??? |
|
|||
|
|||
![]() yani meshur hadis kaynakci muslim bu buharinin busenfreundu....bunlar harika hadisler..simdi kadin dogum uzmani biolog muhammed anlatmaya basliyor ve bir yahudide tasdik ediyor ...süper kaynaklar....
"Erkegin suyu beyazdir. Kadinin suyu ise saridir. Ikisi birlesir ve erkegin menisi kadinin menisine üstün gelirse Allah"in izniyle çocuk erkek olur. Kadinin menisi erkegin menisine üstün gelirse çocuk Allah"in izniyle kiz olur" buyurdular. Yahudi: "Vallahi dogru söyledin! Sen gerçekten hak peygambersin" dedi ve ayrildi. Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm: "Bu adam bana soracagini sordu. Ben bunlardan birsey bilmiyordum. Tâ ki Allah onlari bana bildirdi" buyurdular." Müslim, Hayz 34, (315). 1941 - |
|
|||
|
|||
![]() ama dikkat edelim....
mutabik olup gruptan ayrildik gibi. Önceden hikayeye falan inanmamis bir insan icin Müslüman olmak cok ve cok kolay bir durum. Kurani okuyupta Müslüman olmamak mümkün degil, ben buna als ihtimal vermiyorum. Misal bir Ideolojiye bagli, Hiristiyan, Musevi veya bir Alevinin Müslüman olmasi kolay degil. Herseyden evvel Ideolojiyi yenmek cok cok zor. Cünkü yer geldiginde aanani babanida siktir edeceksin, buda cok kuvvetli Kuran bilgisinin sonucu olan iman ister... Kolay degil, bizim pederi ben bayagi yola aldim, o bana ögretecegi yerde ben ona ögretiyorum, artik Isa falan gelekmis hikayelerini vaz gecti... Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() büyük gelir..hem ben hoca degilimki sakalimda yokki..kucagima oturup sakalimi oksuyasin munafik muhammedperest
![]() |
|
|||
|
|||
![]() iyi olur valla.
Tarihini birkac yüz evvelinden verdikmi, Kitabida kiristirdikmi tamam. Al sana yepyeni hikaye kitabi, Hizbullahcilara yok satariz. Birde escinsellegi serbestlestirdikmi tamamdir, bol bol eglenirler. Tipki Adnancilar gibi..... |
|
|||
|
|||
![]() yani bir aleviyi bir kafiri bir siayi bir hiristiyani kuran dinini anlatmak cok kolay...
ama sünni ile yahudilere malesef kurani anlatmak cok zor.. zaten sünni ögretileri yahudilerden alinmis.. ayrica sünnilerde yahudiler gibi kibirli ve sadece kendilerinin cennete gideceklerini saniyorlar...alevilerden ve hiristiyanlardan ögrenecekleri cok sey var... ama biz sirtimizi allaha ve kurana dayandirmisiz bizlerle basetmeleri mümkün degil... |
|
|||
|
|||
![]() hadisler var,,,sanki allah vahiy harici ayri bir alpha kanalindan degisik vahiyler yollamislar..yani kurana kuma adeta,...
ama cok komik hadisler var..kuranda tarif edilen hadis eglencesi bu galiba.. kutsi hadislerde adeta uzayda konusan bir allah var king kong gibi hep tehdit ediyor... baldirini gösteriyorki korksunlar LOL--- bu zavvalli hadisci sünnetci müsrikler neye inandiklarini bile bilmiyorlar... bütün hadis kitablari kuranin bir ayetine bile denk degilken..bunlarin yaptiklari sacmaliklara insan sasiriyor...osurukcu seytan balik sirtindaki d+ünyalilara karsi ...yakinda sinemalarda ![]() |