| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() das Du hier Nietzsche zitierst.Fakt ist aber auch wenn Männer nicht mehr weiter kommen, oder sie sich minderbemittelt(sprich: blöde)
vorkommen,ganz schnell den Unsinn von der Hormonkrise etc. hervorkramen.Nietzsche war nicht unfehlbar......gottseidank........;oPPPPP Celia |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() kim istatistiklerle göre kiyaslamis , ilk önce onu tartismak lazim .
bence evlenmek/arkadaslik ve bu tip yakinlasma durumlarinin tamamen kismet ve sans isi olarak görüyorum . benim anlamadigim bir olay var --> kimse alinmasin ama kadinlar erkeklerde daha dogrusu ideolojik bir este ne gibi kriterleri önemli görürler hala anlamis degilim . hicbir evliligin bir formülü yoktur cünkü herkes farkli düsüncelerle hareket eder . bence evlilik yemege benzer . iki partner nasil bu yemegi beraberce tutturursa o denli güzel olur . herkese afiyet olsun ....... a |
|
|||
|
|||
![]() aber es geht, denn liebe ist etwas vergängliches!
ich weiß jetzt zwar nicht wie lang das bei dir her ist aber nach max.zwei jahren müsstest du darüber hinweg sein. und dann wird der tag kommen an dem du nicht mehr an sie denkst, das problem an der ganzen sache ist, dass man sih zu viele gedanken macht, man muss nur abschalten sich ablenken und hey, das geht. und klar musst du die schuld bei dir suchen, veill. auch bei ihr aber doch haupsächlich bei dir. |
|
|||
|
|||
![]() =cok sacma! buna zor ask degil, karsiliksiz ask derler.
und da kannst kämpfen bist du rot und blau wirst, aber macht dich das glücklich? warum tun sich menschen sachen, womit sie unglücklich sind? verstehe ich wirklich nicht? das es an den gedanken liegt ist wohl richtig und nur "du" selbst kannst "deine gedanken" steuern. das ist der einzige weg! |
|
||||
|
||||
![]() bu makalenin icerdiklerine pek katilmiyorum...
senin yazina göre akademisyen bayanlar genelde mutsuz evlilik sürüyorlar ... bence bu agir bir tez ! 1- Abitur diplomasi olan akademisyenmi ? 2- her üniversite mezunu akademisyenmi ? 3- sadece zeki ve akilli olanlarmi üniversite okuyor ? Tüm bunlari hayirla yanitliya bilirim. Nazlicim biraz gercekci olmak gerek. Biz burda Almanyadaki kesimi göz önüne alalim- söyle bakalim ne kadar üniversite ögrencinin ailesi, yani anne ve baba, degil üniversite bir mektebi 11 sene dolu dolu okudu ? - cok az ! Genelde Ilkokul yada Ortaokuldan terkler veya hic okuma yazmalari yok. Ne dersen de- bizim aile toplumumuzun belli bir hayat görüsü var- özellikle kiz cocuklarinin okuduktan sonra evlilige yol almalarini istiyorlar (ayrica psikolojik baskida var) ... bugün belki biriyle konusabilirsin ama o konusdugun kisi sifatsiz olamaz ve sifati olduktan sonra bunun bir nikahla tamamlanmasi gerektigini düsünüyrolar. Aksi taktirde "damgalaniyorsun". Simdi okumus ve evli olanlara gelelim- istersen 30 sene mürekkep yala- evliligin alfabesi yoktur ! Bu demekki- elindeki diplomalar bes para yetmez - Evlilik ayni bir ortak is hususu gibi - sadece duygu yüklü bir birliktelik degil bence ... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() üniversite okumus olanlar seninde yazdigin gibi, kimse bana karisamaz, ben özgür bir insanim falan diye konsurlar?
medem öyle ne diye evleniyorlar? yada niye kendileri gibi düsünen insanlarla evlenmiyorlar? yani, bir kadin 8 semester okudu diye yemek yapmasini bilmesinmi? cocuk dogurmasinmi? ne alakasi var? simdiki kadinlar ve erkekler evliligin kusalligini unutmus gibiler. die ehe ist ein ewiges geben und nehmen. wenn jemand so eingestellt ist, braucht er gar nicht heiraten, soll frei sein. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|