| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Den jeder betet für sich, ob derjenige es tut oder nicht tut sollte für die mitmenschen von untergeordneter Wert sein.
Der Wert eines Menschen, wird durch seinem Handeln gemessen. Beten ist sein Privater Pflicht, ich beete regelmäßig, aber fühle mich nicht wohl dabei, wennandere mich sehen, da es eine reine Private sache ist. Allahin rizasini ancak Salih amel, yani insanlara güzel ve iyilik saglayanlar, kazanir. Bakara 62, "Şu bir gerçek ki, iman edenlerden, Yahudilerden, Hıristiyanlardan, Sâbiîlerden Allah"a ve âhiret gününe inanıp barışa ve hayra yönelik iş yapanların, Rableri katında kendilerine has ödülleri olacaktır. Korku yoktur onlar için, tasalanmayacaklardır onlar." Maide 69 "Şu bir gerçek ki, iman edenler, Yahudiler, Sâbiîler ve Hıristiyanlardan Allah"a ve âhiret gününe inanıp hayra ve barışa yönelik iş yapanlar için korku yoktur. Tasalanmayacaklardır onlar." |
|
||||
|
||||
![]() Müsrik lafini iyade ediyorum sana ElazizSpor. Ben senin düsüncelerine saygi duydugum. Hatta ayni düsünüyorum sadece senin gibilerin Allahin Elcilerine laf uzatmani hazmedemiyorum. Tamam Kurani Kerimdir referansimiz. Imanin sartlarindan biri olan *Peygamberlere iman* konusunda cok sayifsin sen. Hatta Peygamberleri asaliyorsun. Bana istedigini söyle ama Allahin peygamberlerine ve kitaplarina laf uzatma. Ne yazikki cok hakaretli konusuyorsun. Bundanda hic utanc duymuyorsun. Bizleri Muhammedperest olarak sucluyorsun. Peygamberimiz yalanci olsaydi zaten Peygamber olmazdi. Onun icin sahih hadislere niye karsisin ?? Sen beni anlayamazsin sen bir arkadasin dedigi gibi 19cu felsefesindensin. Dogru yolda olsan bile su küfür kokan agzinla islama isinanlari bile kacirirsin sen. Müslümanlik sevgi dinidir. Sende ise Peygamberlere karsi nefret var. Tabiiki Peygamberleri sevenleride sevmezsin sen. Bizleri Peygamberleri seviyor diye sevmiyorsun sen. Peygamberlere meydan okuyan sen Ahiret gününde nasil bakacan baklim Peygamberlerin yüzlerine ? Yüzün kizarmiyacakmi? Kurtul artik nefretten ve Allahi ve peygamberlerini sev.
|
|
|||
|
|||
![]() evladim sana bütün en meshur hadis yazarlarin kaynaklarini isimleriyle yazdim..
galiba senin zekan yeterli degil beni anlamaya.. ayrica yukarida yazdigin ayetlerin cevabinida kac yerde verdim.. hani peygamberler öldü diye... ama sen anlamak istemiyorsun.. ayrica makalenin esprisini dahi anlamiyacak kadar SASKIN ZIR bir müsriksin.. ayrica peygambere sadece itaat ONUN vahiyle aldigi kurana yanlizca kurana itaatla mümkündür.. peygambere itaat masallar hikayelerle mümkün degil siz öyle zannetsenizde,... Allah akil fikir versin sana... yazilanin esprisini bile anlamyacak kadar gerizekasin seftali seftalardan bahsediyorsun muhahahahh kusura bakma senin gibi dummbatz müsrike zor rastlanir lol ![]() hadi yine iyisin sanda muhtesem bir hadisim var al tepe tepe kaynak olarak kullan muhahhaha "Allah, ahirette peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir" (Buhari 97/24,) dur cok keyifliymis bir tanedaha yazayim... "Peygamber 30 erkeğin cinsel gücüne sahipti" (Buhari). "Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar Zeynep"le yatardı" (Buhari, Hibe/8). neyseki buharinin sahabeleri wixxer degilmis MUHAHAHAHHAHA iskenceci muhammed.... "Ureyne ve Ukeyle kabilelerinden bir grup Medine"ye gelerek müslüman oldular. Medine"nin havası onlara dokununca Peygamber onlara deve sidiği içmelerini öğütledi. Adamlar develeri dağıttılar va çobanı da öldürdüler. Peygamber onları yakalattı. Ellerini ve ayaklarını kesti. Gözlerini oydu. Çölde susuz ölüme terketti. Biz onlara su vermek isteyince Peygamber bizi engelledi" (Buhari 56/152, Tıb 5/1; Hanbel 3/107,163). deve sidigi sende icermisin sünnetmis ha haha |
|
|||
|
|||
![]() Adamin adi ve besni gibi kisir bir hadis.
Eskiden bizim köylerde "öküzün boynuzlari üzerindedir derlerdi" ve bütün diger öküzlerde merakla dinlerlerdi. Haaa cok eskide degil, 50 yil geriye gitmeye gerek yok, eee iste bilim ve medeniyet yavas yavas köylere giriyor.... dimi |
|
||||
|
||||
![]() Sahih Hadisler uydurma degildir efendiler yazik ediyorsunuz kendinize!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Bunlara anlatamazsin bunalari hemen muhammed perestlikle suclarlar seni ve bizim gibileri. Sen onlarin GBlarina bak nasil bir müslüman olduklari meydana cikar. Allah sahih müslümanlari cogaltsin kardes.
vesselam |
|
||||
|
||||
![]() kursa ne yazar?!?
onun maksadi sadece kitap satmak ve para kazanmak. Solcudan hic hayir gelmismi Türkiyeye. |
|
||||
|
||||
![]() Sen üc kerem bile kilmiyorsun namazi günde ?!!
|
|
||||
|
||||
![]() yaziyorsun okumaya bile deymez
|
|
|||
|
|||
![]() Ayetlerin bazilari Peygamberimizin yasadigi zaman icin, yani orada bulunan ve bizzat Muhammedi görenler ve bazilarida evrensel boyutta kullanilmistir.
Elbette Peygamberin cizdigi cerceveden(Kurandan yola cikarak) gitmemiz lagzim, ama Peygamberden medet umulmaz. Peygamber yasadi öldü ve olay bitti. Punkt aus schluss, ama bizler icin degismeyen Kurani birakti ve uygulamalariyla acikladi. Bizlerde buna bakacagiz ve Allaha yaklasacagiz, Peygamber bu yolda sade ve sadece bir aractir.... Nasil ailemizi ve dostlarimizi seviyorsak Peygamberide onlar gibi sevelim saygimizi hic bir zaman eksik etmeyelim... Peygamber Kurandan baska bir sey uygulamamistirki, biz kalkip baska bir sey uygulayalim... |