| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Toplumda CHP’lilerin camiye gitmediği yönünde olumsuz ve yanlış bir imajın olduğunu, bunun da sandıklara yansıdığını öne süren CHP İzmir İl Başkan Vekili Zikri Dursun, özellikle cuma namazlarını kaçırmayacaklarını söyledi. Namaz kılmak için camiye giden CHP’lilere “Rozetlerinizi takmayı unutmayın” diyeceklerini belirten Dursun strateji değişikliğinin nedenlerini VATAN’a anlatti..
-------- rebele giren 46.6 santim ayni onun gibi bu chp lileride manyak etmis |
|
|||
![]() Söyle bir düsünüyorum, acaba müslümanlar dünya alemine simdiye kadar ne varmis !?
Günümüzde kullandigimiz cihazlarin kimler tarafindan icat edildigine bakiyorum, iclerinde 1 tane müslüman yok ! Güya kuran müslümanlara ilim ve bilimi emir ediyor ama kac tane ilimle bilimle ugrasan müslüman var !? Buluslari hangileri !? Gördügünüz gibi müslümanlarin dünyadaki varliklari huzuli ! Sadece dünyayi kirletmekden, pislik yapmakdan öteye gidemiyorlar ! Igrenc tiksindirici bir durum ! :-)) |
|
|||
![]() yaw ne pesi? günlerdir satir arkasi satir bos laflar. bi cevap veremdin 2 basit soruma.
senin amacin ne? sen neye inaniyorsun? o kadar zor degil roman. her dini tartisirim diyorsun ama kendini dininin ne oldugunu söylemekten acizsin. ne bu korku, ne bu gizlilik saklilik? |
|
|||
![]() yardim et öyleyse roman - gercegi acikla: ben müslümanim, senin dinin ne?
|
|
|||
![]() cok zayif bir karakterin var, ve gercekten cok cahilsin be rebellyell.
türkiyede su kitligi varsa, kendi milletin aci cekiyorsa, sen niye seviniyorsun, senin eline ne geciyor? dua yapmak, allahdan yardim dilemek kuranin neresinde mi var? fatiha suresinden basla istersen (5.ayet) ben buna ne diyim, be rebellyell. bi kere oku, bi kere agizini acmadan kafani kullan, okadar mi zor geliyor? du machst dich lächerlich ....gercekten yazik sana, kiz... |
|
|||
![]() tamam cahilsin, okumamissin, anlamamissin, bilmiyorsun. ama niye hep bunlari burada yeniden gösterip kendni kücük düsürüyorsun, anlamis degilim.
ben sana, bana özel yaz demedimmi? yardim ederim demedimmi? madem israr ediyorsun, burada aydinlatayim seni yine biraz: modern hekimlik, algoritma islemi (algorhytmus kommt von dem namen muhammed al-chwarizmi) ilk ilkel fotograf makinasi (bin yil evvel al hazel adli müslüman icadi) matemetigi cok ilerletmis ve bugünki sekline getirmis olan 0-rakami (die NULL, du weisst schon ![]() ...yaw sonucta anlamli olan neyi müslümanlara borclu degiliz, be cahil arkadasim? yaz bana diyorum sana, gercekten yardim ederim. yazik oluyor.... |
|
|||
![]() su CHP li mafya üyesi manken tugba özaydan anlat
CHP nin pisliklerini konusalim rodosa yüzdünüzmü mesela deniz baykalinizla? yoksa arkandaki 46.6 halk seyiyle yüzmesi zormu oluyor anlatsana cyberangel |
|
|||
![]() ohne Text
|