| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() cok basit bir soru sordum sana, bos laf degil, acik bir cevap ver bana
|
|
|||
![]() dinle kardesim,
yine oradan buradan birseyler kopya edip sonsuz bir tartismaya girmeden önce izin ver sana tavsiyde bulununayim: bilgi ve bilgeligin arasinda bir fark vardir, bunu herseyden önce bi kavraman lazim. bana evladim diye hitab ettiginden dolayi sen ilerlemis yaslardasin herhalde, ve bu gercegi hala anlaymamissin. baskalarinin nasil oldugunu bildigini sanan ve kustahca cok bilmislik taslayan insanlarin, kendine dahil, kimseye yarari olmaz. birak bu isleri, hakli cikacam diye gercekleri görmemekten geliyorsun, sana da yazik, bosa gidiyor yillarin. almanyada bir deyim vardir: bir cahilin soracak sorularina 10 alimin cevabi yetmez derler, ve sen bunun farkindasin elbet. birseye karsi olmak, birseyin lehinde olmaktan cok daha zor geliyor, öyle degilmi? senin yapmak istedigin bos laf uzatmak, baskalarinin düsüncelerini kendine ayit edip, silah olarak kullanmak. ben senin istedigin sekil tartismalari yillarca yaptim, ve su gercegi anladim ki, agizi olan konusuyor. asil önemli olan amac. benim merak ettigim senin amacini benden neden sakladigin buyur basla.... |
|
|||
![]() peki, acik cevap veremeyceksin bana besbelli. sunu cevapla bana: sen huzurlumusun?
|
|
|||
![]() madme inanmiyorsun ne diye habire islamiyetten yaziyorsun
sittir git ateist forumuna inanimiyorsan inanma burda islamiyete laf atip kücümseme it herif |