| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() aptal insanlardan nefret ederim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dün ne demisse bugünde onu diyor !
Sen ya simdiden bunadin, yada sana akp`liler büyü yapti ! :-)) Gerci ben senin bunadigindan süpheleniyorumya... Nede olsa turkdunyada bile pkk yandaslari komministlerle bile kadeh tokusturuyordun ! :-)) eee lakabi Firildak Asena olana yakisirda ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() El Kaide’nin yeni lideri, “Türkiye, Şeyh Ladin’in en önemli kurmayını yakalayıp ABD’ye teslim etti. Bunun cezasını çekecekler” dedi.
Böyle bir olay yok ama Türkiyenin ne basbakani nede disicleri bakani böyle birseyin olmadigini aciklamadi ! Adeta el kaideye davetiye cikartiyor kani bozuk soyuz dürzüler ! MIT bugün böyle birseyin olmadigini aciklamak zorunda kaldi ! |
|
|||
|
|||
![]() aciklandi !..
![]() Ben rol yapiyorsun saniyordum ama gercekten Salaksin !.. Sana acimaya karar verdim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu videoda göreceginiz duyacaginiz tayyip simdi 180 derece dönmüs laik Cumhuriyet bekcisi olmus ! :-))
<a href="redirect.jsp?url=http://blog.wolkanca.com/index.php?tag=tayyip Hapisden" target="_blank">http://blog.wolkanca.com/index.php?tag=tayyip Hapisden</a> cikinca "ben degistim" demeye baslamisdi ! Acaba diyorum, o cümleyi, hapishanede tecavüze ugradigi icinmi söyledi ! Hani olurya, huymu desem cinsmi desem yoksa homoluga daha yakinlasdigi icinmi söyledi acaba !? :-)) |
|
|||
|
|||
![]() “Bizi yanlış yola sevkeden habisler, çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz; görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, yıpratan kötülükler hep din kılığı altında küfür ve alçaklıktan gelmiştir.” Atatürk, 16 Mart 1923 tarihinde Adana’da esnaf ve sanatkârlara hitaben yaptığı konuşmada söylemiş
|
|
|||
|
|||
![]() tayyip denilen serefsiz hain soysuzundan inciler:
- Hem laik, hem Müslüman olunamaz. İkisi bir arada ters mıknatıslama yapar ! - Ben Müslümanım derken neyi kastediyorsam, şeriatçıyım derken de aynı şeyi kastediyorum ! - Demokrasi amaç değil araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız ! - Demokrasi bir tramvaydır. İstediğimiz durağa geldiğimizde ineriz ! - Yolumuzun üzerine bir inek oturmuş. Yolumuzu kapatıyor, menzilimize ulaşmamızı engelliyor. İneği yolumuzdan önce lafla usul usul sonra evvel Allah sizlerin yardımıyla artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız ! - Türkiye’de Kürt sorunu vardır. Bunu Türkiyelilikle çözeriz. Türkiyelilik her vatandaşın üst kimliği olmalı. Türk kavramını alt kimlik olarak değerlendirebiliriz. İsteyen varsa yine Türküm diyebilir ! - Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek? Bu ulemanın işidir. RTE ( AİHM’den istedikleri gibi karar cikmadiginda söyledigi ! ) - Efendi sen kim oluyorsun, buna mecelle (şeriat hukuku) karar verir. (Danıştay’a) - ABD’de özgürlük anlayışı var, ama benim ülkemde yok. (Amerika konuşması) Sen elestirdigin ülkenin nesisin, kanibozuk hain serefsiz !? ABye uyum yasalarini anainda cikariyorsunuzya ! - Kadinin seçme hakkı olabilir, ama seçilme hakkı asla! - Hiç öyle şey olur mu? Kadınlar bizim başımızın tacı, onların yorulmasını istemeyiz, evde oturacaklar, erkekler çalışacak ! - Ataturke saygi gostermek icin heykel gibi hareketsiz durmanin anlami yok ! (Simdi niye duruyon !? :-)) - Alkol yasaklanmali !( 4.5 senedir neyi bekliyorsun hala dürzü !? :-)) - 10 Kasım"da yaygara kopartıldı ! ( 10 Kasimda saat 10u 10 gece sende sap gibi dikiliyorsun artik ! :-)) - Türkiye"de yaşayanların yüzde 99"u Elhamdülillah Müslüman olduğunu söylüyor. O zaman yüzde 99"un "Elhamdülillah Şeriatçıyım" demesi de lazım. Ben elhamdülillah şeriatçıyım. Şeriat İslam, Allah"ın kuralları demektir. - Atatürkçü olmadığımızı her zaman söylüyoruz, ama Atatürk"ün ilkelerini benimsiyoruz. Bizde kişiye tabi olma söz konusu değildir. Biz peygamberimizin de, Atatürk"ün de ilkelerini şeklen değil esasen benimsiyoruz ! Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, mü"minler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Dillerde tevhid Allahu Ekber. Mü"minler ordusu Hakk"ın kolunda, Batılla savaşır dini uğrunda, Ezelden Ebede Kur"an yolunda, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Hak dinin rehberi Resul-i Ekrem İman telkin eder hadisi her dem Dinimizde yoktur gizli ve mahrem Doğrudan doğruya Allahu Ekber ! - Türkiye’yi pazarlıyorum. Benim için verilecek para önemlidir. Her şeyi pazarlar satarım, parayı veren düdüğü çalar ! - Sandığa giderken egemenlik milletindir. Ama maddede ve manâda egemenlik Allah"ındır. Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Bu millet istedikten sonra tabiî elden gidecek. - Biz din istismarı yaptık, din istismarı hataydı. Din adına parti kurmak dine kötülük yapmaktır ! ( Ve serefsizligini kabul ediyor! ) - Maaşımla geçinemiyoruz ! Çocuklarımı yurtdışında okutuyorum, yakınım okutuyor ! (Karsiliginda yakinina ne veriyorsun !?) - Ben Türkiyeli bir Müslümanım. Müslümanlar şu anda önemli bir karar aşamasında bulunmaktadırlar. İslam havzası, bu kararın arifesindedir. Dünyada gerçek barış, ancak İslam havzasının bu karın verişiyle gerçekleşecektir ! ( Soylari soplari belli degilki PIClerin Türküm diyebilsinler ! :-)) - Ben belediye başkanlığım döneminde haksız mal ve servet edindiğim iddiasıyla Ankara 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandım ve beraat ettim. *** Oğlumun düğününde takılan altınları bozdurduk, parayı kendisinden borç aldım! tayyipin Yargılandığı mahkemede servet artışı için ACIKLAMASI ! :-)) - Egemenlik Allah"ındır.."" ""Ben Müslümanım, diyenin tekrar yanıma gelip bir de aynı zamanda laikim, demesi mümkün değil. Niye? Çünkü Müslümanın yaratıcısı Allah kesin hâkimiyet sahibidir. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" lafı koskoca bir yalan!.. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah"ındır. - AB"ye girmeyeceğiz.."" ""Avrupa Birliği"ne girmek için koşturuyorlar. Onlar da bizi almamayı düşünüyorlar. Eeee.. biz de girmemeyi düşünüyoruz. AB"nin asıl adı Katolik Hıristiyan Devletler Birliği"dir ! ( Niye o zaman 4.5 senedir ABye girecegiz diye yirtiniyorsunuz !? :-)) - Doğumları kadın yaptıracak.."" ""Doğumevlerinde yalnız kadın doktorlar çalışacak!.. Öğretmenlikte yetişmiş başörtülü kızlarımız var; şimdi işe alınmayan bu başörtülü kızlarımız anaokullarında yavrularımızı yetiştirecek... - Batı dünyasını gördükçe, kendi düşüncelerimizi ve inançlarımızı gözden geçirmek gerektiği ortaya çıkıyor." BASBAKAN RTE, Kopenhag’da bir sohbet sırasında - Bir 6-7 yıl daha görevdeyiz. Başbakan beni meseleleri aydınlığa kavuşturmak için gönderdi. Bu adamdan (Başbakan) yararlanmayı bilmelisiniz. Devirmeye çalışmak yerine, delikten aşağı süpürmek yerine onu kullanın /zapsu denilen kürtcü tayyipi amerikalilara pazarliyor ! :-)) |
|
||||
|
||||
![]() sen tayyibin sol dassagindaki kil bilem olaman lan..
senin ancak tayyibin kicindaki terlemis bir kil kadar degerin vardir..mauahahahahahahaha tayyibin götünü yalayasica..ne alamadigin var basbakanimizla len düdük... |
|
|||
|
|||
![]() Dogrusun, ben olamam ama siz tayyipin ancak sol dassagindaki kil kadar olursunuz, soyu sopu belirsizlerinde zaten degeri fazla etmez zaten !
Gerci tayyip dürzüsü sizi güttügü koyunlar olarak daha degerli görüyor ama sen kendi agzinla ancak tayyipin sol dassaginin kili oldugunu övüne övüne yaziyorsun ! :-)) hahahahahahhaahhaahahahahahahahaaaa :-)) Türkiye neden gelisemiyor diye soranlara: Türkiye tayyip gibi abdus gibi serefsiz kahpe hainlere kucak actikca, birakin gelismeyi gün gectikce geriliyor ! :-)) ABye gireceklermismismismis :-)) tayyip ve abdus arap birligini kast ediyorlar bu mallarda gercekden Avruzpa Birligi saniyor ! hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Bekir COŞKUN
bcoskun@hurriyet.com.tr Göbeğini kaşıyan adam... O göbeğini kaşır. Göbeğinin tombik olması ona mutluluk verir, çünkü bu yaşamın tadını çıkarttığı anlamına da gelir. Ayağını altına alıp oturur. Elinde bayraklarla yürüyen kadınları görünce "Ne vınaklıyo bunlar len..." diye kızar. "Haberleri" sevmez. O "Ti-Vi eğlence programına" bakar. Dünyada neler olup bittiği konusunda, bildiği tek dış politika yorumu "İngiliz yaman olur" görüşüdür. Kitap okumaz. Çok da gerekiyorsa "Bi bakıver kitap ne diyor?" diye sorduğu bir "hoca"sı vardır. Gazete bilmez. İlgi duyduğu tek gazete, turşu kavanozlarının altına serdiği geçen senenin gazetesidir. Liderlerle ilgili en kapsamlı düşüncesi "Müslüman adam", demokrasi ile ilgili tek fikri ise "Çalsın ama iş yapsın"dır. Sonra göbeğini kaşır... * İşte; Tayyip Erdoğan’ın bir anda "Her şey için sandık" derken, güvendiği adamdır o... Büyük kentlerde her partiden, her yaştan, her meslekten, her görüşten, her kesimden milyonlar meydanlara dökülürken... Eski-şimdiki cumhurbaşkanları, üniversiteler, akademisyenler, yüksek mahkemeler, askerler, sivil demokratik örgütler "endişelerini" dile getirirken... Dünya medyası "Türk halkı siyasi İslam’a dur dedi" kanaatine varırken... Tayyip Erdoğan’ın güvendiğidir o: Göbeğini kaşıyan adam... * Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken... Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler. Ve sandık ortaya konulduğunda... Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur. Çünkü demokrasi, bilinçte aşağı-yukarı eşit insanların rejimidir. Bir toplumun çoğunluğu "göbeğini kaşıyan adam" ise, orada demokrasi olmaz, olamaz... Tayyip Erdoğan işte ona güvenir: Göbeğini kaşıyan adama... |