| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() das sind deine Nachbarn......
Katliami engellemktir önemli olan..... seyretmenin bir Alemi yok... ypici olmak gerek... TR de bunu ypmakta.... ABD nin baslattigi sapikligi en az kayip vererek bitirmektir.... Ben sana Asiret Resileri sizlerin en büyük sornudur derdimde bana inanmazdin... ahan bak iste bu iki Asiret Resileri kendilerini satip halkini feci sekilde sadece savas yapabilen ve baska bri seyden neredeyse anlamyacak insanlar haline soktular.... BAris zamani savasacak kisiler bulamayinca kendilerine karsi savas yapiyorlardi..... und jetzt Freunde wie..... ?????? TR yi parcalam isi olmadi.. PKK cökertildi ve ABD önderliginde sabun olup belki Araplarin topraklarinda kurariz bir devlet... ohhh nede olsa Petrol var aliriz zenginde oluruz.... Bu kadar Cahillik olmazki... arkadas.. zaten Abin olan Amerika Petrol icin oraya gelmis ve sanami birakcak Petrolü... Bu iki adam gercekten hinter dem Mond leben ediyorlar..... Hata nerde biliyormusun... tek bir kisiyi yillarca ayni pozisyonda tutmaktir... Bak Kibrisa.. Papadopolu ve Denktas... 30 yildan beri barsi engellediler..... Aynisi Barzani ve Talabani icinde gecerli.... Asiretler sizin sonunuzu getirecek gibime geliyor..... cünkü zamaninda Fransziz ve Ingilizlerin sayesinde Dersimdeki Seyhleriniz sayesinde Atatürk gibi bir dahiye savas acmistiniz...... eee ne oldu..... Hlkin kirilmasina sebep oldu bu Asiretciler... baska bir seye degil.... |
|
|||
|
|||
![]() Allahmi Amerika.....
Vietnamda ve Korede gördük ABD nin halini..... Bir Irakla basa cikamayan devletten ne olurki.... Kaldiki Irak hakli oldugu icin ABD bir sey yapamiyor.... ve bizde yeterki hakli olalim davamizda, kesin Zafer elde ederiz... cünkü Sitemde hakli olan kazanir..... Ben kafami böyle seylerle yormuyorum, cünkü Devlet onunda hesabini yapmistir ve ona göre daima hazirliklidir..... Also wo ist das Problem..... das wir ein Heimspiel |
|
|||
|
|||
![]() ganz sicher nicht.... cünkü Krieg ancak geri zekalilarin isidir...... ama biz sadece baris veya nefsi müdafa hareketinde bulunacagiz... o yüzden rahatiz tabi....
Eigentlich sollte man alle Politiker dieser Welt von A bis Z verprügeln.... damit Sie erstaml begreifen was Krieg bedeutet.... |
|
||||
|
||||
![]() düsünmeden hemen milliyetci reflekslerinle cevap verme!
|
|
|||
|
|||
![]() daha bas örtülübayanlara küfür ediyorsunuz sonrada islam ülkesimi oluyorsun
|
|
|||
|
|||
![]() ki, savastan söz ediyor? Havlayan köpek isirmaz. Sakin sular derindir. TSK"dan ses cikiyor mu? Cikmiyor, cikmazda, cikarsa ancak mahvzerin namlusunun ucundan ses cikar.
|
|
||||
|
||||
![]() -
Hem Kimi sahsiyet, kimi sahsiyetsiz kendinize saklayin. Forumda düzgün seviyeli sohbet edin! |
|
||||
|
||||
![]() Internette garip bir ask öyküsü
Ürdün"de internet aracılığıyla tanışıp birbirini seven çiftin sanal aşkı, ilk buluşmanın ardından, karı-koca olduklarını anlamalarıyla son buldu. Petra haber ajansı, Bekir Melhim ve eşinin fikir ayrılığı nedeniyle aylardır ayrı olduklarını, ancak sıkıntı ve şansın çifti internetteki bir sohbet ortamında yeniden buluşturduğunu duyurdu. İnternette kendini bekar, kültürlü, dindar ve okumayı seven biri olarak tanıtan, Adnan takma adını kullanan Bekir, Cemile takma adıyla sohbet ettiği eşi Sana"ya aşık oldu. Giderek büyüyen sanal aşkın ardından çift, evlilik planları yapmaya başladı. Ancak evlenmeden önce yüz yüze görüşmek gerekiyordu ve çift buluşmaya karar verdi. Çift, daha ilk buluşmasında büyük sürprizle karşılaştı. Bekir, Sana"yı gördüğünde 3 kez ""boş ol"" diye bağırırken, Sana bayılmadan önce ""Sen sadece bir yalancısın"" diyebildi |
|
|||
|
|||
![]() yakinda görecegiz... savasli yada savassiz TR istedigini elde edecektir....
ABD yillardan beri müttefikini yok sayacak degilya... son anda Einlenken ederler... das war bis jetzt doch immer so...... son ana kadar herkes kartlerini en iyi sekilde oynamaya ugrasir ve eninde sonun agir toplar devreye girer ve olay cözülür.... AB deki Tayip Erdoganin durumunu göz önüne al... ne oladu.. agir toplar devreye grip bir ufak toplantidan sonra isler halleldu.... So ist das in der Politik... der Nutzen muss den Aufwand überwiegen..... Und dreimal darfst du raten obe Talabani, Barzani oder TR überwiegen wird..... Bei sowas bin ich ein wahrer Meister im Schätzen.... Aslinda bendende iyi Poltikaci olur..... ama ben Türkleri veya Türklerle beraber yasamak ve yasamk istemiyenleri ayiririm ve süresiz TR topraklarina girmek icin vize korum.... dann kommt ayricalik yapan kein Kürt mehr in die TR rein..... und auch deren Kinder nicht..... und jeder der meint anders oder besser zu sein wird eneignet und dafür das Geld in die Hand gedrückt und raus aus Trabzon, Istanbul, Izmir usw.... Benim düsüncelerim bu yönde.... ugrasmaya degemez bence.. o yüzden ayrilmak isteyeni tüm komsu devletlerle ortaklasa toprak verilir und sollen die mal zu sehen wie die klar kommen..... eine Art Berliner Mauer zeihen.... Herkes kendi evine gibisinden |
|
|||
|
|||
![]() Bir düsün bakalim Scheiß Türke lafi acaba onlarin zamanindami cikti yoksa bizlerin zamanindami cikti.....
Naaaaaaaa.... benimde annem babam var, beni Leylek getirmedi ya...... Hic gerceklere deginmeyelimmi... senin baban belki istisna olbilir... ben genel olarak konustum... kaldiki istisnalar asla gaydeyi bozmaz |