| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bir kere Muhammed (sav.) desen günahami giriyorsun. Kimse burada Muhammede tapmiyor. Muhammed as. yüceltilmiyorda. Sadece seviliyor. Sevmekle tapmak arasinda cok büyük fark var!! Her sevdigim kisi tapilan kisi anlamina gelir? Sen anana tapiyormusun o zaman ?? Yoksa anneni sevmiyormusun? Ilk senden duydum böyle Muhammedperstligi.
Sen Kuranda gecen Namazi Orucu kabul ediyormusun onu cevapla ve burada hocalik taslama. Sen bir Lugata bak Tapmak neymis Sevmek Saymak neymis. Sen beni begenmiyorsun bende senin gibi agzi bozuk kendini begenmisleri begenmiyorum. Bide Müslümanlik taslaman varya adami sinir ediyor ya. Aciyorum sana. Evladim kelimesinide kendi cocuklarin icin kullan *agzi küfür kokan* müslüman. Utanmasan Peygamberlerede küfür edeceksin. |
|
||||
|
||||
![]() Senle ugrasmaya degmez. Seni Allaha havale ediyorum. O senin su Ahlaksizligini cezalandiracaktir. Ayrica sen belki ayaklarina kapanmamizi istersin ama biz Allahtan baska kimse icin Secdeye varmayiz. Ama sen lak lak edip durursun burada vay sirk vay muhammedperestlik diye. Ama 5 Vakit namazini eda edermisin. Günde 5 kez Allaha yalvarirmisin ??
|
|
|||
|
|||
![]() derim... sav tav cav hz efendi felan insanlarin uydurmasidir kuranda öyle seyler yok....niye kiziyorsunki..kuranda namazda var orucda var zekatta var abdestte var yani böyle sacma sorular sormaya utanmiyormusun..
seviyorum meviyorum felanciyi ayaklarini birak bence sen seviyorsunda muhammede ne yapiyorsun..kabrine gidip sevgi ciceklerimi koyucan..muhammed öldü sen sahabe olsaydin ozmana derdim sev.ve sevgini belli et.....helal olsun..ama ölmüs bir insani seviyorum diyip onun adina uydurulmus masallari seviyorsan bu sevgi degil muhammedperestlikdir.. bence sadece muhammedi degil bütün resulleri sev..kuranda gecen tüm resulleri isayi musayida sev.. ve evet en azindan islamin temel prensibleri acisindan muhammedi tapman ile müslümanlikdan alakan kalmiyor bunu diyebiirim.. niye anlamak istemiyorsun cocuk !!! |
|
||||
|
||||
![]() Yazik ediyorsun kendine. Sen insan sarafimisin? Benim bilgimi örctügüne göre sen insan üstü varlgikmisin yoksa? Ben Kurana laf atmiyorum Kuran bizim bas nurumuzdur. Sadece Sünnetimize ve peygamberlere laf uzatilmasini istemiyorum. Hele hele Abdestsizlerin laf atmasini hic hos karsilamiyorum ...
|
|
|||
|
|||
![]() ama senin putperestligin ve muhammedperestligin aklini sasirtmis..
kuranda eski mekkeli müsriklerin namazindan bahseder..derki onlar sirke girdikleri icin onlarin kildiklari namaz/ibadet bir calgidan islikdan alkisdan bir eglenceden ibaret ..baska birsey degil.. namaza baslamadan önce bence sen imanini temizle ve muhammedpereestlikden tövbe et.. |
|
||||
|
||||
![]() Sana cevap vermeye bile degmez. Anlasamiyoruz. Sen bildigin gibi yasa ben bildigim gibi yasayim ok! Kafirun suresini tatbik etdelim.
|
|
||||
|
||||
![]() kardesim ben namaz kiliyorum ve huzurluyumda. Sen kalkip ne ötüp duruyorsun beni putperest yapmaya utanmiyormusun. Sana aciyorum öbür dünyada bunlarin hesabini nasil vereceksin. Müslümanlara putperestlikli yakistirdin ya bravo sana ...
|
|
|||
|
|||
![]() kurandan bir mok anladigin yok..kuranida pek okudugunu sanmiyorum...en azindan merak edip verdigim ayetlere baksan yine böyle konusmazdin.... zaten kurani okusaydin bütün bu tartismalari yapmazdin.ve bebni tasdik ederdin...ben kurani onlarca kez bir kac dilde okudum..
ne yazdigimi iyi biliyorum..senin gibi bos bos edebiyat yapip nurmur döt möt sevgi edebiyati yapmiyorum..bu edebiyati git koyunlara anlat... |
|
||||
|
||||
![]() Seninle yazismaya bile degmez. Madem ben kötü bir müslümanim senin gözünde hatta kafirde olabilrim senin gözünle. Sen bu bozuk karakterinlemi beni dogru yola getirecen. Sen git önce kendi Ahlakini temizle ondan sonra burada yazmaya basla benim agzimdan hic olmazsa küfür cikmiyor. Senin agzin küfür kokuyor edepsiz.
|
|
|||
|
|||
![]() allah obür dünyada müsriklere PERESTlere sunu soracak...neden bana sirk ortak kostunuz..müsriklerde hep bir agizdan söyle diyecekler..haasaaa rabbimize hic sirk kosmadik...
bu ayetlerde gösteriyorki..müsriklerin büyük bir kismi yaptiklari sirki ortak kosmanin farkinda degiller... sana tavsiyem muhammed peygamberin yolundan git ve KURANA SARIL..yanliz KURANA:.ozaman bu icindeki endiseler yok olucakdir bundan emin ol.... |