Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 08.03.2007, 20:31
eniskaya

Standard Veeee sen varsin hepsine bedel o.T.

ohne Text
Alt 08.03.2007, 20:35
eniskaya

Standard Bilim olmadan Allah anlasilamazki

ancak bilim sayesinde, evreni sistemi Sünneullahi ve onun sayesinde Allahi tanima imkani bulabiliyoruz.... en azindan benim icin böyle...

Yoksa geceleri derin hesaplar yapan kara Hocalardanmi DINI ögrenecegiz... olay buuu...

Isin esasina bakarsan HZ. Muhammed DINI kendi zamanina kendi bölegesine göre yorumlamistir....

DIN kisacasi DINLER yoruma aciktir... Papasi veya Halifesi insanlari icin FETVA veremez... ancak kendisi icin verebilir...

Kimsenin inanci kimseyi baglamazkiii
Alt 08.03.2007, 20:37
eniskaya

Standard Bu kadar yüksekten ucmani saglayan anlay

iy nedir... nedir seni yaptigindan o kadar emin kilankiiiiiii... senin anlayisindan baskasi olmasinn ????

Bunu anlamis degilim....
Alt 08.03.2007, 20:39
unknown

Standard sazanin biri atladi

iti an comagi hazirla misali..hosgeldin..üzerinemi alindin hayiridr ufaklik..
Alt 08.03.2007, 20:49
unknown

Standard zuhahahah

Bizler küfürlerden ürken insanlarız, bizler insanları aşağılayan insanlardan korkan, çekinen ve utanç duyabilen insanlardanız!
--------------

bunlari yazarken asagidaki topiklerdeki cevaplarina bakip yüzün kizarmadimi hic merak ediyorum..gerci yüzsüzün yüzü neden kizarsin degilmi
Alt 08.03.2007, 21:40
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Dinin Yorumu Dindedir

Sana göre

bana göre

Milyarlara göre Din yorumlanirsa,

Milyarlarca din olur...

seytanin sitemleri

Nihilizm Din olur...
Alt 09.03.2007, 15:58
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Farkında olmadan atlamışsın! neyse.

Şimdi Alpi,

Yazarken haksızlık etmeden yazmak sanırım en güzeli vede doğru olanıdır. Verdiğin örnekleri okudum tek tek yanıt vermektense genel bir perspektif sunmak bana göre en doğru olanıdır diye düşünüyorum.
Başta bir konuda anlaşalım bizler bu foruma sahip olana kadar, yıllardır çeşitli forumlarda bizler gün oldu kıran kırana tartıştık, gün oldu duygusallıklarımızı birlikte paylaştık ve gün oldu yüreğimizden kopan duygusallığımızın en üst aşaması o şahane ezgilerimizin ışığında basit bir cümleye üzüldük. Gün oldu ağız dolusu birlikte güldük…

Kısacası sevgili Alpi bu aşamaya kolay gelmedik. Hepimiz bir şekilde farklı farklı süreçlerden gelmiş olsak ta, sürecin bizleri kesiştirdiği o teğet noktasında kimi zaman aynı yollarda buluştuk! Aynı yollarda buluştuk diye aynı yolamı gittik? Elbette hayır!

Herkes yolunda yürüdü ve yürümeye de devam ediyoruz!

Bilirsin sevgili Alpi, adminlik zor zanaat!

Saymaya çalıştığım süreçlerde ne çektiksek eli satırlı adminlerden çektik! Ve yaşadığımız o zor yıllarda ders çıkaralım dedik…

Aynısını yapmayalım dedik/aynı pozisyona düşmeyelim dedik!

Ders çıkartmak kötü bir şeymi Alpi?

Ders çıkarma gibi bir derdim olmasaydı kolaycı yolu benimsemek zor olmasa gerekirdi sevgili Alpi!

Elimde/ elimizde ‘kanlı’ satır, kim bilir belki de sen ve de senin gibi dostlarımız şimdiye çoktan lime lime olmuş belki de kuşbaşıların argümentlerini konuşur olurduk…

Anlatmaya çalıştığım süreçlerin canlı tanığısın sana nazım geçer ve beni anlayacağını ümit ediyorum.

Böylesine olumsuz süreçlerden ders çıkararak bir gelenek yaratmaya çalışıyoruz Alpi, sağlam temelleri olan gelecekte de dimdik ayakta kalabilecek olan çıplak gözle de olsa bütün ufuklardan gözükebilecek bir gelenek yaratmaya çalışıyoruz Alpi kötümü yapıyoruz?

Elbette her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır biz bir şeymi dedik?!

Estağfurullah! Haddimize mi?

Demeden böyle olacaksak Allah bilir deyince nasıl olacağız?

İstiyoruz ki yaratmaya çalıştığımız gelenekte söylemlerimiz bize ait olsun!

Adam gibi düşünce adamı olalım!
Adam gibi enteligent yanlarımızı geliştirelim!
Adam gibi kolaycılığa kaçmadan üretici olalım!
Bize ait düşünce sistemimizle dünyayı harmanlayalım!
Bize ait emeğimizle dünyayı yeniden yorumlayalım!
Yaratalım!
Yaratıcı olalım!

Biliyorum bunlar zor. Uğraştırıcı ve emek isteyen isler. Belkide birçoğumuzun harcı değil olsun ben harcı olanlar için söylüyorum gün gelir lazım olur kalsın bu forumun bir köşesinde!

Evet, sıkıntımız bunlar Alpi!

Sunduğun argümentlerinin çevresinden dolanıp kaçamak davranarak Grokeromen stilinde beş puan almak istemiyorum! Böylede bir derdim yok…

Argümentlerine yaklaşırsam bire bir cepheden yaklaşırım beni bilirsin.

Kopicilik ne zamandan beri yoğurt yiyiş tarzıyla gerdeğe girdi Alpi? Gayrimeşru ilişkiyle özdeş değilmi sence? ‘Yoğurt yiyiş’ tarzıyla ona duvaklar takıp gerdeğe girilmeye kalkıldı mı bu iste bir yamukluk olduğu sezilmezmi?

Biz diyoruz bize ait olsun düşünceler ( elbette alıntı yaparak faydalanılacak eserler olacaktır, bu kaçınılmaz) yok ben oynamam yerim dar deniliyor!

Bu kadar mı düşünce fakiriyiz? Bu kolaycılık niye? Bu kaçamak niye?

Hala cevabımız anlamamak için ayak diretmekse kolayca şunu da diyebiliriz:

Pardon; Yoğurt mu dedin?

Ehh! Güzel bir cevap değilmi? Jargonlarımıza uygunda hani!

Evet, reklâma dair söylenecek iki çift kelimemizde olmalı. Biz www.özgür-meydan.com olarak kardeş forum olarak gördüğümüz forumların kuruluşların reklâmını yaparız. Onlar da isterlerse gönüllü bir şekilde bizim forumunda reklâmını yaparlar. Bu bir gönüllülük meselesi.

Ama bir sahtekâr, hatta sahtekârdan da öte inanç sömürücü yobazların iğrenç yaşam sitilliyle malı uçkurunda götüren, yani Harun hazretlerinin sitesinin reklâmı maalesef burada yapılamaz.

Onursuz insanlarla işimiz olamaz bizim.

Hele hele din adına sahtekârlık yapılıyorsa, inanç sömürüsü yapılıyorsa ve bizlerde bunu biliyorsak, o sahtekârların sitesinden yazıyı buraya aktaracağız ve altına da adres olarak linkini koyacağız öylemi?

Hani diyorum müridelerinin endamında seks partileri her halde güzel olsa gerek!

Bir kez daha yeniliyorum: Onursuz insanlarla işimiz olamaz bizim.

Evet, zamansızlıktan dolayı araştırmadım, belki de o siteye ait birçok yazı var burada.

Araştırırsam bu kez de elim satırlı admin olacağım, bunu da bilirim!

Yani ben böyle bir konuma düşmek istemiyorum istediğim tek şey kendi beynimizin yaratıcılığını gün ışığına çıkaralım. Evet, zor biliyorum onun için kolaycılığı seçiyoruz ya! Sorunda burada. Gelin omuz omuza verip kolaycılığa kaçmayıp zoru becerelim, imkânsızı isteyelim.

Cevabınız?

Cevapsızlık!

Evet, hiç kimsenin şüphesi olmasın:

ÖZGÜR MEYDAN
"Duvarların, parmaklıkların, prangaların, daha da kötüsü, çifte standartların olmadığı özgür alan! "

Çifte standartlığımızı ne güzel yakalamışsın Alpi kutlarım seni!

Şimdi Deniz Kurtul isimli yeni bir üyemiz çıkan bir derginin duyurusunu yapmış, gelişmeleri bu bazda ele alırsak reklâma kaçıyor. Simdi sorgusuz sualsiz bu duyuruyu silmiş olsaydım eli satırlı admin olacaktım.

Silmedim bekledim üyelerimizin tepkisini bekledim çifte standartlı admin oldum!

Ne kadar kolay ya kaşınızı bir çırpıda hem aşağıya hem de yukarıya kaldırmanız?

Siz bu güzelliği galubeladanmı aldınız?

Hele birde ortada tutmayı öğreniniz şu kaşınızı! Ortada tutmayı becerebilmek zorunuza gidiyor biliyorum, bir ucu ağır basıyor! Ve arkasından da bağırıyoruz yoğurt mu dedin!

Olmadı.

Bir şeyler bir yerlerde uymuyor ama nerede?

Tamda dediğimiz gibi ÖZGÜR MEYDAN

"Duvarların, parmaklıkların, prangaların, daha da kötüsü, çifte standartların olmadığı özgür alan! "

Söylemlerim tek taraflı değil, sol içinde geçerli sağ içinde aynı şekilde yobazlarımız içinde!

Evet, bu forumda bir şeyler değişecekse aktif üyelerimizin oy çoğunluğuyla olur.

Yıllardır tekrarlaya tekrarlaya ağzımda tüy bittiğini de bilirim, www.özgür-meydan.com ‘un admininin yetkisi aktif bir üyenin yetkisinden farklı değildir.

Ama bu nedense hep görmezlikten gelinir!

Alıntı:
"Indir Kasini asagiya
Tak gözlügünü..
Düsün.."

Senin bunlardan haberin varmıydı Alpi? Forumumuzu ne kadar araştırdın? Ne kadar bilgi sahibisin?

Zamanında burada bir üyenin üyeliğinin silinmesi söz konusu oldu üyelerimizin de nasıl oy kullandığından ne ölçüde haberin oldu?

Demek ki bu forumda farklı bir uygulama var!

Eli satırlı admin olsaydım bu prosedürlere ne gerek vardı?

Simdi reklâma kaçan bir duyuru varsa bu güne kadar niye sustun Alpi? Sende bu forumun üyesisin bu konuyu tartışmaya açabilirdin…

Şunu herkes kafasına soksun bu forumda ben kendi kafama göre bir uygulama yapmak niyetinde değilim ve böyle bir niyeti de hiç taşımadım taşımayacağımda…

Daha dün İNCELEME / ARAŞTIRMA / MAKALE bölümünde yanlış açılmış bir konu başlığını bile sizin rızanızla sildim.

Yukarıda söyledim Alpi, biz bir gelenek oturtmaya çalışıyoruz, böyle bir gelenek içinde varmısın yokmusun? Yoksa "oynamaya gönlü olmayan taze gelin gibi yerim dar" diyorsan anlarım seni.

Bende diyeyim sana "sağ ol ben almayayım" Alpi:-(

Hassasiyetimizi atlama Alpi, kendi görüsün varsa kimse sana bir şey diyemez hele hele www.özgür-meydan.com sayfalarında, aslanlar gibi yazar kaplanlar gibi de kükrersin.

Ama buraya taşıdığın kopilerle bırak kükremeyi ne yaratıcı olabilirsin nede üretici! O cılız sesin kendi girdabında boğulur kalır.

Kopicilik çöp den başka bir şey değildir. Gel Alpi kim olursan ol gene gel yeter ki kendi düşüncelerinle gel çöp den arınmış gerçek sana ait üretici beyninle gel!

Özgür-Meydan’a yakışır şekilde gel!

Sevgiyle/ ®evolte & ®evolution

Alt 09.03.2007, 16:11
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard ?

Nihilizm bir din mi de onun ile örnekliyorsun??

Biraz açar mısın nedir nihilizm???
Alt 09.03.2007, 16:14
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Fena bir yazı değil ama gerçekleri,

taşımıyor.

Hiç Mutasyon diye bir şey duydunuz mu???
Alt 09.03.2007, 18:03
unknown

Standard Alisik Olmayan döt de don durmaz :o)

Sana Din anlatsam ne olacak ?..

Hidayet e Filan mi ereceksin ?.. )

Senin Ögrenme yasin zaten gecmis )

Al Muhterem Peder i karsina Meth-u sena edin Müttefikleri )
Antwort