| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bu acik ortada.... inkariye gerek yok... bu böyle...
Yoksa bir Trabzoblunun kalkip ILAVELI ZAMLI haklar istedigini gördünmü ??? Naaaaa.... |
|
|||
![]() Esasen Irkciligin KELIMELERIN savasi oldugunu insanligin cogu kavramis degil... olay buuu...
AMa ne yapacaksin... insanlikta Genetik olarak var derim |
|
|||
![]() yapan Trabzonlu gördün sen ?????
Wowwww... das war sehr serh Konstruktivvvv... muss ich aber sagen... bazen asiri Radikal yorumlar yapiyorsun... fazla düsünmeden |
|
||||
![]() Neden üstüne aliniyorsunki???
Sana verebilecegim tek cevap...Son zamanlarda gelisen olaylari izle.. ![]() Fakat bu demek degildirki, tüm Trabzon halkini zan altinda birakiyorum yada birakiliyorlar !!! Sadece bi sehirden genclerin asi yetismesi tabikii önemi bi sorundur! Bu tarz konularda Duygusalliga yer yoktur, Egitim sarttir!Bu herhangi bi sehir de olabilirdi! Aktüel il su an Trabzondur, ve bu sehirin hakkinda konusmak su an su durumda konusmak cok dogaldir! Sistemde Duygusalliga yer yok! Sistem acimasizca dönemekte!!!! Duygusalligin ile yorumlamada, mantikli bi sekilde izle olaylari! ![]() Aydin günlere! |
|
|||
![]() simdi bu yazilari buraya neden koydun ki..baska forumlarda milletle yazistigin konulardan bize ne yafs
|
|
|||
![]() herifi ölürdüler hakli degilmiydi?
bakin bir yeni abdullah öcalan dogacakdi kestiler. simdi neden karsi cikiyoruz? bir 30bin kisi dahami ölseydi? anlamiyorum sizi... |
|
|||
![]() ohne Text
|