| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() daha demin kahvede besiktas macina bakdim...hayatimda böyle birsey daha görmedim..
her zaman jentilmen takim olarak kendini gösteren besiktasin ne yaptigini heralde herkes gördü.. sampiyon´luga giden bir takima bence bu hic yakismadi.... hakemin verdigi kartlarin hepsi tartismaya acik..ama son kirmizi kart´da bilerek macin iptal edilmek istedigi cok ayip... bakalim simdi ne olacak... |
|
||||
|
||||
![]() Malesef maci seyretmedim, onun icinde yorum yapamam!
... ama tabiiki ... Lucynin kaygisini simdi anlamis oldum! 5 puan ... ;-) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Beşiktaş Samsunspor maçı 85. dakikada, Samsunspor 4-1 öndeyken son buldu.. Peki bu maç nasıl tescil edilecek ?.. Kararı kim verecek ?.. İlk yenilgisini alıp namağlup unvanı giden Beşiktaş"ı bunun dışında bekleyen kötü olay ne ?.. İşte cevapları !..
[25/01/2004-21:25] Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile yaptığı mücadelede 4-1 yenik durumdayken, 85. dakikada siyah-beyazlı takımın 5. oyuncusu da kırmızı kartla oyun dışında kalınca, futbol oyun kuralları gereği maçın hakemi Cem Papila, maçı bitirdi. Peki sonuç ne olacak.. İşte bu sorunun cevabı TFF"De.. Çünkü maç hakkındaki son kararı Futbol Federasyonu verecek. Federasyonun büyük bir olasılıkla vereceği karar, sonucun 4-0 Samsunspor lehine hükmen tescil edilmesi olacak. Bu sonuçla Beşiktaş bu sezon ilk kez yenilerek yenilmezlik unvanını yitirmiş olacak. Fakat Beşiktaş"ı bir şok daha bekliyor. Maçta hakem Cem Papila, 1, 3 ve 4 numaralı anonsları yaptırdı. Bu ve maç içinde seyircilerin davranışlarının da etkisiyle Beşiktaş"a saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası da verilmesi bekleniyor. ajansspor.com bakalim ne olacakk |
|
||||
|
||||
![]() wie wird das Spiel gewertet, weil ich Oddset gespielt habe????
|
|
||||
|
||||
![]() ist es sehr schade für dich...
denke es wird garnicht gewärtet..also so ob du es nicht getippt hast frag du lieber auch mal nach ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Böyle hakemler bizim ülkeye lazim...
1.Taraf Tutan 2.Kirmizi Kart göstermek icin orasini burasini yirtan serefsiz hakem lazim... o verdigi bütün kartlar onun münasip..... Pis Herif... Ama kimse korkmasin böyle yüntemlerle yenerler BJK yi... öbür türlü zaten sanslari yok ! SamsunSporlu Oyuncularada maasallah... onlar hele tam cosdu bilmem maci hak etmisler bilmem cok iyi mücadele etmisler bilmem besiktasa gol atmak istememisler... Siz kimsiniz ya ? Bu Gece Cem efendi nasil yatacak onu düsünüyom... Papilllamidir nedir... beter olsun !!! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() yani 0-3.
Mal sehen, wie entschieden wird. Bu arada, Samsunsporu tebrik ediyorum! Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|