| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() O ZAMAN SEN ISLAM"i AGZINLA ANMA, EGER ISLAMDAN KORKUYORSAN O ZAMAN ELESTIRME ...
YAPMIYORSAN YAPMIYORSUN KIMSEYE SAPIKLIGINA INANDIRMAYA KALKMA !!!! |
|
|||
![]() sen dine gore yasamiyorsun sen dogrudan korkuyorsun benim gorusum senin hakkinda boyle !
|
|
|||
![]() istedigimi söylerim yazarim, kimse bana engel koyamaz... düsünceler hürdür özgürdür... kaldiki kimsede Islamin Jandarmaligini yapamaz, kimseye sen Islami agzina la sende alma deme hakki yoktur...
Senin farkin neki digerlerinden... bir vizyonu olmali insanin, engin fikirleri olmali... körü körü inamak yerine sorgulamali arastirmali, tüm tarihi verileri ve ayni zamanda akli kullanmali.. Bu kadar basit kiiiiiii Laiklik zaten bu yüzden düzenlenmis, olmayaki birisi digerine, sen Islami agzina alma sen kafirsin yada susun yada busunlarla baski, daha ilerisi katletmesin.... Bak Saddami Tekbirlerle astilar... eger asmak Allaha ibadetse, ben o DINDEN degilim... yani Iraklilarin DININDEN degilim... bunu söyleyebilmeli bir insan |
|
|||
![]() senin yasam tarzina aykiri olabilir...
Yaaaa belkide senin yasam tarzin yanlis olabilir... bunun kaniti yada isbati olabilirmi.... ??? Olamaz yoktur...... kimse DIN adina digeri hakkinda HÜKÜM veremezki.... sen ancak benim anlayisimla uyusmuyor diyeceksin.. yok efendi sen DININ emirlerine göre yasamiyorsun.... Yasayamam tabi, benim yanimda bir Resül yoktukiiiiii taaaaaaaaa 20 yilda inen bir Kurani en derinligine bilebileyim.... mümkün degil.... Seimdi sen DINI tami tamamina bildigine inaniyorsan veya yasadigini saniyorsan, hic devam tartismaya gerek yok... cünkü bir seye inanan insani düsüncesinden cevirmek benim görevim degil... her kes hürdür istedigine inanir.. Hindistanlilar inege tapiyorlar... bu onlarin salak manyak yada kafir oldugu anlamina gelmezki... bu farkli bir sey.... |
|
||||
![]() Tanrı kitaplarını bile değiştirebilecek çapta bir atıcı.
Bir de sayı saymasını ve tarihsel rakamları öğrenebilsen, emin ol atmaktan kurtulursun. Çık sokağa her hangi bir dine ait bir insana, Müsilman olmamak şartı ile yaw sizler aslında Müsilmansınız de bakayım, sana nasıl cevap verecek!!!!!!!!!!!! |
|
|||
![]() Saddami astiklari anin Vidiosu, Kelimeyi-Sahadet götürmekte... Siilerde kendi DINLERINE göre Sahadet getiriyorlar... Allahin adina astiklarina inaniyorlar... cok cok enteressant... hatta birisi Cehenneme gideceksinde diyor...
Bu olay bana sunu gösterdi.... Zekeriya Beyaz bir aralar Fahiselerin bile Müslüman olabilecegini söylerdi... onlar günahkar Müslümandirlar... fahiseliklede para kazansalar haram is bile yapsalar Müslüman olabilirler inancli olabilirler.... Ben aynisini bir nevi Saddam icinde düsünüyorum, Katil bile olsa, cani bile olsa, inancli olabilir... bu mümkün... eger günah islemekle DINSIZlik oluyorsa o halde dünyada DINDAR olan insan bile yoktur... günahsiz Resüller bile yoktur... Demek istedigim su... yapilan olay olsa olsa ancak bir INTIKAM olayidir... ve öyledirde... Allah adina insani asan kisiler, kesinlikle her seyi yapar, Ideolojisi icin dünyayi yakar... cünkü cocuklugundan beri damarina girmis bu... Savas esnasinda insan ölmesi dogaldir... cünkü baska yolu yok... AMMAAAA savas disi dönemlerde insani ipe cekenler bence CANIDIRRRR Siilerin Kelimeyi-Sahadaeti bile Alinin üzerine kurulu... bunu bir defa daha gördüm... Saddam Sünni, asanlar Sii..... ve ben diyorumki bu iki gurup DIN savasi icindeeeeeeeee.... en tehlikeli sekliyle... Saddami asarken bile, yine Kelimeyi-Sahadaet savasi veriyorlar..... bir izleyin lütfen... Bakin Saddama son Sahadaet getirme imkani bile sunmadan Alinin üzerine Sahadet getirerek idam ettiler.... Dünyanin tüm Kuranlari beni carpsin bu bir DIN savasidir.... hemde en pisinden.... Link <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=8073" target="_blank">http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=8073</a> |
|
|||
![]() seninde yeni yilin simdiden kutlu olsun... ben birazdan bomba atmaya cikarim, kardesim sepet dolusu almis...
![]() Bu arada yeni bir Link ekledim, bir bak derim..... o kadar ibret vericiki, akla hayale sigmaz... asan ve asilanlar arasinda son anda bile DIN savasi yapilmakta..... Bazen Dinsizlik en gercek DINdir diye düsündügüm oluyor, ama elbet piyasadaki DINLERI kast etmekteyim, yoksa INANC GENETIKTIR.... hayvanlarda bile bir seylere inanan var.... Yilerin mezarlarini ziyaret edip aglamalari, yada Kurtlarin aya dogru ulumlari... cesit cesit yansimalar var..... Görüsmek üzere... Selamlar, Sevgiler Enis |
|
||||
![]() Hani bir de isminiz Batıya ait bir isim olmasa idi Selamlarım dahada uzayabilirdi falan bu işin espirisi sevgili arkadaş.
Oldum olsı gıcık kaparım Mülümanlar kardeştirler diğerleri Kafirdirler, onlar onlardır, bizler bizleriz gibisine uyduruk, kıytırık kelimelerden. Eğer ki bir Tufan olayı oldu ise tüm insanlık kardeştirler. Hepsi Nuh ve Nuhun ailesinden türemiş ve üremiştirler Mistik ve dini yorum olarak bu böyledir bunu gerçekleştiren de sevgili Tanrının kendisidir değil mi??? Peki bu durumda Müsilmanlar nerden gelmekteler??? Başka bir genetiğe ve köklere mi aitler??? Biraz din bilgisi olmalı değil mi bu tür tehlikeli ama gerçekten çok tehlikeli ABES cümleleri kurmadan önce bin kere düşünmelidir bir insan!!! Ben de hem bayramını, hem yeni yılını kutlarım. |
|
|||
![]() Fakt ist, Frauen und Koran passen nicht zusammen. Viele Verse sind eindeutig Frauen diskriminierend. Und wurde wohl von Männern geschrieben.
Die Unterhaltung kann beginnen :-) |