| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() simdi firdevsin veya abidinin popstar olmasini
istiyorum. ama sakin bayhan olmasin!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Niye hic diger adaylar icin yorum yapmiyorsunuz?hep bayhan!!!bu ne ya???!!!
baska adaylarda var orda! |
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar...simdi bu konuyu gercekten objektiv bir sekilde ele alininca...
![]() format aslinda tüm dünyada basarili ve izleyen kitle aslinda gercekden de sok edici haberler bekliyor...eee bu durumda ne yaparsin bir prödükter olarak...alirsin cok satan bir formati...uygularsin yarim yabalak tr.ye (ki yayin akisindan ve düzenlemesinden bakilirsa en berbati tr.de yapiliyor...polonya bile daha hos bir format sergiliyor ![]() ![]() yasasin bu formati satin alanlar yasasin yayinlayanlar....tskler...cünkü konusucak konu bulduk yine aksam yemeklerinde... surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() rassistisch oder was????
bayhan hic güzel söylemedi abidin ise ikinci olmaliydi....bayhan gitmeliydi düsünüyorum |
|
||||
|
||||
![]() DANKE SCHÖN ELIF !!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() muss beim abschicken was passiert sein ...
*tschulligung* |
|
|||
|
|||
![]() aussehen ist nicht alles ja mein freund, ich scheiss drauf..........
|
|
|||
|
|||
![]() Los murtos , habe keine lust mich mit dir jetzt zu unterhalten ama kisa bir konusalim.
ben sana demedim, er hat ein schone stimme oder er sieht gut aus.siz ustunde hampeln yapmaya devam edin , inadina turk halki onu sececek, die sendung ist doch nicht mehr Popstar, cokdan rayindan cikdi o show. Beni sms ler yine sabaha kadar bayhana gidecek........ |