| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
herkes karsisindakini kendi gibi zannedermis. bunlarin niyeti bozuk oldugu icin herkesi kendileri gibi zannediyorlar. 2 kurusun hesabini yapan bir erkekege ben erkek demem. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biri zidiri biri zort diye degistirip 4ü tamamladin. ama hala yazdiginin farkinda degilsim senin ve arkadaslarin icin cok üzülüyorum. bu kadar cahil ve egitimsiz vatandaslarimiz olduguna acikcasi utaniyorum. siz önce adam olunda sonra kadinlarda kusur arayin. ben sizin karsiniza niye kadin cikmadigini cok sizin anlayacaginiz sekilde anlatayim. adam degilsinizki karsiniza dürüst bir kadin ciksin. siz önce kendinize, karaterinize, ve hayatiniza ceki düzen verin sonra düzgün kadin talebinde bulunun. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Wo soll sie denn bitte ihre Kochkünste präsentieren? Ihr lebt voll in einer Traumwelt. Als ob alle Mädels alleine wohnen würden. Habt euch zu sehr angepasst was?
![]() Tanisirken mecburen disarida yemekte filan tanisilacak. Factories kisa ve öz söylemis, siz daha neyi tartisiyorsaniz yok kadin nest bauen yapar, adam bunu yapar. Ohoo gereksiz. Hintergedanken bei einem Essen. Ay siz normal hayatta kimsenin karsisina cikmayin. Mazallah... |
|
||||
|
||||
![]() Was ist das hier?
Abschnitt 1 ! Verstehen Sie Spaß? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|