Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.05.2009, 09:46
Benutzerbild von rhizome
rhizome rhizome ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Die heißt inzwischen Neue Grippe oder auch A/H1N1.

Und keine Panik: es besteht keine größere Ansteckungsgefahr als bei anderen Grippen auch.

Warum das so aufgebauscht wurde in den Medien? Sensations- und Geldgeilheit, vermute ich mal.
Obama hat gerade 1,5 Milliarden Dollar für Pharmaunternehmen bereitgestellt, zwecks Entwicklung eines neuen Impfstoffes. Ist doch klar - damit diese Finanzmittel schön geschmeidig und ohne Widerstände hin- und hergeschoben werden können, muss halt multimediale Vorarbeit geleistet werden.
Alt 20.05.2009, 10:47
MOONMAN

Standard

Ne günlere kaldik ya. Burda Fos-Beyinli biri kalkmis fos konusur. Simdi misirin fakirligi koyunan mi gelir. Söyle yazmis: Schafsherde, euer zweites wichtiges Standbein, seid ihr als niedrigstmögliche Kaste. Biz türkler orta asyada cadirlarda at eti yerken onlar en büyük medeniyet kültürüne sahipti. Sen hic gittinmi misira, ordaki insanlarla konustunmu tanistinmi? Onlarin koyunlari olmassa sen giyecek don bulamassin ya. Bence misirda koyun besleyen almanyada fabrikada calisan türkiyede ekin üreten insan aynidir. Hic bir fark yoktur. Fark sadece Fos beyinli fos laf edenlerde vardir.
MOON
Alt 20.05.2009, 11:52
fos

Standard

MOONMAN! sen de ayda geziyorsun kardesim! Imagine dedik!
Beni takip eden bilir, sonradan sukoyveren,kiviran ya da sahte ikinci ücüncü nik arkasina saklanmayan birisiyimdir! Burada söyledigim her sözün arkasinda durabilirim.Sanal da bile olsa benim cizgim bellidir.Kendi aklinizdan cikan fikirleri iletseniz buralara daha iyi olur.Ayrica sana sunu söylemek istiyorum.

Ben Misirda 2,5 yil yasadim! Koptlarla, Müslümanlarla, Misirin Yahudileryle hepsiyle hasir nesirdim! Bakanindan tut..o varoslarda yasayanlara kadar yelpazesi genis bir arkadas grubundan aldigim edindigim izlenimlerim bunlar!

Yaziver E-Mail adresini, sana bir aydinlatici Bilgi-Paketi göndermeyen namertdir!
Ama kime yaziyorum ki..
Alt 20.05.2009, 11:58
unixxx

Standard

Zitat:
Zitat von MOONMAN Beitrag anzeigen
Ne günlere kaldik ya. Burda Fos-Beyinli biri kalkmis fos konusur. Simdi misirin fakirligi koyunan mi gelir. Söyle yazmis: Schafsherde, euer zweites wichtiges Standbein, seid ihr als niedrigstmögliche Kaste. Biz türkler orta asyada cadirlarda at eti yerken onlar en büyük medeniyet kültürüne sahipti. Sen hic gittinmi misira, ordaki insanlarla konustunmu tanistinmi? Onlarin koyunlari olmassa sen giyecek don bulamassin ya. Bence misirda koyun besleyen almanyada fabrikada calisan türkiyede ekin üreten insan aynidir. Hic bir fark yoktur. Fark sadece Fos beyinli fos laf edenlerde vardir.
MOON
Um ehrlich gesagt, habe ich kein wort von dem verstanden was du gesagt hast. Was willst du uns bloss damit sagen? Grübel. Fos hat mehr grips als du glaube ich.
Achja, bitte keine beledigungen im forum. :-)
Alt 20.05.2009, 16:07
MOONMAN

Standard Sen grippsi baska seyle karistirdin

Unixx misin ne zikkimin köküsün ilk önce yazilari oku sonra yaz. Öyle su saksakcilar gibi dalkavukluk yapma. fos arkadasin olabilir ama yinede yazilani oku.. Sen gripps dedigin o seyi baska seyle karistirdin herhalde. ama karistirsan bile dogru degil. Bende daha fazlasi var.
Vaybeede masal okumak kolay. Herkes burda bilgin dürüst gezmis görmüs. Ama cogu neyin pesinde oldugu belli degil. Adam kalkmis birkac yüz domuz öldürüldü diye misirlilara laf atar. Eger birkac sene onlarla kalmis olsaydin böyle yazmazdi yada namkördür. Her halde domuzlarin yasini tutmak fosa kaldi.
Zaten bu konuyu acan daha yazmayi bile ögrenmemis: Schweiegrippe yazmis. Belli oluyor zaten burdakilerin kültürü okumadan anlamadan dinlemeden hemen her salataya cacik oluyorlar.
Alt 20.05.2009, 17:49
samara1

Standard

Zitat:
Zitat von MOONMAN Beitrag anzeigen
Unixx misin ne zikkimin köküsün ilk önce yazilari oku sonra yaz. Öyle su saksakcilar gibi dalkavukluk yapma. fos arkadasin olabilir ama yinede yazilani oku.. Sen gripps dedigin o seyi baska seyle karistirdin herhalde. ama karistirsan bile dogru degil. Bende daha fazlasi var.
Vaybeede masal okumak kolay. Herkes burda bilgin dürüst gezmis görmüs. Ama cogu neyin pesinde oldugu belli degil. Adam kalkmis birkac yüz domuz öldürüldü diye misirlilara laf atar. Eger birkac sene onlarla kalmis olsaydin böyle yazmazdi yada namkördür. Her halde domuzlarin yasini tutmak fosa kaldi.
Zaten bu konuyu acan daha yazmayi bile ögrenmemis: Schweiegrippe yazmis. Belli oluyor zaten burdakilerin kültürü okumadan anlamadan dinlemeden hemen her salataya cacik oluyorlar.
Es ist wohl besser, wenn du dich hier nicht unterhälst. Die leute können doch über alles reden was sie wollen. Du hast kein recht hier mit schimpfwörtern anzukommen. Wenn jemand keine Manieren hat, dann bist du das. Terbiyesiz.
Alt 20.05.2009, 21:15
MOONMAN

Standard Aha bir catlak daha

ya sen nerde ciktin yada seni nerde biraktilar.. sana ne oluyor. Sen kim oluyorda benim yazmama karsi cikarsin.. birtarafinmi sisti ne?
Hay Allahim nerde ipten saptan kopmus varsa kosar burda bana takilir.. Hadi samaramisin yarmamisin.. benden uzak dur. cünkü sen benim seviyeme cikman icin cok büyümen gerek

Zitat:
Zitat von samara1 Beitrag anzeigen
Es ist wohl besser, wenn du dich hier nicht unterhälst. Die leute können doch über alles reden was sie wollen. Du hast kein recht hier mit schimpfwörtern anzukommen. Wenn jemand keine Manieren hat, dann bist du das. Terbiyesiz.
Alt 20.05.2009, 21:27
GoerenBilir

Standard Senin amacin ne moonman?

Herkese hakaret etmeyle neyi amacliyorsun? Burasi bir forumdur insanlar bos vakitlerinde ya da isyerinde baska düsüncelere gelmek icin buralara takiliyorlar ve dilediklerini yazmak ve tartismak istiyorlar, o da degilse biraz geyik takilmak istyorlar. Herkes kafasinca. Sen niye burdasin? Bunu bana söylermisin?
Alt 20.05.2009, 21:30
MOONMAN

Standard

bay fos beni belki sen anlamadin ve hemen paket göndermek istersin.. benim söylemek istedigim sudur.. senin o gömülen domuzlari düsündügün kadar ayni sekilde binlerce öldürelen danalari ve tavuklari ayni hassasiyetle düsünürmüsün.
Bunlari bir tarafa birakalim belki hatirlamassin.. Ludwigshafende 5 tane türkün diri diri yakildiginda bu olay üzerinde hic bir temkidin olmadi. Tam tersine boardda komik komik yazilarla kari kiz ayaklari yapardiniz..
Domuzlarin yasini tuttugun kadar insanlarin yasini tutmak gerekmezmi?
Alt 20.05.2009, 21:32
MOONMAN

Standard hayir hakaret etmek degildir niyetim

Hayir hakaret etmek degil benim niyetim.. bende burda fikrimi yazarim.. ama dikkat edersen bneim yazdiklarim baskalarin biryerine batiyor ve bana ters cevap yazarlar. Dikkat edersen görürsün ben unixx ve samaray hic bir sey yazmadim ama onlar hemen bana sahsi saldirirlar..

Zitat:
Zitat von GoerenBilir Beitrag anzeigen
Herkese hakaret etmeyle neyi amacliyorsun? Burasi bir forumdur insanlar bos vakitlerinde ya da isyerinde baska düsüncelere gelmek icin buralara takiliyorlar ve dilediklerini yazmak ve tartismak istiyorlar, o da degilse biraz geyik takilmak istyorlar. Herkes kafasinca. Sen niye burdasin? Bunu bana söylermisin?
Antwort