| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bunu bilimsel olarak açıklamak isterdim, fakat Parapsikoloji uzmanı hele ki; '' Froyd'' değilim. Hislerle açıklamaya kalksam, bazen insanın nutku tutulabiliyor ifade edemiyor kendini. O kadar etraflıca hiç düşünmedim abla bu konuyu ama , konu başlığına sebep olan soruya tek cevabım; '' Kıskancım''. Bunu bilir ve bunu söylerim.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sigmund Freud, psikanaliz öğretisini geliştirmiş olan bir nörolog, ne diyor, bende bilmiyorum. Prof. Dr. Erol Özmen´e göre kiskanclik: Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ama benim sevdigim bir insana birisi yan gözle bakarsa en iyi gününde mavi gözlü olur. El hareketi yaparsa o elini kirmadan, ayaklarimin altinda ezmeden rahat bulmam! Doguluyum, Asyaliyim, Türkiyeliyim Öfkeliyim, kiskancim budur benligim Cem Karaca ![]() Geändert von seyrangah (11.03.2015 um 18:47 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Aşırı kıskançlık ...
Nasıl dozunda kıskançlık bir ilişkiyi beslerse, aynen öyle de aşırıya kaçıldığı andan itibaren o ilişkiyi çöküşe götürür ve bitirir. Yani herşey dozunda iyidir... Baskı ve sürekli aldatılma süphesi bence aşırı kıskançlığı besler ve iki tarafın da yorulmasına ve ilişkiyi bitirmesine yavaş yavaş yol açar. Düşünsene feyzade,
Ay,
Sen buna ne kadar katlanabilirsin ki ? Bıktım demez misin sen ?! Hastalıkta olabilir... Psikiyatrist-Psikoterapist Dr.İbrahim Bilgen: Zitat:
*sadece bir iki örnek, konuya fazla dalmak istemedim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Wir sind auch mal einer Meinung, wer hätte das gedacht ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Für mich gehören diese beiden Verhalten eng zusammen, eine übermäßige Eifersucht resultiert ja praktisch aus Misstrauen. |