Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.10.2014, 22:40
___EZEL___

Standard Dogru davranis!

Herkes kendi kültürüyle yasar,bu acidan,bazi seyleri hor görmüyorum ben.Yasadigi hayatta kaybolmus biri bence,rahat birakin ne istiyorsa yazsin,nasil olsa uzun sürmez!Böylelikle bazi insanlarin gercek niyetleri ortaya cikti....
Alt 02.10.2014, 11:56
___EZEL___

Standard Siz siz olun!

Siz,siz olun,kendiniz olun!Bazi insanlar;sizi siz olmaktan cikarmaya,sizi basitlestirmeye calisabilir?Kendi edebi kültürünüzle yasadiktan sonra,hepsi bir hikayenin kötü karakteri olmaktan öteye gidemez...Saygilar Cenk
Alt 02.10.2014, 13:16
___EZEL___

Standard Korkaklara!

Korkmadan bana satasbilirsiniz,öyle cevremde dolasip,sahte nicklerle bana saldirmaniza gerek yok!ben kimseyi yemem korkmayin,seviye düstügünde tartismayi kendi acimdan noktalarim o kadar...Saygilar cenk
Alt 03.10.2014, 02:45
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
ben bu yaziyi imzalarim arkada$im ..
ama ne yazik gercek ..
yazilardaki gibi güzel degil
Imzanin altina da bu notu dus:

Alt 03.10.2014, 08:47
___EZEL___

Standard Bosphorus_ Arkadas!

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Imzanin altina da bu notu dus:

Insanlarin yaptigi hata ve yanlislari bizlerde görüyoruz...Yanlis yapanin,yaptigi yanlislari ikidebir yüzüne vurarak insani dogruya cekemezsin.Bazi seylerin düzelmesi icin zaman gerekir....
Alt 06.10.2014, 08:17
___EZEL___

Standard Son Günlerde

Birileri,yine bildigimiz hikayenin,calistigimiz kismindan giris yapiyor!provakatif davranislar,cözüm degil,cözüm insanca davranmakta....Kendini cok akilli sananlar,burda insanlari hataya sürükleyip,onlari basitmis gibi gösterenler,bu ssefer tökezledi
Alt 07.10.2014, 07:50
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Benim tanitmama gerek yok, kendi sozlerinizi degistirmeden kendinize gosteriyorum. Asagidaki bir onceki mesajina cevap vermememe ragmen tekrar yazmissin, kasiniyorsun _EZEL_.
Alt 07.10.2014, 09:43
guelkurusu

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Yazik be Man_bey kardesim,bu kadar basit davranma)))
Sen beni bilmezsin,bilenler bilir,sen beni bilenlere sor en iyisi,hicbir caban,hicbir küfrün,hicbir provakasyon planin bende tutmaz!Niye biliyormusun?Sen o oyunu kurmadan,ben senin oyun kuracagini bilirim zaten!sana zahmet,dürüst bir insan olmaya calis!Olmuyorsanda uzak dur!
Senin aklin biraz karisik galiba. Sebnemi cig zannediyorsun, autofreak'i man_bey.
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil.
Alt 07.10.2014, 21:13
___EZEL___

Standard

Zitat:
Zitat von guelkurusu Beitrag anzeigen
Senin aklin biraz karisik galiba. Sebnemi cig zannediyorsun, autofreak'i man_bey.
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil.
Guel!Ben simdi o adamin kactane nicke sahip oldugunu yazarim ama bana düsmez,adminler izin veriyorsa vardir bir bildikleri...Ben cokta ilgilenmiyorum,kimse de ilgilenmedi,sen niye ilgileniyorsun,anlamis degilim?
Antwort