| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Herkes kendi kültürüyle yasar,bu acidan,bazi seyleri hor görmüyorum ben.Yasadigi hayatta kaybolmus biri bence,rahat birakin ne istiyorsa yazsin,nasil olsa uzun sürmez!Böylelikle bazi insanlarin gercek niyetleri ortaya cikti....
|
|
|||
|
|||
![]() Siz,siz olun,kendiniz olun!Bazi insanlar;sizi siz olmaktan cikarmaya,sizi basitlestirmeye calisabilir?Kendi edebi kültürünüzle yasadiktan sonra,hepsi bir hikayenin kötü karakteri olmaktan öteye gidemez...Saygilar Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Korkmadan bana satasbilirsiniz,öyle cevremde dolasip,sahte nicklerle bana saldirmaniza gerek yok!ben kimseyi yemem korkmayin,seviye düstügünde tartismayi kendi acimdan noktalarim o kadar...Saygilar cenk
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Insanlarin yaptigi hata ve yanlislari bizlerde görüyoruz...Yanlis yapanin,yaptigi yanlislari ikidebir yüzüne vurarak insani dogruya cekemezsin.Bazi seylerin düzelmesi icin zaman gerekir....
|
|
|||
|
|||
![]() Birileri,yine bildigimiz hikayenin,calistigimiz kismindan giris yapiyor!provakatif davranislar,cözüm degil,cözüm insanca davranmakta....Kendini cok akilli sananlar,burda insanlari hataya sürükleyip,onlari basitmis gibi gösterenler,bu ssefer tökezledi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Benim tanitmama gerek yok, kendi sozlerinizi degistirmeden kendinize gosteriyorum. Asagidaki bir onceki mesajina cevap vermememe ragmen tekrar yazmissin, kasiniyorsun _EZEL_.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil. |
|
|||
|
|||
![]() Guel!Ben simdi o adamin kactane nicke sahip oldugunu yazarim ama bana düsmez,adminler izin veriyorsa vardir bir bildikleri...Ben cokta ilgilenmiyorum,kimse de ilgilenmedi,sen niye ilgileniyorsun,anlamis degilim?
|