| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ayrica, iki de bir, kürt halkina karsi asagilayici bi sekilde (bunu sana daha öncede bi cok kez demistim) konusma! istanbul dogumlusun diye kendini pasa bilmem ne, hazretleri mi saniyorsun? hmmmm.... her yapilan savaslarda masum insanlarin canlarina kiyilmistir. bugün istanbulda elini kolunu sallaya biliyorsan, onlarin akitilmis kanlarinin sayesinde salliyorsun. bunu benden ögrenicek degilsin, bunu sende cok cok iyi biliyorsun. su an türkiyenin en büyük ihtiyaclarindan biri; baristir! kin beslemeden, sevgi dolu kucaklara ihticaci var!!! peki dinimizde kin'le alakali ne deniliyor??? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Istanbul'da kimse oyle kolay kolay elini kolunu sallayamiyor, sallayamamasinin sebebi magandalar. Eskiden oyle degildi. Haklisin, bu ulke icin teroristler bayagi kan akitti, bu ulkeye zarar vermek icin. Terorle, fasist kurt milliyetcileriyle baris olmaz. Tarih bunu 110 yildir gosterdi. AKP'nin terorle mucadelede basarisizligi her yerden T.C'nin kaldirilmasina sebep oluyor artik. Bir ulkeyi parcalamak icin savas yapmaya gerek yok, onu milli ve dini degerlerinden ayristirirsan bolebilirsin. Buna benzer bircok soz var Turkiye icin soylenmis. Konuyu kurtlere cekiyorsun, ben PKK'yi destekleyenlerinden, BDP'yi destekleyenlerinden bahsediyordum. Kaldi ki sadece kurtlere kiziyor olsaydim Erdogan'a laf soylemezdim burada, kendisi kurt degil. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
beni bdp, ddp, kkk, hhh, akk, chp vs vs irgalamiyor. bunlarla ilgilenmedigimide cok iyi biliyorsun. hayir, sen durmadan kürtler diyorsun. özelden konustuklarimizi unuttun heralde.... eeeeee, sayin istanbullu, ne gibi öneriniz olacakti? türk milletine sence en iyisi ne olur? hadi, seni dinliyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Istersen ozelden konustuklarimizi buraya kopyala-yapistir yapayim? Ama sonradan mizmizlamak yok, tamam mi? Onerimi zaten onceki 2 msjda soyledim. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bbb-beeeen kimleri savundum? ben halktan bahsediyorum. masum ve sucsuz yere ölenleri savunuyorum. yillarca yapilan yanlis politikacilarin sayesinde, bos yere kurban edilenleri savunuyorum! BBB-BEN politikacilarin dilinden konusmuyorum. sanirim bu yüzden sürekli beni yanlis anliyorsun. özelden konustuk dediysemde, bir zamanlar seninle pkk terrör örgütüyle ilgili durmadan didismistik. sen kürt, kürt, kürt derdin, bende, kürt dedigin zaman; evinde, isinde, gücünde tv. basinda oturan MASUM insanlari, pkk örgütüyle bir kaseye koymus oluyorsun, demistim. bu durumdan sadece sikayetci olanda tek ben degilim. evet. ben, miau, miau, miauuuuu diyerek, sende roar, grrrrr, roar, grrrrrr, rooooaaaaarrrrr diyerek, mizmizmizmizlasirdik.... TAMAM. ne haliniz varsa görün. ben en iyisi aslanlarimla ilgileneyim. pisi pisi pisi, miauuuuuu.......niiiirrrrrrrdesiniz? VAHSI kedilerim benimmmmm! |
|
||||
|
||||
![]() bosphorus kardes ,
WpumaC kardes, sizin mesajlarinizi okudum ve anlamaya algilamaya calistim. iki tarafinda hakli olarak üzüntülerini gördüm. lakin iki tarafinda aslinda insan olmalariyla bir sorunu yok ! sadece bir taraf kürt kökenli oldugu icin kürtlügü savunmakta. diger taraf türk köken li oldugu icin türklügü savunmakta !! olay aslinda cok basit , sizin sorununuz, bölücülügün ve bölücü örgütlerin ekmegine yag sürmekten baska bir ise yaramaz !! Milletinizi sevin, vataninizi seviniz, topraginizi seviniz ama kardes olmayanlara taviz vermeyiniz !! --------------tekrar diyorum, kürt ve türk daima kardesce yasamistir !! daga cikan genc yastaki kürt genclerinin sucu , onlarin cahil olmalarindan kaynaklanmaktadir. Nasil ki cahil kürt varsa cahil türk de var olmaya devam etmektedir ! ölen genclerin sehit veya sahitliklerinin yegane sorgulayicisi ALLAH tir !! Biz türklerin ve kürtlerin simsiki sarildigi en birlestirici ve etkili neden DINIMIZ ISLAMDIR !! Bukadar körlük yapmayin arkadaslar, dinden uzaklastirildiginizi ,kültürünüzün yagmalandigini görememek gibi miyopluk yapmayin. Türkiye de Asimile diye bir tabir olamaz, hele hele dogumuzda asla olamaz !! PUMA kardes sen asimile olmadin, eger dogudan geliyorsan , ordaki insanlarin kesinlikle iki dil bildiklerinden haberdarsindir ! Illaki okulda türkce dili konusulacaktir, bu asimile olmak degil, senin de bazi noktalarda hatali anladigin durumdur, yani TÜRKIYEDE eger is yapmak ve cogunlukla yarismak istiyorsan türkce bilmen sart !! yani 1. dünya savasindan beri kürt halkinin asimile olmus bir durumunu ben göremiyorum. Ama politik cikarlar nedeniyle hem disardan hemde icerden kürt kardeslerimizin kandirilmisligini ve Türk halkinin uyutuldugunu iyi biliyorum. Doguda Hirstiyan Süryani Alevi ve Müslüman Kürt Kardeslerimiz yasamaktadir ! Eger bu insanlar kendi aralarinda dahi hala birlik olamadilarsa bunun tek nedeni DIN lerin asil DEGER VERDIGI kardesligi ve barisi anlayamamislar olmadiklarindan kaynaklandigi , akli selim insanlarin algilamasi , kacinilamazdir . PUMA kardesin nerde yasadigini bilmiyorum, ama Almanciysan eger sunu sormak istiyorum !!! Almanyanin hangi bölgesinde farkli bir dil konusuluyor !! bilindigi gibi sadece dialekt farkli, okullarda hangi dil resmiyet kanzanmis? ee peki bayer schwabe ossi wessi hanse vsss. bunlar simdi hepten asimile mi olmus ! yoksa bir arada savasiyorlarmi. bayer liler de bölücü bir yapiya sahip aslinda , ama en zengin en entellektüel almanlar sayilirlar, sayilari az da olsa !! eee doguda kürt sorununu bizlermi istiyoruz. hem SORUN ne ULAN ?? diye haykirasim geliyor bazan ! sorun daha kisilerin manupule ediliyor olmalardir !! DAGA cikarilarak kandirilan , cocuklarin hakkini APO veya onun KANLA DEVLET KURMA SEVDASINDAN ALIN !! siz daha bu APO nun hangi ideolaji düsüncesiyle haraket ettigini bile bilmiyorsunuz ! ve hatta TÜRKIYE yi BÖLMEK isteyen dis güclerin APO yu da PKK yi da yillardir KULLANDIGINIDA ANLAMIYORSUNUZ !!! KARDESI KARDES KANI ILE BESLIYOR ,,,,,, SEREFSIZLER !! SIZ KARDESINIZ KANINI DÖKÜYORSUNUZ !! EKMEGINI YEDIGINIZ TOPRAKLARA IHANET EDIYORSUNUZ !!! VE HATTA KURTULUS SAVASINDAN BERI BARIS ICINDE YASAMIS TÜRK KÜRTLERININ BILE ARASINI ACIYORSUNUZ !! HANGI DINE MENSUP OLURSANIZ OLUN !! SIZ ve SAVAS DÜSÜNCELILER ,SIZLER ve SIZI bu ISLERE SÜRÜKLEYENLER , SIZ ALLAH veya INANDIGINIZ YARADANA , BÜYÜK KÜFÜR VE ISYAN ICERISINDESINIZ !! SAVASI EMREDEN SAVASTAN YANA OLAN , AKIL SAHIBI SAYILMAZ !! KAN DÖKMEYIN, HIC BIR DAMLA KANIN HAKKINI ÖDEYEMEYECEKSINIZ !! Burda kuru tantana yapan DINSIZ ve ATEISTLER gibi düsünüyor olamazsiniz !! ONLARIN DEGERLERI uzaydaki karadelik, ama bunu kelime haliyle bile anlatmayi bilemediklerinden genelde agresif ve gard almis vaziyette yasarlar !!! INANAN INSANLARIN DEGERLERINI YIKARAK , DINSIZLERIN NEYI BASARMAK ISTEDIGINI , HALA AKILLI VE INANAN INSANLARIN ANLAMAMALARI NE KADAR INANILMAZ BIR DURUM !! ALLAH AKIL FIKIR VE IDRAK KABILIYETI VERSIN BENIM VATAN TOPRAKLARIMDA YASAYAN BIN CESIT MILLETE !! yapmayin ISLAM OLMAK ... AHMAK KALMAK DEGILDIR !!! BIZLERI YILLARCA ISLAMI KULLANARAK GERIDE BIRAKTILAR, DINSIZLER, ISLAM KIZLARINIZI OKUTMAYIN EMRI vardir DIYE , Yillarca INSANLARI CAHIL BIRAKTIRMISLARDIR !! OKUYUN OKUTUN HELE HELE KIZLARINIZI ZORLA OKUTUN !! cünki ANNELER cocuklarin INSANLIGIN ilk Okulu dur !! EGER MEKTEP CAHIL OLURSA , COCUKLARDA CAHIL KALIR !!! taaki daga cikana kadar !!! iste orda son noktayi , TÜRK düsmanligiyla koyar !! kim KULLANILIYOR PUMA ????? senin dogudaki kadinlarin neden cahil birakildigini anlamayacak kadar, idraki zayif bir insan oldugunu düsünemiyorum. DINSIZLER ---- bizi dinimizi kullanarak ayird ediyorlar !! ve hatta bu dinsizlerin enikleri bu foruma kadar gelmisler !!! DURUM vahimken siz daha BULANIK BEYINLERINIZLE hareket ediyorsunuz !! neyse , kisacasi ASIL DÜSMANINIZIN kim oldugunu dahi bilmeyen iki güzel KARDESIM !! küfr edin, yiyin birbirinizi, kazanan sizce kim olacak ? söyleyimmi, kim ?? ATEISTLER ve BENCILLER ve KAFIRLER ve FESATLAR ve HAINLER ve FASIKLAR ve ve ve sayalimmi ?????? peki kim üzülecek ??? Pumalar ve bosporoslar !!!! yiyin yiyin siz birbirinizi !! serefsizler sizi okurken ellerini sivazlayip siritiyorlardir !!! devam edin!! AKLINIZA ISYAN EDIN !!! OBJEKTIF OLUN !! DAR DÜSÜNMEYIN !! IKI veya COK TARAFLI DÜSÜNÜN !! birbirinizi kendilerinizin yerine koyun !! birde o acidan bakin kendinize !! ANLAMAYA CALISIN, OLUMLU ILIMLI ve DÜRÜST OLUN !! selam ve selametle salih Geändert von 1978salih (10.01.2014 um 09:49 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() savasi emreden, savastan yana olan, akil sahibi olamaz demissin. dogru, bu bakis acisina dayanarak bakarsak, asirlardir bu yer yüzünde yapilan savaslarin, birer beyinsizler tarafindan yapilmis oldugunu anlamis oluyoruz. dogru mu? birer üniforma giydirerek, yada giravatli takim elbiseler giydirerek, savaslar ilan edilmis. Hmmm, öylese bu durumda asil kimler akilsiz oluyor? halk mi yoksa egitimli giravatlilar mi?
baris icersinde bir dünya da nefes almak istiyorsaniz, bundan sonra WPC partisine üye olun lütfen. dört gözle oylarinizi beklerim ![]() salih kardesim, benim cok farkli bakis acim vardir. Bu yüzden, politikacilari entrekalariyla cok derinden ilgilenmem. son aylarda, sizlerin sayesinde biraz fazla ilgilenmis oldum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Akil sahibi insanin, zorlanmadan , yapilan isin (savaslarin) iyi olamayacagini idrak etmesi , hatta iyi olmadigini bastan bile bilmesi olasidir !! Kimlerin KAN döktügü önemli degil , KANIN DÖKÜLMESI , insanlik disidir !! Evet haklisin, ASIRLARDIR savaslar yapilmis, kanlar dökülmüs !! TEK NEDENI DÜNYAYA HAKIM OLMAK !! GÜCÜNÜ GÖSTERMEK ICIN !!! Durum ortada AFRIKA aclikla bogusur, GAMSIZLAR tuvaletten cikamazlar !! SAVASI BENIM ATAM DA YAPMIS OLSA IYI YAPMAMIS !! SARTLAR VE DURUM DOLAYISIYLA VE HATTA ONLARDA DA NEFIS BULUNDUGUNDAN ÖTÜRÜ, TOPRAK ZENGINLIGINI , BIR NOKTADAN SONRA ABARTMISLARDIR !!! Buda osmanlinin sonunu getirmistir !! Illaki insanlar hata yaparlar !! AMA bu hatalarin herbirisinden haberdar olan , ve HALA savas yanlisi TUTUM sergileyen , insanligin, BEN kesinlikle AKLINDAN süphe ederim !! Savasa karsiyim diye , düsmanin canimi ve malimi ve topragimi almasinada izin vermem !! SAVASMAM, SAVUNURUM !! Burda konunun asil amacindan cikmasini isteme benden, bugün yine erdemlik zenginlikten daha üstün diyebiliyorum.... Zitat:
Evet WPUMAC kardesim seninde partine secmen bulman gerek , bu yüzden davranis ve anlayis sekline , saygi duyyorum, ama benimsemiyorum !! VURDUMDUYMAZLIK VE BILINCSIZlik BIZ INSANLARIN TEMEL YAPISINA AYKIRIDIR !! ONUN ICIN MI? CIDDI KONULARIN TI YE ALINMASI ; BUDA OLAYA YAKLASIMIN CIDDEYETINI GÖSTERMEKTEDIR. BENDE SENIN CIDDIYETINDEN YOLA CIKARAK SANA SU SORUYU SORUYORUM : DEMEKKI DOGUDA SORUN YOK ?? DOGRUMU ?? VE SORUN VARSA AKIL YOLUYLA SORUNLARIN NEDENI NELERDIR ; SENIN ICIN ? SORUNLAR ZIRRRT DIYE MI ORTAYA CIKMIS ??? YANI BIZLER MISIL MISIL UYURKEN MI YILANLAR YURDUMUZU TALAN ALMIS ?? SELAM VE SELAMETLE SALIH |
|
||||
|
||||
![]() anlasilan daha önceki yorumlarimi okumamissin salih kardesim. 150 kere özgür görüslerimi tekrarlmayi sevmedigimi bir kac kez vurgulamistim. her gelen yeni üyeyede kendimi tanitacak degilim.
ben oy versem ne yazar - vermesem ne yazar? birer giravat giymis süper zekaya sahip olanlar yine bildiklerini okuyacaklar. bi kere ben kararimi verdim. BENSIZ ne tarafa yürüyorsaniz yürüyün. kurmus oldugunuz, yada gelecekte kuracak olacaginiz dünyanizda, BEN yokum. gülümseyerek dünyanizdaki olan bitenleri izliyorum. simdiki sayin basbakanimizin bazi görüslerini paylastiysam da, biraz olsa getirmis oldugu yenilikleri gördügümden kaynaklanir. nefes aldigim müdetce, bende geleceginizi ister istemez, izlemis oluyorum. ben kendime ayri bir dünya kurdum. kimselerin yikmasinada müsade vermiyorum. vermeyecemde. sana huzur dolu bir gün dilerim. |
|
||||
|
||||
![]() OZELLIKLE bu listeyi sonuna kadar okumani isterim: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7957402.asp
http://tr.wikipedia.org/wiki/Do%C4%9...%C4%B1_listesi http://kurdisyanlari.blogspot.com/ Bayagi kardesce. Katilmiyorum. Terorizm ve adam oldurmek, yemek yemek gibi bir TEMEL IHTIYAC degildir. Hirsizlik yapan ac oldugundan yapar, icgudusunden ve caresizliginden dolayi yapar, ama adam oldurmek, birinin uzerine pusuda mermi yagdirmak cehaletten de kaynaklanmaz, temel bir ihtiyac da degildir. Daga cikan gencin yaptiginin yanlis oldugunu bilmesi icin egitimli olmasina gerek. Adam oldurmek insanin dogasinda yoktur, cehalet bahane olamaz. |