Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.09.2006, 16:42
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tekrar soruyorum Wolf bu şahısa hiç,

bir şekilde hak etmediği değeri vererek neyi çözdün???

Küfürbazlığını mı yok ettin???

Hakaret etmesini mi engelleyebildin???

Ortalığı kışkırtmasının önüne mi geçebildin???

İnsanın en değerli erdemliliği olan tüm insanları sevme ruhsal güzelliğinini mi yaratabildin???

Bu kadar kadının, erkeğin ve insanların böylesine aşağılanmasının önüne bundan böyle bu yazdıkların ile geçebileciğini mi sanmaktasın???

Ben yaşamım boyunca üç saatte bir insanın insani erdemliliğe ulaşabildiğine hiç rastlamadım. Sen bile kaç yılda bu seviyeye geldin WOLF seni yeterince tanırım ben.

Bu sayfaların en büyük sahtekarlığı, kalleşliği ve korkaklığı bu tür soytarılara karşı topluca karşı çıkılmamasıdır...

Korkak ve sahtekar insanlar ilede bir şeyleri paylaşmak hiç de insani olan bir güzellikte değildir...

Türk insanında puştluk vardır(ben sapına kadar bir Türküm ve ne yazdığımı biliyorum) O puştlukta PUSUCU olmasıdır. Mert değildir Türk insanı, korkak ve pısırıktır. Avrupalıda Düelloculuk vardır, pusu kurmaz insanın, toplumun yüzüne söyler o şahısın, yada şahısların ne bok olduğuna ve arasına almaz.

Bu sayfalara katılanların en büyük eksikliğide mert ve dürüst olmamalarıdır.

Bir insan ocu, bucu olmadan önce İNSAN olabilmelidir...
Alt 22.09.2006, 17:04
unknown

Standard ayni düsünce ama farkli anlatim tarzi

1. Sana bir yazimda dummi dedin aklin calismiyormu dedim dogru.cünkü vermis oldugum misal herseyi bir kac cümlede anlatiyordu.ama sen anlamadin.
ben dindarsam.benden daha iyi dindarlar neden hakarte ve küfür dolu cümle yazip birakiyor forumdaki yazilarima ?

Alevilerin kitabi kurandir, peygamberi hz. mohammeddir. Sadece allaha giden yolu degisik yasarlar. Budhizm belki monotesi dinlere göre bir din degildir, ame yinede olusan bir hayat felsefesidir ve ona inan cok insanlar vardir. bunu kabul edeceksin.

alevilik hakkinda kilerinisenin dedigin gibi var sayalim.
allahu teala 5 vakit namazi emretmis.
kimi kilar kimi kilmaz.herkezin bilecegi is.
allah ile kul arasina girilmez.
alevilere sorsan neden namaz kilmiyorsunuz diye.hz. ali bizim icin camide namaz kilarken öldürüdü diyecekler bir cocgu ve bu yüzden camiye gitmiyoruz ve namaz kilmiyoruz derler.
birde olaya su yönden bakalim.
hz. ali yemek yerken olsaydi bu kez ne diyeceklerdi
yada cima / esi ile cinsel iliskide öldürülseydi ne olacak.bu kez ne diyeceklerdi.
yada sokakata gezerken ve herhangi bir is yaparken öldürülseydi ne diyeceklerdir ?

senin yazdiklarin
Budhizm belki monotesi dinlere göre bir din degildir, ame yinede olusan bir hayat felsefesidir ve ona inan cok insanlar vardir. bunu kabul edeceksin.

ve görüyoruzki sen bile budizimi bile din olarak görmüyor ve kabul etmiyorsun.hayat felsefesidir diyorsun !!

herkez herkezi kabul etse oldugu gibi.bir sorun cikmaz.ama aziz nesin gibi insanlar ayrim yapar ve fitne atarsa ortaya insanlari akilsiz ve beyinzizlikle suclarsa.olanlarin sonucuna katlanmali.

antep belediye baskani CELAL DOGAN GÜZEL
antepte kerhane acarken müslümanlarin dini vecileri ile dlaga gecerek acmistir kerhaneyi.
1. kurban kestirmistir.
2.tekbir getittirmistir.
bumu sizin savundugunuz cagdaslik basklarin dini ile dalga gecmek.kendilerin uzaktan ve yakindan islami bilmeyen eline kurani alipta okumayan insanlar kalkip yorum yapiyor.

peygamber efedimizin bir hadisinde söyle buyuruyorlar; ilim kalkmadice ve cahiller yerini alamdikca kiyamet kopmaz.

burada okadar cahil varki kurani istedigi gibi yorumluyorlar.ayete kelime ve cümlerler aktariyor ve kaynak yapiyorlar.

ve islamda bu yüzden bu tip insanlardan hep kötü biliniyor ve camurlaniyor.

wolf ayni seyleri düsünüyoruz kadin ve carsaf hakkinda ama ikmiz farkli anlatiyoruz olaylari.
1. kuranda bir kadinin nasil kapanmasina dair ayet var. carsaf kelimesi gecmiyor.
2. peygamber efendimiz.zamana caga ayak uydurmamizi emrediyor.kilik kiyafet ilim , bilim,münafiuklar birsey yapiyorsa siz ondan daha iyisni yapin diye emrediyor.abiki zamana / caga ya ayik uydurken kurani kerimdeki kanun ve kaideleri azmandan yapmak gerekiyor.

3. sana carsaf hakkinda hak veriyorum.bunlar dine sonra gelmedir.biz islamiyeti kuran ve sünnete göre ölcmeliyiz.
4. kapali insana tr. okuma firsati verilmiyor.
Alt 22.09.2006, 17:15
unknown

Standard aziz nesin "türk milletini"

cahillilkle sucladi, müslümanlari degil!
Alt 22.09.2006, 17:18
unknown

Standard Ich meinte damit alle fluchenden!ALLE! o

ohne Text
Alt 22.09.2006, 17:19
unknown

Standard AYIP YA! TERBIYENI TAKIN! o.T.

ohne Text
Alt 22.09.2006, 17:22
unknown

Standard Sana katiliyorum....

... senin bahs etdigin "insan" olusumu iki saatlik is degildir. Belki bir sey degistirmedim, bunu demin gördüm ve kabul etdim.
Ama yinede diyorumki seviyeli birbirimizle konusalim, tartisalim, anlasalim. onu denemeye calisdim.
Alt 22.09.2006, 17:25
unknown

Standard Es ist scheiß egal, was Aziz Nesin ....

... von sich gegeben hat. NIEMAND darf wegen der Äußerung eines Menschen getötet werden. Und schon gar nicht mit "staatlicher" Verordnung!
Was unterscheidet Dich von islamischen Extremisten? Du sagst, dass Menschen den Tod verdienen, die Ihre Meinung geäußert haben. Unterwirfst Du Dich den Gesetzen eines Landes oder lebst Du nach der Scharia?
Alt 22.09.2006, 20:19
unknown

Standard anten profilime bakarak hakkimdaki yorum

anten beni tanimadan ve profilime bakarak yorum yapiyorsun.dürzü 31. gibi daha cok assagliyici kelimeler kullandin.

simdi bende senin profiline bakarak bir yorum yapayim.

profilinde birsey azmadigina göre hayatin bos gecmis ve sende profiline bos gecmis bos ayatin imzasini atmissin.
Alt 22.09.2006, 20:20
unknown

Standard terbiye ve dostlarin steppen

steppen beni terbiyemi takinmami davet edecegini ilk önce dostlarini davet et
Alt 22.09.2006, 20:36
unknown

Standard zindik

sapsal

aziz nesin ALLAH diyor inanman icin Geri Zekali ve CHAIL olmam diyor.

diese wort ist auf moslems bezogen.

sende müslüman oldugunu idda ediyorsun.

herneyse.sen benim var olan dinimle dalga gece bilirsin.bende senin cahilliginle dalga geciyorum.

asil senin gibi zindiklar islamiyete zarar veriyor.cahil müslümanlarin islamiyete zarari azdir
müslüman olarak görünüyor ve zarar veriyorsun sonrada dostlarinizla bir oldugunuzda biz onlara kandirmak icn müslümaniz diyorsunuz !
Antwort