Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.09.2006, 13:33
Benutzerbild von hacikischkisch
hacikischkisch hacikischkisch ist offline
Neuer Benutzer

Standard ayip üleng cok ayip..aile var..sen hic

almanlardan ich fick dein mund gibi küfürler duyuyonmu? medeniyet ögren biraz gavurlardan..
Alt 22.09.2006, 13:36
Benutzerbild von dueslerinkadini
dueslerinkadini dueslerinkadini ist offline
Neuer Benutzer

Standard bak evladim

kafani scheytan melekmiydi degilmiydi diye yormanin vakti henüz gelmedi.....

Iyi bir müslüman olmak istiyorsan, iyi ve olumlu islerle ugras.... Tüm insanlik görevlerini yerine getirdikden sonra tüm ayrintilari inceleyebilirsin.

Dünyada o kadar AC, HASTA, yardima ihtiyac yaslilar v.s. var..... Onlara yardima ne dersin?

Hem kendin icin hemde o insanlar icin olumlu olur.

Iste Iman budur... Insan budur... Bunlari yapabilen ve genede kendini cok kücük ve imani yetersiz bilendir!

DaschFirinGari
Alt 22.09.2006, 13:42
unknown

Standard in deiner antwort steckt die antwort

nach deiner antwort und deiner provokation zu urteilen steckt wohl ein wenig seyta in dir wahrscheinlich hat er dich sogar gezeugt

anneni cin alemini götürmus ve orda seni üretmis
jetzt ist die frage wohl seytan hayvanmiydi
weil dann währst du ein sodomie produkt
Alt 22.09.2006, 13:50
Neuer Benutzer

Standard muahahahaaaaaaaa

Vergiss es bä YOBAZ Top

Sen oku Kurani tüm ayrintilariyla..... Anlamak istedigin gibide yorumla emi?

Evet, ben scheytanin ta kendisiyim.... Sana benim mekanda bile yer yok Düdük....

Leyn gördümde bu gadar komiyini görmedim bä

Nefsin ben Scheytani bile sasirtti dogrusu.
Diyaneti ara bi, sana Imansizligin icin Tacmi yosa Diplomami vermeyi tasarliyorlarmis?

Ha, Ananada Saygilar. Her ana böyle Pislik Yuvasi Sapik seks Fantazili evlat yetistiremez.... Masaallah, ne malmisch bä anan, ben Scheytan bilem gisganiverdim

lol
Alt 22.09.2006, 13:54
Benutzerbild von hacikischkisch
hacikischkisch hacikischkisch ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kisckisch amcan biliyor aslinda

seytanin melek olup olmadigini..ama cevabini sana söyleyemem sen daha cok toy görünüyorsun..simdi desem sana cevabi, o zaman tutturrursun erkek mi degilmi diye, onu da söylesem bu defa da ta$$aklari büyük mü kisckisch amca diye bana soracaksin..
onun icun sen kendine iyi bir is bul. calis iyi bir is yap, yardimci ol etrafina.. kendine ailene ülkene milletine faydan olsun..
allah zaten az olan zekamizi seytan melek mi degil miyle harcamaiza razi olmaz..

kisckisch amcan
Alt 22.09.2006, 13:59
unknown

Standard Steppenwolf tartismaya degen biri

1. Sana Hangi yazimd agza alinmayacak hakaret ve küfür de bulundum ?
2. Kuran okudysan eger.burada bir kac din , kitap ve kitapciklardan bahsediliyor . incil , tevrat , zebur ve kuran ve bir kac peygambere inen sayfalardan / zuhuflardan.musevilik , hiristiyanlik,islam ve hatta hatta ibrahim aleyhiselamin Hanif dininden bahsediliyor.
digelim alevilik bir din ,budizim bir din!
bunlarn peygamberi kim? kitaplari nelerdir ?

3.sivastakilerini yakanlar müslüman degil demedim.sivastakiler masum olabilir asil öldürlecek birisi varsa oda aziz nesin!
eger masum insan öldüyse.bunu da yapanlar hak ettigi cezayi bulurlar.hemdünyada her ahirette.

simdi bak steppenwolf.
bir rahibe / nonne kapandigi zaman neden o zaman dinin geregi yerine getiriyor deniliyor?
ve mümin kadinlar kapaninca yobazlik ve gericilikle suclaniyorlar ve baski yapiliyor deniliyor ?insan hür larak dogmuyormu.insanhür degilmi ?

bir ortodoks musevi sakalini uzatinca ve örgü yapinca dininin gerektigi gibi yasaya biliyorda. Neden bir müslüman sakal birakinca orta cagda yasiyor oluyor ?

batili kadin ev isleri ile mesgul oldugu zaman
neden iyi bir anne cocuklari icin kendini feda ediyor deniliyorda.
bir müslüman kadin ev isleri ile ve cocuklari ile ugrasinca esiliyor deniliyor.ve neden kurtalirmakistiyor ?

televizyonda görüyoruz tr. manken ciril ciplak kamera önüne cikiyor ve sanki tr. bir kac kisiden ibaretmis gibi gösteriliyor o medeniyet oluyorda.
peygamber efendimiz bunden 1400 sene önce insa insan sifatini verince.medeniyet olmuyor.insanin insan olma sifatini veriyor diyorum dikkatli oku wolf.

bir hiristiyan ve bir yahudi insan öldürdügü zaman.su adam katil deniliyor ve dini kimligi ilk sirada öne sürülmüyor ?
ama bir müslüman birini öldürdügü zaman,sahsin dini kimligi neden ön planda cikiyor ?
Niye? Senin bilgin onlari asiyormu acaba?

allahu teala insana ilim denizden bir damla vermistir.o damla bile bir derya dir.ben sana herseyi biliyorum demedim.onlardan bilgimfazla onlarin bilgisi asiyor bilgim dedim !

"steppenwolf"
Iyi insan baska insanlari ne sözlen nede ellen incitmemesi gerek!

bu kelimene aynen katiliyorum.bunu arkadaslarinada anlata bilirmisin.
ben birseyler yaziyorum ve ardinda da arkadaslarin sacma sapan aciklamari geliyor.kisisel hakaretleri geliyor oda yetmezmis gibi annemi katiyorlar araya.
o zaman benim buna göz yummai bekleme.

bak arkadasin yazimin birisinde neler diyor.
ben ise kurandan ayetler veriyorum medikal kitaplarla da yardim aliyorum senin arkadasinin dedigide su senbunlari bosver.gaz cikardim coktandir kabizdim.yani arkadasinin dedigine bir bak.ich scheiß auf sowas diyor.sen bunu onayliyormusun.
ve yazilarima bak.ardindan kimlerin sacma sapan aciklamari gelmis.

diger dinler belli bir kabileler icin gelmistir ama islam dini ise tüm insanliga gelmistir.

bunu kuranda allahu tela söyle acikliyor.
ich habe euer religin vollendet !

ve arkadaslarina sacma sapan yorum yapmalarini biraksinlar.ve ikimiz medeni insan gibi tartisalim.fikirlerimizi ortaakoyalim.sen hoslanmadigini söyle bilki bende söyleyim bir birimizi kirmadan.
Alt 22.09.2006, 13:59
unknown

Standard typischer keko

scheinst wohl nicht von leben mit zu bekommen
also versucht hier etwas aufzufallen

und die leute hier emotional zu provozieren weil dir das auf die intelligente art missfällt
bei welchem mc donalds arbeitest du ?
und wann willst du die höschen von deiner mami beim leihhaus abholen
Alt 22.09.2006, 14:01
Neuer Benutzer

Standard lol

Ay sen coooooooh yascha emi..... ne de gomik ya bu Top gardesimiz

Hem psigolok hemde entelektüel....

Ay masallah........ Nazar deeemez insaallah

ben mc doovda calismiyom, onlar almadu benü, burger king de calisiyom

Catla emiiiiiiii

lol
Alt 22.09.2006, 14:04
Neuer Benutzer

Standard ülemi?

ZitatAvcikcik

3.sivastakilerini yakanlar müslüman degil demedim.sivastakiler masum olabilir asil öldürlecek birisi varsa oda aziz nesin!

Demek bu senin HAK görüsün, ülemi YOBAZ????
Yani YAKANLAR degil, düsüncesini meydana sunan bir yazar ha?????

Hani düsünce özgürlügündendin???

Riyakarligini, Yobazligini bir daha sundun meydana.... Kutlarim seni GenelevArtigi

lol
Alt 22.09.2006, 14:04
unknown

Standard du bist echt anders

hatte schon ja erwähnt das du eine sodomie züchtung bist eine die wirklich fehlgeschlagen ist da kommt man gegen die unmenschliche dummheit nicht an
du scheinst von deiner dummheit so überzeugt zu sein das du wohl denkst das diese der maßstab der intelligenz ist und du somoit das letzte wort haben solltest
du bist ein versager erster klasse aufgrund deiner wurzeln als sodomie produkt nicht nach menschlichen maßstab zu vergleichen
Antwort