| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() <<seteppenwolf ben iyi müslüman oldugumu nerde söyledim. >>
Söylemene gerek yok, yazilarin bu resmi ciziyor. <<belki iyi müslüman olmaya bilirim.ama sonucta müslümanim.ve kimsede dinimle dalga gecemez. dostlarin islamiyet ile dalga geciyorlar,islamdan dinin iyi bilmeyen insanlar ala alay ediyorlar. >> Dogal sorular soruyorlar bazileri, alay edenleri neden kafana takiyorsun? <<ben buraya takriben 1 senedir geliyor hep ayni manzara.bir birleri ile dalge geciyor.üstün olduklarini saniyorlar. >> alay edenleri kafana takiyorsan, kendinle barisik degilsin! <<Haksizlik karsisnda kesilir egilmez basim. dalga geciyorsan, birgün de seninle dalga gecilecek ve sira simdi cahiller topluluguna geldi. >> Bilgisiz insanlara "alevi" veya "kiro" demek haksizlik degilmi? Baska kisileri elestirecegine, önce bir kendinden basla! If you cant change the world, change your world! <<tirnak altindaki pislige gelince benim hakkimda öyle yada böyle düsünen cahillerde kicimdan cikan bok gibidir. bin ehrlic tassalikyim ve ortaya yaziyorum herseyi. >> cinsel bilgiler beni ilgilendirmez! <<sizin gibilerine iste yeni bir konusma malzemesi.zengin mali zürdün cenesini yordugu gibi benim adimlada agzinizi yorun biraz>> kendini biraz fazla önemli saniyorsun! Sen önce bir adam gibi cevap vermeyi ögren! |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() baska forumlarada katildim ben ama o forumlarda fazla kalmadim.
cünkü yazilarimin bir cogu en kisa zamanda cok okunan ve en cok yorum alanlardan birtanesi oluyordu.ama nedense her tarafta islam hedef alinmis ve susturlmaya calisiliyor. simdi kürt alevi meselesine gelince. o forumlarda alevi olurdu bazenleri.müslümanlara yobaz demek icin gelirlerdi.halbuki yobaz kelimesinin anlamini kac defa acikladim.huylu huyundan vaz gecmez.cahil olduklarini belli ediyor ve yobaz kelimesi kafalarina iyice kazinmis kalblerine naks edilmis ve bozuk pilak gibi tekrarliyorlar. yani ilk bu forumda ateistlerin , müsrik , münafik ve zindiklarin bir yere bir foruma devlet kurmuslar cirit atip at kosturduklarini gördüm. neden yazilarima adam akilli cevap verilmiyor.kisisel hakaretlere ugruyorum.cünkü bunlar ic güdüdlerine yenik düsüyorlar. mesela düslerin kadini yazdigi ne .palyaco gibi tassak gecmeye calisiyor ama görmüyorki ben onunla tassak geciyorum.her bir konuya maydanoz oluyor.roman desen profilime bakarak hakkimda yorum yapiyor. profilimdeki resimde avci desenin onun esas yüzü bu desin. benim alevi ve kürt arkadaslarimda vardir ama aramizda din konusa acilmaz.acildigi zaman benden uzak durular. iyi müslüman olma meselesine gelince. ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim. |
|
||||
![]() sonunda cikarmasini bildim dimi seni pislik yuvandan loooooooool
Yahu sen ne kadar tecrübelisin bä ZURNA ![]() Bak, annen sana neler neler üretmisch yaaaaa Pratik olarakmi ögretti, yoksa sirf teorikmi? loooooooooool Yallan TopDüdük senüüüüüüü muahahahaaaaaaaaa |
|
|||
![]() "baska forumlarada katildim ben ama o forumlarda fazla kalmadim.
cünkü yazilarimin bir cogu en kisa zamanda cok okunan ve en cok yorum alanlardan birtanesi oluyordu.ama nedense her tarafta islam hedef alinmis ve susturlmaya calisiliyor. " Tabiki cok okulur, millete küfür edersen, dindar ve dinsiz ayirimi yaparsan, cogu insanlar alkislar yazilarini. alkis atan insanlarda cogunlukla cahil kesim olur. "simdi kürt alevi meselesine gelince. o forumlarda alevi olurdu bazenleri.müslümanlara yobaz demek icin gelirlerdi.halbuki yobaz kelimesinin anlamini kac defa acikladim.huylu huyundan vaz gecmez.cahil olduklarini belli ediyor ve yobaz kelimesi kafalarina iyice kazinmis kalblerine naks edilmis ve bozuk pilak gibi tekrarliyorlar. " onlarin "yobaz" dedigi kisiler seratcilardir, atatürkü kinan, sivasdaki yakanlari, demokrasiye karsi olan insanlar. Her milletin cahilleri olabilir, ne birbirlerini dinlerler, nede anlarlar! "yani ilk bu forumda ateistlerin , müsrik , münafik ve zindiklarin bir yere bir foruma devlet kurmuslar cirit atip at kosturduklarini gördüm. " Burdada daha cok görürsün! "benim alevi ve kürt arkadaslarimda vardir ama aramizda din konusa acilmaz.acildigi zaman benden uzak durular. " Niye? Senin bilgin onlari asiyormu acaba? "iyi müslüman olma meselesine gelince. ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim. " Incele, ama insan olmaya calis! |
|
||||
![]() Yikil get buralardan DEYYUZ
Seni birak Insan sinifini, Hayvan sinifina bile koyan yok emsallerin dischinda..... Sen annenin ve babanin anca bu sözlerle takdirini alirsin..... Yobaz Artigi senüüüüüüüüü Ateistler seni BELLESIN emiiiiiiiiiiiii loooool |