| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() [...]
"olaylari tarihsel acidan degerlendirmek gerekir. meydana geldigi dönemlerin kosullarinda incelemek gerekir. hz. muhammed bir baris insanidir. ancak, bazi dönemlerde de savasi emretmistir. ama savas emri bir savunma mekanizmasiydi. islamiyet kilicla yayilan bir din degildir. islamiyet"te zor kullanmak ve siddet yoktur. bu kurani kerim"de de net bir sekilde aciklanmistir. islamiyet"te iki tür cihat vardir: kücük ve büyük cihat. kilici kullanmak kücük cihattir, büyük cihat ise islamiyet"in kendi icinde kötülügü yok etme cabasidir." [... hürriyet, 20.09.2006] bu sözlerin sahibi akademik ünvani olan, onlarca esere imza atmis, ki bunlara kurani kerimin almanca tercümesi ve 12 ciltlik tefsiri de dahildir, münster üniversitesinden emekli islam bilimci prof. dr. theodore khoury"dir. q.e.d - quo errat demonstrator |
|
|||
![]() magnum bunu akli ve mantigi olan anlar.
anlamayanlar ise meydan da yazin icin tesekkürler ateislerde arasinda simdi biligi alis verisinde bulunurlar ![]() |
|
|||
![]() türkiyede yeni bir hristiyanlik seferimi basladi? nedir popüler cafelerde papazlar din dersi veriyor. türksat üzerine ingilizler din kanallari yolluyor. müslümanlar yapsa hepsi ayaga kalkardi.kendi dört duvar arasinda bile dini yasaklamak istiyorlar adamlar. sonumuzu Allah aydinlik etsin
|
|
|||
![]() bevor du mich krietisierst pack mal erst an deine nase.
hast du überhaupt mich gesehen das du sagen kannst das ich hässlich bin. wenn ich hässlich bin dann bist du über den verfallsdatum anlayacagin son kullanilma tarihin gecmis ![]() ![]() peygamberimiz diyorki ; kisinin güzelligi dilinin tatliligindandir. sende bu olmadigina göre her halinle güzel olamassin.iyi oku her halinle diyorum.her halinle herseyi anlatiyor eger mantik ve aklin varsa ve anliya biliyorsan istersen sanada onun icin bir aciklama getire bilirim ! dünyanin kendi kendine var olduguna inan sonrada insanlarin maymundan türedigina inan bir maymun cennet ve cehenneme nasil inanir ![]() ve bana cehennemde yerini hazirliyor diye biliyor? siz öldükten sonra dirlmeyeceksin.öldükten sonra baska bir cisimde yasacaksiniz mesala bir inek , köpek ,maymun , domuz ![]() siz maymundan türediginize göre ve böyle inandiginiza göre benim yazdiklarimi bir hakaret olarak algilamassin herhalde ? ha und noch was annem hakkimda ve esim olacak kadin icin. benimde her gece düslerime bir kadin giriyor.cinsel iliskimizde oluyor adinida dueslerin kadini koydum ![]() |
|
||||
![]() Nasıl hobilere ve zevklere ve dostlara sahip, kırkbırkere maşallah, şeytan kulağına kurşun, üç defa dize vurmalı ki nazar değmesin bu kenar mahalle sokak magandasına.
Yaw bu sayfalara aklı başında insan gelmeyecek mi Müsliman olduğunu düşünen ve insanlar ile sevgi ve dostluk bağlarıyla yazışıp kucaklaşabilecek. Müthiş miğdem bulandı bu kadar zaman sonra halen bu sayfalarda bu kadar iğrenç kişilerin bulunmasından. Çükü elinde dolaşan bir zibidi Müsliman ve din uleması olduğunu düşünmekte. İnsanın kusası geliyor bu tür şahısların varlığına. Resmen otuzbirci deyus... En çok sevdiği spor yatak sporuymuş, sevdiği yemekler kadın isimleriyle başlayanlarmış falan. İslamın insani kültürü elbet bu şahıs değil, bu şahıs gibi olanlarda değil. Ama, İslamın insani kültürünün ırzına geçen deyyuslarda bunlar... Dün Akşam İslam düşünürlerinin evrensel değerlerini yaratabilmiş kişilerinden yazılar aktarırken, bir taraftan kırmızıya boyuyor bir taraftanda hakaretler yağdırıyordu. Bir insan hem insanlara, hem inandığı dinin büyük düşünürlerine ancak bu kadar düşman olabilir. Resmen bu şahıs kışkırtıcı bir dürzü... Hani deyim yerinde ise cehenneme kadar yolu var, uçkur düşkününün. |
|
||||
![]() Sen düschlerinde birak beni, bir eschegi bile göremezsin..... lol
Bah ne yaziyon banga: o zaman aklini ve mantigini avucunun icine koy bana göster.bende sana o zaman yaraticigi allahi gösterecegim. >>>>>>>>>>> Allahi bana gösterecek sensin, ülemi???? Yahu sendeki aklin 10 kadi varyam, sümüklü böceklerde bulini..... Kaderine küs yanim lol >>>>>>>>>>>>> gösteremessin cünkü akil ve mantik elle tutulan ve gözle görülen birsey degildir. >>>>>>>>Tabiiii senin gibi Alim, Yüce ve Allah a en yakin Peygamber soyu Sahislar disinda... Bak, seninki pacalarindan akiyo... schey, aklin yani....>>>>>>>> Muhatabim degilsin, ulamazsun.... hadim get ischine..... Nefsi pislik yuvasi olan imanli olamaz..... Sen daha hemin Insan olmaya asirlar gadarim uzahsun be Evladum..... Ama aglama..... Allah o kadar Yücedirki, sana aciyor..... Sincik Ikile bakim.... Suratsiz soytari seni. |
|
||||
![]() Insanlarin Pisliklerle sohbet ettiyu???
Ha, bah unutmadan yazivereyum barim: Senün gibü insan düschmani Yobaz olmaktansa inek, domuz yada maymun olmayi tercih ederim.... loooooooooool Ha, bidahamin görmim GB me girdigini, valla dogduguna pischman olursun.... sülemedi demä! Sincik Yaylan oglum..... Benlen Scheytan bascha cihamadi, senni cikacan sümüklü soyha päh |
|
||||
![]() sen kendi sonunu kendi aklinla yazmissin. Birak Allah`i sorumlu etmeyi!!!!!
Yahu yobaz kaynagi olmusch bä buralar..... Kutsal Dinimi lekelemeyi calisanlari LANETLIYORUM!!!! Islam Dini Sevgi, Baris, Anlayis, Mütevazilik ve Iyiliksever Dindir! Yeter camura batirmalariniz!!!!!!!!!!!! Yikarim bä dünyayiiiiiiiiiiiiiii |