| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ogullarindan secmediler herhalde? Ya igdis edilen Harem bekcileri Arapoglu-Arap degil miydi? Osmanlida Köle Pazari yok muydu? baslatma simdi Osmanlisindan...daha cok hikaye var.
|
|
|||
|
|||
![]() din akil isidir ..din hocalarin kucagina oturmak degildir..anliyamadinmi daha..
|
|
||||
|
||||
![]() Düdük gibi ötmeye devam et. Seni dinleyen zaten yok. Mr. Alleswisser.
|
|
|||
|
|||
![]() konu nerelere geldi.Yanlis Forumdasin! ilginc bir soru..o da ayri bir konu. Bence Türk Milleti sandigimiz kadar 2 milyon ALmana pek de fazla kaptirmazdi...kolunu. Git gör Hatayda Ortodoks azinligi..pek de iyi davranilmiyor yani. Neymis efendim Istanbulda birzamanlar Hocanin biri Papazin biriyle yanyana oturup cay icmismis..hemen de buna tolerans deniyor....yani!
|
|
||||
|
||||
![]() Merhaba Hallelujah kardes,
Su anki Türkiyemizde Müslümani Müslüman gibi yasatiyormuda bu sistem Hiristiyani Hiristiyan gibi yasatsin. Ama su bir gercek Türkiyeye gelen bir Hiristiyan kendi memleketini özmiyorki. Onlardan farkimiz yokki zaten. Herseyimizle onlara uymaya calisiyoruz. Bazilari utanmasa o güzelim Osmanliyada küfür edececek ama neyse. Benim sahsi görüm: Almanyayi dünyanin en domokratik ülkesi olarak kabul ediyorum. Yani Sistem olarak. Ben ElazizSpora tas atmiyorum. Yanlis yazmisimdir. %99 Müslümandir. ElazizSpor ve onun gibi düsünenler avuc dolusudur ancak. Saygilar Selamlar PS. Bu karsilastirmayla neyi göstermek istiyorsun Hallelujah kardes ``? |
|
||||
|
||||
![]() wie war denn die alte demokratie ??
|
|
||||
|
||||
![]() bu sözleri yakistiramiyorum sana ! Bir türk genci olarak Osmanliyla iftihar etmen gerekirken *baslatma* filan yaziyorsun.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Seviye çok önemli,
Toplanmýþ bir yýðýn harflerden oluþturulan kelimelerin bilgi olduðunu sanýnca bir insan seviyenin ne olduðunu bilmez. Bilgi olmayýnca seviyede olmaz... |
|
||||
|
||||
![]() Kardesim koruyordu peygamberimizi diyorum anlamiyormusun ?? Hatasi yoktur Peygamber efendimizin! Varsa hatasini yaz görelim !
|