| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() YAHUDI VE HIREISTIYAN Ilaveleri ve ayni zamanda uckuru düsük EMEVI yorumlari sifirlamistir.....
Birakin yaaaaaa... öyle detayli anlatiyorlarki, sanki resmen HZ. Muhammed ile degis tokuslu Gruppensex yapmislar.... yaaaaa ayip be kardesim...... bu kadarida fazla... Anladik DINLE alakan yok.... DINSIZSIN... yada Hiristiyan yada herneyse ne.... bizim icin hava hos... istedigine inan... AMMAAAAA.... bu sekilde baskalarinin Resülünü... 6 yasindaki kizin irzina gecmis diye kirli fantazilerinizi burlara yazmayin.... Bu düpsünceleri üreten KIMSE KESINLIKLE BUNLARI ZAMAN GELIR YAPAR...... Senin anlayacagin... bu gidisle bu yazdiklarini yapan hali sen alirsin.... Bu kadar insanlik düpsmanligi niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????? Sedn anladigima göre Hiristiyanda degilsin... Musevide degil.... hatta inacsiz bile olsan... bu sekil Iftiralar yazilmazki..... bir olay gecmis basindan kiiii HZ. Muhammedi her seyin suclusu görüyorsun..... Tedaviye muhtacsin.... baska kurtulusun yok |
|
|||
![]() ne demek onun görüsleri dogru yada dogru yol..... sana göre dogru olabilir...
HER SEY BIR GÖRÜSTÜR... baska bir sey degil... ÜSTELIK DÜNYANIN EN IYI GÖRÜSÜ YADA SISTEMI BILE OLSA.... insanlik kavramadikca benimsemedikce... ZERRE KADAR DEGERI YOKTUR..... Topluma anlasilir sekilde hitap edilecek.... laflar yenilmiyor karin doyurmuyor... olay o kadar basitki... insanlik zorlukta kendisini boguyor.... |
|
|||
![]() Mein Gottt... benim bir Üstadim falan filan yok... yok öyle hayatimi eline koydugum bir uzman yada baskasi....
Kafirden bile yeri gelir bir sey alinir... Anlayamadigin olay ne senin... Ben acikca diyorum kiiiii.. kimse Allahin adina konusamaz görüs belirtir.... hepsi bu... Senin dediklerin benim dediklerimde birer görüstür.... Allahin Jandarmaligini kimse yapmasin kelimesi benim icadimdir.. o kadar evrenseldirki... Resülden baskasi cözemez..... Cözen varmiiii... cünkü öylede |
|
|||
![]() VE SAMPUANDAN YAPILABILECEK BOMBA TERÖRÜ ILE UCUZA GITMEDI MI?
SIZI BILEMIYROM AMA,BENIM DÜSÜNCEM SUDUR KI ARTIK BATIDA ISLAMIN ADI CIKMISTIR SEKIZE INMEZ BIRDAHA YEDIYE. COK YAZIK COK. ISLAM= KORKU-TERÖR-KADINA BASKI-YOBAZLIK HANI BIZE ASILANAN ISLAMIN ESAS DEGERLERI? KONYANIN BIR KÖYÜNDE MI YOKSA BAHREYNIN CÖLÜNDE MI? COPY-PASTE ILE BURAYA METRELERCE MAKALE KOYMAKTANS VE CINSEL YAS KONULARI POLEMIGINE GIRMEKTENSE BUNLARI TARTISMAMIZ GEREKMIYOR MU? ARAP DÜNYASI YOBAZ ESSEKLERIN DÜNYASIDIR. DÜNYANIN ICINE EDIYORLAR! ISLAMIYETIN ICINE EDIYORLAR. ALTIN KAPLAMA TUVALET VE JAKUZZI YAPTIRIP KAPALI KAPILAR ARKASINDA SODOMI VS. HINTLI VE SRI LANKALI ISCILERI 5 DOLLAR YÖVMIYEYLE SÖMÜRÜYORLAR. BUNLAR BAZILARININ COK METHETTIGI SEYHLER ISTE. |
|
||||
![]() Senin dilinde "Laga luga lara" karnimiz tok.
Arkadas yazisinda (görüse katilsan da katilmasanda) kaynaklar vermistir, Kurandan Ayetler sunmustur. Rica ediyorum tartisma seviyesini düsürmeyin. Arkadasin yazdiklarini cürütmenin tek yolu onun metodlariyla tartismaktir. Kanit ve kaynak vermistir. Sizde görüs beyan ediyorsaniz lütfen görüslerinizi kanitlayin. Sayet elinde sex kitabi ile yazmis makaleyi diyorsaniz o sex kitabinin kaynagini, kitabin ve yazarin adini verin. Sayet Muhammedin pedofil olmadigini savunuyorsaniz Kurandan kaynaklar verin ve ya baska kanitlar sunun. Demem su ki lütfen tartisma seviyesinin hakkini verin. Sadece bir sekilde üste cikmak icin makaleye yazan insana saldiracaginiza yazdiklarinin icerigini cürütecek kanitlar verinki olay tartisma boyutuna ulassin. Sizin sahsi görüsünüz arkadasin yazdiklarini cürütmeye yetmiyor. Bunu burdaki insanlar ne zaman anlayacak bilmiyorum. Küfürle, dogrulugu tespit edilmemis sahsi görüslerle, karsisindakine verbal saldiriyla kanitlar cürümüyor, gercekler ortadan kaldirilmiyor. Bu yazdiklarim elbette babur beyefendi icinde gecerli... Saygilar Peren |
|
|||
![]() dünyanin haliyle mesgulüm. Tunusta,Misirda yasadim ve araplari cok iyi tanidim.Suudilerle hele hele hic isim olamaz.
Evet araplar yaydi, iyi de ettiler,orada cok haklisin. |
|
|||
![]() düsünmenin, kafa yormanin cilesini cektigin icin cok net anlasabiliyoruz; fikirlerimizi taskdik veya takdir etsekde etmesekde. enis dostumuzun da her türlü cileden uzak oldugu icin tek cümlesinde defalarca kendisiyle celisebiliyor. o, demokrasi kelimesini agzindan düsürmeyen fakat fikir babasi, bütün filozoflarin referans gösterdigi, eflatun"u tanimayan ve tanimayada gerek görmeyen garip bir insan. ama hakki da yok degil, onun büyük üstadlari yasar nuri öztürk, zekeriya beyaz ve adnan hoca yaninda kim takar eflatun"u.
tek kisi onu tatmin etmez, fakat bu süper üclüyle bütün kainati yorumlar ![]() |