| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Du bist doch dumm *lol*
|
|
||||
|
||||
![]() 120% seiner Gehirnzellen werden durch mich belegt
Henry kommt deswegen auch bald in die Anstalt hihihi |
|
|||
|
|||
![]() Sumicrystal ®
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() => yalandan kim ölmüski bunlar ölsün
![]() |
|
|||
|
|||
![]() yani...
onca caba harcadiniz... dil döktünüz... kisacasi bu ya, niye diyemiyorsunuz ki, insani bosuna yoruyorsunuz!? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ya göründügün gibi ol
yada oldugun gibi görün .. diye Atasözümüz var, ama senin dedigin gibi, sanal alemdeki bazi insanlar gercekten kendi uydurduklari dünyalarina inanmaktalar. Tehlikeli masallar insani ucuruma götürebilir. Yanlizlikdan dogan hikayeler ... bence böyle sahislar kendi dünyalarinda birakilmali. Zaten yasamlarindan cezalandirilmislar, ruhlari ciplak masal aleme siginip kendilerini hayatin soguk ve gergin gerceklerinden savunmaktalar... "yanimda kimse olmadigindan degil yalnizligim, yalniz oldugumu söyleyebilecegim kimse olmadigi icin yalnizim ben" diyerek sanal aleme siginmaktalar. Yalanlari ortaya cikinca hor görmeyin ve bagislayin onlari ... birakin kendi dünyalarina, zaten sorunlari cok ve yükleri agir. Karsinizdaki insani ciddiye almaniz icin onu yeterince tanimaniz gerek ... ilk taniyin ve sonra yakinlilik gösterin. Aksi halde siz istemediginiz iliskiye/irtibata düsersiniz... |
|
||||
|
||||
![]() Original hadi yine ekmegine yag sürüldü, jetzt hast du ja jede Menge zu berichten ( was du ja sehr gerne machst )hadi simdi otur PC nin basina yine saatlerce bu konu hakkinda yaz e-mail yaz arkaslarina.
Was du ja sehr gerne machst ( Demagogie nennt man so etwas )hadi zaman kaybetmeden otur PC nin basina.Bak nimm mich auch in den Verteiler merak ettim;*p gerci auch wenn du mich nicht in den Verteiler nehmen solltest, gönderdigin sahislar, senin Demagog bir kisi oldugunu ögrendi artik! Ja baksana burda bosa zaman harcayacagina. bereite dich aucf deine Kongresse in Cairo&Libanon vor! DU Sumicrystal ® ( Urheberechtlich-Geschützt )beim Bundespatentamt in München;-) |
|
||||
|
||||
![]() ich hab Dir schon einmal geschrieben. Du gehst mir am Allerwertesten vorbei und Deine Liebesgeschichten gehen mich auch nichts an.
Ich habe auch keine Mails verschickt. Und wenn Deine Frau mich wieder anruft, dann sage ich ihr mal, welchen Nick Du hier hast!!! ![]() Dann kannst Du mal sehen, was Demagogie ist *lol* Wenn Du zu dumm bist, meine Beiträge zu verstehen (ich habe hier übrigens ein gutes Wort Dich eingelegt), dann kann ich Dir auch nicht mehr weiterhelfen. Ich hab Dir übrigens schon mal gesagt: ICH BIN NICHT DEIN PSYCHIATER ODER KUMMERKASTEN HAU AB, lass mich in Ruhe, anliyonmu? oh Mann ey ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Biliyormusun ben inammasitim o yazdigin e-mailleri okuyana kadar, ama okuduktan sonra, kendi kendime düsündüm&DU hat mir wirklich sehr sher LEID getan:-/( yazik ya tanimadigin insanlar hakkinda o kullandigin kelimeler, su an yine kendi kendime soyruyorum,!?
Was muss in dich gefallen sein, das du dir Stundenlang Zeit nimmst um über Personen dich negatriv zu äussern die DU nicht mal kennst.!? Ben yine de senin hakkinda 1 harf bile negrativ düsünce üretemiyorum ve hatta üretememde. weil ich dich nur rein virtuell kenne&daher ich mir das Recht nicht gebe über dich zu urteilen, ama bak o e-mailleri yazdigin kisilere güvenmisin ama onlar senin güvenini cignediler, ve tanimadigin insanlar hakkinda yaptigin negtaiv yorumlari ( Seitenlang ) bana ilettiler, en aci olan tarafi birisi birde ufak Not yazmis: was ist das für eine Person ist den Ihr überhaupt nicht bewusst das das ganze uns nicht angeht diye:-/(.!? Das ich dir am Allerwertesten vorbei gehe, beinflusst mich überhaupt nicht, gercekten yukaridada bildirdigim; seni sadece rein virtuell taniyorum! Ama bak bu kelimeleride yazmadan edemiyecegim: sana bir defa yazmistim: Es gibt nichts Beglückenderes auf der Welt, als jemdnen zu haben mit der man kommuniziren kann wie mit sich selbst, ne kadar yanildigimi anlamak istemiyorum, belkide sen REAL hayatta gercekten baska bir insansin, bunun yorumunu yapamam yapma hakina da sahip degilim düsüncem öyle. Bu Forums-Beitargi ins Leben rufen yapan Hanim efendiye gelince: onun hakkinda da yorum yapmak istemiyorum, biraz saygim var o saygima saygi gösterip, bundan sonra böye davranislarda bulunmaz, birde bana Gb. me yazmis Foruma bak ve metni hemen Gb. den sil diye, yani senin anlayacagom PROVOKOTATION PUR, bak yine oyuna alet etti bazi insanlari! Hani gecenlerde yazmistinya bari burda insanlar birbirine iyi davransin diye, ben simdi senin o yazina örnek alarak, birdha bu tür Provokationlara düsmeyecegim DU ex.Abla:-) noch etwas gecenlerde burda bazi konular hakkinda biraz humorvoll psoten yaptik bazi arkadaslarla, hoffe das du es mit humor entgegengenommen hast:-) think positive you can do it LoL:-) |