Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.01.2004, 15:28
airdem

Standard Ali Cansun

Selam arkadaslar....

bugün Besiktas hakkinda bir haber okudum. Ayne söyle yaziyordu:

#Beşiktaş"ta, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Mısır Milli Takımı ile Tunus"ta bulunan Ahmed Hassan"ın yanı sıra henüz sözleşme imzalamayan Ali Cansun Antalya kafilesinde yer almadı.#

Bildiginiz gibi Ali Cansunu takas yoluyla Genclerbirligine vermisti Besiktas. Bir kac hafta öncede Ali Cansun Genclerbirliginden ayrildigina dair haberler okumustum.

Besiktas Ahmed Hassan ve Okani alabilmek icin, kendi yetistirdigi bir oyuncuyu, hatta gelecek vaadeden bir oyuncuyu nasil verir diye düsünmüstüm. Bugünde yine Besiktasa döndügünü görüyorum.

Ama bu haberi okuduktan sonra belkide hepsi bir dümendi diye düsünüyorum )

Zekii bir transfer yönetimi buna derim beyler! Ders alin DERS!!!

))

Selam ve saygilarimla
Alt 14.01.2004, 15:48
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard iyi olsa...genclerde oynardi airdem...

yani bu sene genclerbirliginde forvet mevki baya iyi futbolculardan olusuyor..

m.özkan ve youlanin yeri banko zaten
sonra ilk düsünülen isim veysel...daha sonra ali cansun geliyordu..gerci cok oynama sansi bulamadi..oda kerem gibi sanssiz´di bence..

ali cansun gecen sene oynamadi..asil simdide hic sans bulamaz....oynarsa..hep ikinci yari ja girer ya hic oynamaz.
Alt 14.01.2004, 16:56
unknown

Standard hier der grund warum er zurück ist

Gençlerbirliği"nde mutlu olamayan ve ‘‘Beşiktaş"tan başka takımda oynayamam’’ diyen genç futbolcuya Lucescu"dan onay çıktı. Ali Cansun, bugün imzalayacağı sözleşmeyle yeniden Beşiktaş"ta forma giyecek.

Beşiktaş PAF takımında yetişmiş, geçen yıl sergilediği oyun ve attığı goller ile bir anda Türk futbolunun geleceği olarak ışık vermişti Ali Cansun. Gençlerbirliği"nin kurnaz Başkanı İlhan Cavcav da Okan Koç"un Beşiktaş"a transferinde Ali"yi ısrarla istemiş ve genç futbolcuyu Başkent"e götürmüştü.

Güreli"yle görüştü

Ama Ali, kendi G.Birliği"nde, yüreği Beşiktaş"ta fazla dayanamadı. Teknik Direktör Ersun Yanal devre arası kampı için kendisini Antalya"ya davet ederken, o İstanbul"un yolunu tuttu. Beşiktaş"ın Akaretlerdeki kulüp binasında Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli"nin kapısında iki hafta boyunca ağladı.

Beşiktaş"ı sayıklıyorum

‘‘Beşiktaş"tan başka bir takımda oynayamam. Para pul değil sadece forma istiyorum. Gençlerbirliği süper kulüp, ama alışamadım. Rüyalarımda bile Beşiktaş"ı sayıklıyorum. Aşık olduğum renklere kavuşmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum’’ derken gözyaşlarını tutamayan Ali Cansun, sonunda Güreli"yi ikna etti.

Güreli de önceki gün soluğu Teknik Direktör Lucescu"nun yanında aldı ve olayı ayrıntılarıyla anlattı. Rumen teknik adam da ‘‘R.Madrid"te Guti neyse Ali Cansun da odur. Kapılarım onun gibi gelecek vaadedenlere her zaman açık. Bonservisini alsın gelsin ve Antalya kampına katılsın’’ dedi. Ali Cansun bugün Antalya"da Beşiktaşla sözleşme yapacak.

hurriyetim.com.tr
Alt 14.01.2004, 17:01
unknown

Standard ya parasi yoksa oynanmamda diyorsa

ne olacak adami hapsemi attiracaksiniz
Alt 14.01.2004, 17:16
airdem

Standard Der Typ ist gut!

Cocugun yasi henüz 20 mi 21 mi ne. Illaki Youla ve M.Özkan gibi daha yasli ve tecrüberli oyuncular varken bekleyecek.

Das heißt aber nicht, dass er nicht gut ist!

Hem ben gelecek vaad eden bir oyuncu yazdim )

Egal, trotzdem cool, dass er wieder zurück ist )

Selam ve saygilarimla
Alt 14.01.2004, 17:16
airdem

Standard Arjantin Federasyonu ödeyecek ya ;) o.T.

ohne Text
Alt 14.01.2004, 18:43
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard "Vatan Gazetesi" ve Fenerbahce

Vatan’ın karalama kampanyası sürüyor
14.01.2004

14 Ocak tarihli Vatan gazetesinin spor sayfasında yer alan "Daum`u Efkar Bastı" başlıklı haberde, Teknik Direktörümüz Sayın Christoph Daum`un önceki akşam takımımızın kamp yaptığı otelde sabah saat 04.30`a kadar oturup bir şişe viski içtiği iddia edilmiştir. Vatan gazetesinde Kulübümüzle ilgili çıkan diğer bir çok haber gibi, bu haber de tamamen hayal mahsulü olup, gazetenin spekülatif haberlerle tiraj arttırmayı hedefleyen politikasının bir ürünüdür.
Görevi, halkın merak ettiği konuları ve haberleri doğru bir şekilde onlara aktarmak olan ve kendisini okurlarına karşı sorumlu hissetmesi gereken bir gazetenin, hayali bir habere, neredeyse bir sayfasını ayırmasını doğru bulmuyor, Vatan gazetesinin kamuoyunu yanlış yönlere çekmeye çalışan bu tutumunu bir kez daha kınıyoruz.
Spor kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Aliconda:
Ne salakmis bu yazarlar ya hehhehehhe
Kokain yazsaydilar yine bazilari inanirdi! LOL ;-)
Hangi kulubün ultrasidir kimbilir LOL
Alt 14.01.2004, 19:02
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard birbirine bagli

ikisi birbirinle bagli ; ))
anliyacagin .........

bekliyelim görelim ama para ucmadi
yoksa Arjantin federasyonu yer ayvayi !!!

selamlar ; )
Alt 14.01.2004, 19:03
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard ayva

o zaman ayvayi yiyecek fotbol hayati biter
ve para yinede gelir !!! ; )

selamlar
Alt 14.01.2004, 19:09
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard whiskeyi icen kesin cimbomluydu demi?

hahahhahhahaha

cimbomlu biri daum kiligna girip sarhos numarasi yapmis hahah
Antwort