| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() KARDESIM SEN KENDINE BAK
TÜRKIYEDE INSANLAR YINE BURDAN INSAFLI AVRUPA KUS KESER GIBI INSAN ÖLDÜRÜYORLAR VE UTANMADAN GÜYA INSAN HAKLARINDAN BAHSEDIYORLAR! TUH NICHT EINEN AUF TIERLIEB!!!! CANLILARI SEVMEYI ÖGRENELIM BILMEYENLEREDE ÖGRETELIM!!!!!! |
|
|||
![]() Bu nedir bu ya ?..
Siz Alman misiniz Türk mü ?.. Dilinizi konusun kardesim.. Bu ne rezalet ?.. |
|
|||
![]() Vom 15.05.-19.05.06 findet wieder die Islamwoche an der Universität Stuttgart statt:
www.iwoche.de |
|
|||
![]() deshalb mach dir keine gedanken... cogulari burada.. ya solcu yada Ülkücü yada Dinkolik ve hepsinden en kötüsü MILLIYETCILIK...
Bunlarin hepsi birer kavram... hat überhaupt keinen Wert.. letzendlich ist der MENSCH der zählt... ob Christentum oder Islam oder Deutsch oder Türke... alles sind bloss nur Wörter... Tuue gutes dann bist du GUT... wer was anderes behauptet oder andere niemer macht.. hat im Leben nichts begriffen... O yüzden nimmm diesen Forum nicht all zu ernst... farkindaysan bende eskisi gibi katilmiyorum... es ändert nichts... sonucta 6 Milyar insan var ve hepsinin DIN anlayisi farkli farkli... 6 Milyar insan = 6 Milyar DIN |
|
|||
![]() Üstad ne oldu... neye bu kadar kizdin ???
Almanca konusmak zararmi... insanin DILI önemli degil.. insanin söyledikleri ve uyguladiklaridir esas olan... Burada bir cok arkadas, öyle senin bekledigin gibi, temiz Türkce ile dertlerini yada söylemek istediklerini anlatamazlar... cünkü yeterli Türkce bilmiyorlar... hatta ben bile... Israil ise bir Kelimedir... baskalarini kendi beceriksizligimize alet etmek en UCUZ VE ILKEL davranisgtir |
|
||||
![]() Sana az da olsa katilmadan gecemiyecegim..
Dün Frankfurttan canli yayin olan Siyaset Meydaninda SÖZDE gelecegin Türk nesli yayinda idi! Fakat ne aci durumdurki, cocuklar ne dogru dürüst TÜRKCE nede ALMANCA cümle kurma kabiliyetini tasiyabiliyorlardi!!!! Ünlü Türk marslarindan zaten bi haberlerken, tarihi sorulardada sifirlar!Yeni bilgilere göre 23 Nisan ZAFER BAYRAMI OLARAK KUTLANIYOR! Fakat icinde sacma sapan sözler barindiran sarkilar favori sözlerdi...Grubun ismi yanilmiyorsam Cankan.... 30 yillik örümcek beyni arindirp, cocuklara bilgi ögretelim.. 1840´lardaki türk kadin ve cocuklara bakiyorum ve birde günümüzdeki türk kadin ve cocuklarina bakiyorumda, yazik diyorum!!!! gelecekte ki problemimiz ne türkce nede baska bi dili konusabilen türk cocuklari! |
|
||||
![]() ikinci ve ücüncü nesil dogrudürüst ne türkce ne de almanca konusabiliyorsa eger , cevabini ana ve babanin egitiminde aramali. Evvela ana baba dilleri dogrudürüst konusmaliki cocukta konussun.
Almanyadaki türk evlerine genel bi bakis : 80 % aksamlari dizi izlenir , tv bakilir, kepenkler kapatilir, telefon fisi cekilirki dizi yi kacirmiyayim cocuk o saatlerde zaten yatakta. ayaktaysa "yapma kizim oglum, akilli ol oglum, yaramazlik yapma sana cikolata, kola vs. almam " >>> egitim .... cocukla ilgilenme, gezme vakit gecirme , din egitimi, kültür egitimi varmi ? VARSA helal olsun ancak bu benim tecrübem ve böyle devam ederse , bugün 4 yasinda olan cocuk ve türkce dahi konusamiyorsa ki cocuk okulda , cocuk bahcesinde ögrendigini eve tasir , YARIN kimligini tamamen kaybeder. selamlar |