| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() kimin kime atladigini görürsün..gibs mir punisher diye yalvaran ibne sen degilmisin..
ayricaaaaaaa buja niklide sensin..utanmadan kiz nikiyle giriyorsun..ben bosa travesti demiyorum sana..saat 19:23 suan..20den sonra yine travesti aylin kiligina gireceksin...köpeeeeeeeeekkk |
|
|||
|
|||
![]() punsiher an damit er dich poppen soll hahahah
ssstt fatih ürek naber len |
|
||||
|
||||
![]() fa$o götö$lar siz iki ibneler birbirinize iyi yaki$orsunuz! Ben senin gibi fa$ist yani Nazi olsam, sizin gibi odun kafali beyinsizlere benzerdim...aramizda Allah $ükür büyük fark var!
|
|
|||
|
|||
![]() o orsupui cocugu sensin tamammi
senin asil amacin belli..üzüm yemek degil bagciyi dövmek..bu da kisaca islam düsmanligi..serefsizlik yapma pis dinsiz seni |
|
|||
|
|||
![]() ben ibne degilim bu bir
senin gibi islam düsmanid egilim bu iki pnushere kendimi becertirmiyorum bu üc almanlarin götüne gire gire onlardan daha cok nazi iti olmadim bu dört |
|
||||
|
||||
![]() Bozkurtlu pu$t senide düdükleyim mi? Dein faschistischer Arsch ist das doch bestimmt gewohnt! :-))
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() becermeye alistik..senin gibi serefsiz vatan hainlerini..bilirsin..son günlerde cok zoruna gidiyor..ama punisherin ki ufak geldiyse domal önümde o.cocugu komünist bozuntusu hadi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() becerecegim..ama senin gibi ibnenin hosuna gider bu kesin degilmi
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text