| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Kulüp olarak maclarina "Araba" ilen Kulüpdür hehehhehehehhehehhehe
LOL bunu niye unuttun Erdem ??? :-P LOL |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ich habe doch nie behauptet, ich könne die türkische Sprache beherrschen LOL
Mir reicht"s, daß ich mich halbwegs ausdrücken kann hehehehheh :-P .. CIMBOMNASTIK Ali-Hanz cilari sizi hahhahahhahahh :-P |
|
|||
|
|||
![]() Fenerbahçe Kulübü"nde kongreye kısa bir süre kala, eski yöneticilerden Şadan Kalkavan, eski başkanlardan Ali Şen"in başkanlığa aday olabileceğini söyledi.
Kalkavan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, seçimler öncesinde 24 Ocak"ta yapılacak Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçiminde adaylarının Orhan Keçeli olduğunu belirterek, ""Eğer adayımız kazanırsa, Ali Şen başkanlığa adaylığını koyacak. Kendisiyle yapmış olduğum son konuşmada, (Ya aday olursun, ya da bir daha ben toplantılara katılmam) dedim. Ali Şen de, Keçeli"nin seçilmesi halinde başkan adaylığına sıcak bakıyor"" diye konuştu. Öte yandan, aralarında Şadan Kalkavan, Kazım Bayülken ve Onur Kayador"un da bulunduğu muhalefetin güçlü isimleri, bu akşam Ali Şen"in vereceği yemekte biraraya gelecek. Kaynak: sporline.com |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Grupculukdan baska isleri yok!
Fenerbahce taraftarinin cogu halen (sportif basari olmadigi halde!) Aziz Yildirim seviyor ve takdir ediyor! Ali Sen ve digerlerinin bos bos konusmalari ilen bir sey yürümez! Aziz Yildirim yine Baskan olacak! Bir gün (tez veya gec) gruplar ortadan kalkacak! O zaman gercek Fenerbahce ortaya cikacak! Simdiki hali zaten El Freni cekilmis bir araba gibi! Al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,nvid~347264,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,nvid~347264,00.asp</a>
|