| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sen resmini koydunda ne oldu.
Masallah yani benden daha yakisiklisin ama sende beyin olmadiktan sonra. Kemalist birisin ozaman sende ATAMIZIN RESMINI KOY .YADA AZIZ NESININ. Yoksa beni kiskandinmi.Niye rahitsiz oluyorsun? Sende yap hadi, evet sonra fasist olursun. Soyunu bilmeyen .... kisi sende. |
|
|||
|
|||
![]() ich weiss das ich nichts weiss, wenn ich das weiss, dann weiss ich eine ganze menge.....
|
|
|||
|
|||
![]() da war ich 10... TR de okulda süperdim.... burada bende Haupschuleye gittim..... und ne var bunda.... Almancam yoktu usw.... hatta in meiner Abitur Zeuginiss (NC 1,8) hatte ich eine 5 in Englisch... tabi Almancasi olmayanin Ingilizce ögrenmesi biraz zor oluyor, vor allem dann wenn der Unterricht auf Deutsch ist....
Bizde o serüvenden gectik.... Allahtan Almanyada imkanlar cooook.... devam ederek Unide bitti... ne güzel keske TR de bu sistem olsada tüm insanlar okuyabilse...... Sen birak bu gibi assagilik laflari.... senin kapasitene göre Laiklik kelimesini acikla... soru sonra sorarsin... veya aciklayamiyorsan, benim yazdiklarima karsi soru sor.... Yahu birakin Allah askina su kisel olma olayini... NE kazandiri size nefretten baska....... Bir yaz su senin devlet, Demokrasi yada Laiklik anlayisini... en azindan kavramlari tartisalim..... Eger kavramlarida tartisamayacaksak...... ne icin dünyada yasiyoruz ???? Yiyip icip yatmak icinmi ??? yoksa degerler üretmek icinmi, icimizde yatan o güzel enerjiyi yüze cikarmak icinmi ???? Artik karar verin ne icin dünyada oldugunuza |
|
|||
|
|||
![]() ben nonun pesinde deyilim... ihtiyacim yok.....
Ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol..... birakin ya su küfür müfür olayini.... adam gibi seviyeli insanlar olalim.... utandiralim dünya Alemi... yardim sever insanlar olalim... Salih AMel pesinde kosalim... Ben Almanlari Schieß Türken dedikleri zaman utancimdan yerle bir oluyorum cünkü yapilanlarla adamlar cooooook coooook hakli..... Hele hele bir Islam Alemi var... serefsizler Tsumanide kimseye yardim etmediler..... Hiristiyanlar yardim etti... hele hele Almanya... Iste Allah AB ve benzeri degerleri tasiyanlari seviyor.. ve her zaman mükafatlandiriyor..... Dosdogru olamktan daha zor hayatta ben baska bir sey göremedim.... dogdogru olamk... gerektiginde aile fertlerine karsi mahkemede aciklik yapmaktir.... bu sadece misal.... Olay tip olayi degil... felsefe olayi... hayat tarzi..... ben her dedigimin arkasindayim ve her zaman aynilari konusurum...... Sohbet icin bazi kurallar gerekir..... kavramlari bile tertisirken isi kisisellige tasimanin zerre kadar anlami yok...... Dinide tartisalim Politikayida... ne varki bunda ... ama adam gibi Türklüge yakisir bir sekilde....... Birakin su küfür müfür ve insalari kücük düserme ugraslarini....... Atatükün o güzel lafi aklimdan hic cikmaz "Cahil Halkla ancak savas yapilir" Medeni halka karsi savas imkanin bile olmaz. cünkü onlar ona imkan vermezler ve sana karsi haksizlik yapmazlar |
|
|||
|
|||
![]() sadece bilmedigin bir seyi arastirip ögrenebilrisin onu göstermeye ugrasirlar... kendi branjinda uzmanlasirsin.... ama baska biranjlari arastima sistemini ögrendigin icin, bilmedigin seyi cesit cesit kaynaklardan yararlanarak ögrenebilirsin......
Ben nice arkadaslar taniyorum beraber okuduk.... ama onlar yine ot gibi kaldilar... kafalarian sadece branji ile ilgili bilgileri soktular öyle kaldilar... onalarida bari anlasalar... Uni veya okulun önemi, bir branjda uzmanlasmak degil...... alacagin genel bilgidir önemli olan.... en üyt seviyedeki insanlara nbasil davranilir... nasil sohbet edilir, nasil düsünceler yaziya dökülür nasil dinlenilir bu ve benzeri Sosyolojik bilgileri Uni otomatikmen beraberinde getiriyor..... Insan ayaklari üzerinde durmayi ögreniyor... yardimlasmayi ögreniyor.... okumanin limin ne kadar güzel ve evrensel oldugunu anliyor..... Ve gayet dogaldirki Dinede Politikayada aciliyor...... cünkü hayatin bir parcasi..... Ben bilmedigim bir seyi.. her zaman en ehli merkezinden arastirim sorar ögrenirim... öyle anne babayla bu isler yürümez..... Hurafetle din yürümez devlet yürümez.... saygi ve seygimi gösteririm..... ama kendi dogrularimi yasarim... tenkit etmem...... Bizim Türk milleti kendi cocuklarinin kendilerinden daha bilgin olmalarini cekemezler.... küfrederler döver usw.... Oysa ben.... ileride cocuklarim olursa bende daha bilgin olmazlarsa... ben kahrolurum ölüp biterim ki daha güzel daha ilim irfanin dünyayi sardigi ortamda benim cocugum bende geri kalsin..... Ahhh ulan ahhh devenin nersini düzelteceksin... her tarafi yan |
|
|||
|
|||
![]() Mesela... meine Eltern sind auch sehr konserativ... babami egittim daha dogrusu cok iyi anlastigimiz icin kaynak gösterince dinde bayagi bir dönüs yapti..... in den letzen 10 Jahren gercekten eski din Hurafet aliskanliklarini birakti... belki günün birinde kurban kesme olayinida birakir ve para yardimi yapar ama onu birakmaz kanaatimce cünkü 40 yil yapilan bir yanlsi artik insan beyninde yanlis diye gecmez ve bir mecbiriyet diye gecer.......
Din devletten sonra gleir... cünkü dini yasayabilmek icin belirli ortamlar sarrtir... 1.) Devleti olmayanin Hürriyeti yoktur 2.) Hürriyeti olmayanin DINI yoktur Cünkü din kesinlikel Hürriyeti on kosul olarak sayar..... Nasil 1 ince dünya savasinda isgal altinda Hürriyetimizi kaybedince, Cihad savasina kalkip Hürriyetimize kavustuksa... bgünde aynisini yapacak kalitede ve kanada sahibiz... Hayatin gayesi zaten budur.... kendinden güclülere yenilmemek ve kimseye zulüm etmemek ve gelecek her cesit zorluklara karsi hazirlikli olmak........ Bu benim din ve Devlet anlayisim...... Yani Enisin...... Simdi bazi arkadaslar yine küfüre baslarlar kisisel olamya baslarlar..... Cok yazik vallahi....... kisisel olacagina... arkadas... senin surada yanlisin var surada hatan var, dogrusu sudur desen agzinmi yanar..... Türklük bu kadar ucuzmu, Lamanlari her zaman ve her yerde hakli cikartiyoruz... Kendi aramizda adam gibi sohbet etmeyi ögrenmemisiz... daha nasil Hiristiyan Alemiyle kontak kuracagizki ????? Kuramayiz iste... vurup dagitiriz, ALmanlarda Scheiß Türken.... alle Bauern der... Ne yazikki haklilar... |
|
||||
|
||||
![]() Yillardir enflasyon batagindaki türklirasi milletimize kan kusturmustu her paranin üzerindede m,kemalin resmi vardi?
Simdide gine onun fotosunu liranin hertarafina süslemisler üstelik oda kalmamis tipa tik Euro yu kopyalatmislar? Resmen atanizin parasiylan avrupalilari soyuyorsunuz????????ß Münzbetrug mit neuer Lira Automaten in Deutschland verwechseln neue 1 TL-Münze mit 2 Euro Münzen. Schaden erreicht Millionenhöhe. Slideshow · Der neue Kuruþ · Die neuen Lira-Scheine · Diese türkischen Kulturdenkmäler zieren die neuen Scheine! Die Währungsreform in der Türkei hat zu millionenschweren Betrügereien an Zigaretten- und Süßwarenautomaten in Deutschland und anderen europäischen Ländern geführt. Dies geht aus einem aktuellen Medienbericht der türkischen Tageszeitung "Hürriyet" hervor. Viele deutsche Automaten akzeptierten die 1 Lira Münzen, die einen Wert von ungefähr 55 Cent haben anstelle der 2 Euro Münze. Auf diese Weise seien schon zahlreiche Automaten geplündert worden, will die "Hürriyet" wissen. Besonders die Zigarettenautomaten genießen bei den Trickdieben einen hohen Beliebtheitsgrad, aber auch an Getränkeautomaten und Süßwarenautomaten werde immer öfter mit der neuen TL bezahlt. Eine Packung Zigaretten im Wert von 4 Euro, kosten - wenn sie mit der neuen 1 Lira Münze "bezahlt" wird - gerade mal 1,10 Euro. Die Automaten geben nicht nur das Produkt raus, sondern auch das Wechselgeld - in Euro bzw. Eurocent. Der größte Schaden in Deutschland sei bislang in Düsseldorf und Köln gemeldet worden, heißt es weiter. www.vaybee.de |
|
||||
|
||||
![]() adam mini eteklen cenaze namazi kilinir diyor sen hala ayakta uyuyorsun
|
|
||||
|
||||
![]() vorteilhaft finde..Im Gegensatz zu mir kann er nicht deine blöde Beiträge lesen..
|
|
|||
|
|||
![]() yokki.......
Sizler ve dininiz büsbütün yalan üzerine kurulu ve ayni zamandada iftira..... Varmi kaynaginvarmi gazete yazan... elbette yoktur... simdi dersinki senin varmi tersini yalanlayan.... was für eine Logik.... Öküzler bile sizden Allaha daha yakindir..... Belkide Allah Busch ibnesini sizlerin basina bela olarak yolladi... wer weiss |