| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ne Gariptir ki Toplum Olarak Yüreği Kör Olana Değil de, Gözü Kör Olana Acırız.
." Necip Fazıl Kısakürek " |
|
|||
|
|||
![]() insanlara büyük sözler etmelerini ögrettiler'de;
bire bir arkasinda durmayi ögretemediler. zerrecikler ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Her sözün doğru olmalı; fakat her doğruyu söylemek, doğru değil.
- Bediüzzaman Said Nursi Bizler muhabbet fedaileriyiz, husûmete vaktimiz yoktur. - Bediüzzaman Said Nursî Ey nefsim! deme zaman değişmiş, çünkü ölüm değişmiyor. - Bediüzzaman Said Nursî ''Büyük görünme, küçülürsün... " - Bediüzzaman Said Nursi Bin kere vaad edeceğine , bir kere vaadini yerine getir.. - Bediüzzaman Said Nursî Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır. - Bediüzzaman Said Nursî İnsanın en büyük üstad'ı annesidir. - Bediüzzaman Said Nursî |
|
|||
|
|||
![]() "Sizler baktınız. Günahlardan başka ne kazandınız? Ben bakmadım, ne kaybettim?"
- Bediüzzaman Said Nursî |
|
|||
|
|||
![]() "Bizim düşmanımız cehalet,fakirlik ve ayrılıktır.
Bu üç düşmana karşı sanat, marifet, ittifak silâhıyla cihad edeceğiz!..'' - Bediüzzaman Said Nursî |
|
|||
|
|||
![]() "Victor Hugo'lar, Shakespeare'ler, Descartes'lar, edebiyatta ve felsefede Bediüzzaman Said Nursî'nin bir talebesi olabilirler"
- Mehmet Akif Ersoy |
|
|||
|
|||
![]() Bir köy muhtarsız olmaz,
bir iğne ustasız olmaz sahipsiz olamaz bir harf kâtipsiz olamaz; biliyorsun.. Nasıl olur da, nihayet derecede muntazam şu kâinat Hâkimsiz olur? Bediüzzaman Said Nursî |
|
|||
|
|||
![]() Rahmetin var, günah işlemekten korkmam;
Azığım senden, yolda çaresiz kalmam; Mahşerde lutfunla ak pak olursa yüzüm Defterim kara yazılmış olsun, aldırmam Hayyam |
|
|||
|
|||
![]() biz baska severdik
o yüzden baska sevemedik. nazim hikmet |
|
|||
|
|||
![]() “Size böyle nimet eden bir zat, sizi başıboş bırakmaz ki, kabre girip kalkmamak üzere yatasınız.”
- Bediüzzaman Said Nursî |