| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ulan sen nesin.Sen cokmu akillisin.Du Diplom Trottel.Sensin o Otherif.O kendisi kasindi bende kasidim.Eger senin namus alanindasa ozaman namusuna sahip cik .
Ben Türkcüsem yada Atacisam bana kalkipta bunu söyleme .Sen ne oldugunu biliyormusun. Mahom benim.Neyse seninle beraber 100 de 99 yada 100 de 100 desek dahaiyidir. Rekursiv denken ist auch nicht gut. Mea Philosophia Diplom Philosophe |
|
||||
|
||||
![]() sana ne oldu.Grecos amcan gelmedimi.Yine sana masallar anlatsin.
Sende inan onun yazilarina. Tabi kendi fikrin yok bu konuda. Yunan amcan ötsün sende dinle ve anlat diger senin gibi Hemsolara. |
|
||||
|
||||
![]() Sen cok kendini üstün görüyorsun.Ve sonunda sen bir boksun.
Laikl olduda ne oldu.Bir bok olmadi .Aziz nesin gibi salaklar cikti ortaya. |
|
||||
|
||||
![]() Ulan hain kisi kimsin nesin?
Allah senin belani versin. |
|
||||
|
||||
![]() niye ögretmen olmadin .Daha düne kadar Grecos ötüyordu nerdedin aslanim.Niye ona karsi ötmedin.
Cok biliyorsun.Hadi ben ot herifim ve cahilim birde türkcüyüm. Ve bir bok bilmiyorum. Bir konuda haklisin burada cogu kisiler seks pesinde.O zaza kizi konuyu sapitti ve Atamiza küfürler gelmeye basladi. Hadi ac bir mevzu ve fikirlerini beyan et bize. Ama herkesi salak görme.O Abuzerkadayif gibi hirbolar burada ötüyorsalar, ozaman insan zaten belden asagiya konussun. Adam hic düsünmeden Grecos helenine hak veriyor. Kibristaki Talat gibi.O da galiba tarihini unutmus. Hadi aslanim.... At birseyler ortaya... |
|
||||
|
||||
![]() Lenin , Stalin, Mao Ze dong, Kastro,Bush, Saddam, Erbakan, Karamanlis, Berloskoni,
|
|
||||
|
||||
![]() aptalca makalelerini mi okuyup cevaplayacagim?
cok bos ve aptalca yaziyorsun..lnce türkceyi iyi ögren,siir oku, roman oku,türkiye ve dünya tarihini objektiv kalarak oku!! ondan sonra belki tartisirim seninle bos turancinin ne oldugundan bihaber sütcocugu!! gerci sen yalniz degilsin..burdakilerin %90 i bos yaziyor..ama sen daha da bos yaziyorsun |
|
||||
|
||||
![]() ne de sen bir bok anlarsin demokrasiden..iyisi mi sen sus ve kavrami kirletme..agzina aldigin her kelimeyi kirletiyorsun..yazik etme demokrasiye!!
|
|
||||
|
||||
![]() Elbette biz gelecegiz günesle birlikte.
Biz gelecigiz.Elbette Safak sökecek. Senin gibi kendisini bilmeyen kisiler. Özellikler soysuz köpekler. Elbette Allah bize yardim edecek. Günesle birlikte biz gelecegiz. Ama cok az kaldi. Grecosun yanina kacmaya bak. Babam |
|
||||
|
||||
![]() Bey efendi ben senin gibi Istanbullarda sosyetik yerlerde okumadim.Kusurum be Kizancazim. Istersen Arence konusalim yada Pomakca yada Tatarca . Ben lehcem senin gibi Amerikanlastirilmis degil malesef.
Ama Ibo-showa baka baka malesef türkceyi unuttum. Allah cezani verecek.Ben napam babo.Sen anlisan gurban. Sevgili Istanbullu kardesim.Gel bana Türkce ögret, bende sana Arence ögretiyim. Bilgi icin.Arence eski Türk dillerinde bitanesi.Ama sizin gibi Istanbul soytarilari bilmez bunu. Senin Profesörün Amerikan yandasidir. Hadi bakalim kocum, ben bossam sende bossun. Malesef yasina göre degilsin. Ne oldugun belli degil. Yasin gelmis bilmem kaca, kicin arap gibi kara,gitte biraz yika. Avrupalilar gibi kagitlan silme. Söt cocugu sende. |