| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Azrail"in entel yardimcisi
|
|
|||
|
|||
![]() Türken singen in Deutschland auf deutsch:
ich singe auch aber in englisch: ... Mein name ist Ogün! A.Junior mein Zukünftiger Künstlername ![]() ich singe R"n"B, meine erste Single ist fertig und die zweite folgt. Anhören könnt ihr es unter "ww.drumsetboulevard.de" unter Songs, dann A.Junior ![]() schreibt doch bitte ins Gästebuch unserer Homepage, was ihr davon haltet...Was ihr dazu meint und so, würde uns weiter helfen, feedbacks zu bekommen ![]() danke im voraus selamlar A.Junior |
|
|||
|
|||
![]() spinnste jetzt ganz mädel?
![]() ne faulere ausrede hättest du dir nicht aussuchen können ![]() ich rede von einer diskussion (!)amerikanin bölgeyle ilgili kirli gecmisini masaya yatirmaktan bahsediyorum. tabii bu bulasikci basi icin biraz zor bir turum teskil edebilir ![]() senden ümidimi coktan kesmistim zaten.gehörst auch nur zur berüchtigten vaybee forum gruppe und weiter nichts. /ig |
|
||||
|
||||
![]() Du bist glaub hier falsch das ist das forum
für "Religion & Glauben" ... Für RnB oder Muzik musst du dir andere Forunbereiche auswählen |
|
|||
|
|||
![]() belki de dünyada en günahkar insan benim.bunu biz bilemeyiz.
hele seni hepten asar bu konu ![]() muahahahha |
|
||||
|
||||
![]() Din kardeslerimizi sömürtüp duruyorlar, iskence ediyorlar susup oturacakmiyiz?
Kusura bakma ama ben icime sigdiramam, tabiiki yazacam, tabiiki mevzu edecem, elbette sikayetci olacam!!! Ben sikayetci olmucamda kim olacak?= Papst Johannis Paul"mi? Ya da mezarindan hortlayan Lenin"mi? Hic bu forumu takip eden politikaci yokmu saniyorsun? Hic yazar ve haberciler bizleri takip etmiyor saniyorsun?? Biz halk degilde robotmuyuz? Bizim düsündüklerimiz önemli degilmi saniyorsunuz?! Hosgeldin im Schweigen der Lämmer |
|
||||
|
||||
![]() tartismayi biraktin yaa
![]() |
|
||||
|
||||
![]() kizim was willst Du?
![]() mevzu hakkinda yazacaksan yaz, mevzu disi bla bla istemem, uykum geldi seni okudukca *gähn* mahalle karilarin canak anteni gibi konusma oki, hadi ciao |
|
|||
|
|||
![]() bula bula beni mi buldun zicke diyecek
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Protestieren etmek icin elinde bir güc olmasi
lazim ekonomik güc gibi seyler. Tr protesto etse ne olacak istedigini yapiyor ABD. Biz kendi ülkemizdekilere bile karisamiyoruz. Bu pis Amerikalilar bizim Türk kizlarada tecavüz ettiler ama kim takiyorki bunlari. Tabiiki bunlar insanlik ayibi. Ama elimizden bir sey gelmiyor dua etmekten baska. Saygilar |