| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() konusuyorum... bilmedigim seyde bilmiyorum diyorum...
Sen nesin pesindesin... benim gibilerle ancak bilgi ile yarisabilirsiniz..... Öyle silahla milahla habt Ihr auch kein Chance... da Leute die vie Intelligenter und Weiser als Ihr es seid, die Waffen entwickelt haben... atatürkün güzel bir lafi var... "Cahil halkla ancak savas yapilir" Günün birinde öyle bir sey olursa.. size ihtiyacimiz olabilir... veririz elinize.,.. zaten anlamadiginiz bir Kurani... asariz bogaziniza bir anahtar.... Tekbir getirin ve yallah..... Ayni HZ. Humeyni gibi....... Ne dersin..... günün birinde bu yönde size devletten Mail gelebilir |
|
|||
|
|||
![]() deren Zuhälter... ????
Sapik Herifler... sizlerin yüzünden benimde lisanim bozulmaya basladi.... |
|
|||
|
|||
![]() anlatabilecek bir insan...
Devlet Laiklik Seriat Diktator Demokrasi Sosyal Liberal DIN ve benzeri kavramlari anlatabilecek bir insan yokmu bu Forumda...... Politikadan bahsetmenin en anlami kaldiki ????? Kavramlari bilmeyen ne anlar Politikadan, ne anlar dinden ne anlar medeniyettten...... Anlasa anlasa, kaval calmadan ve kari pesine gezmekten anlar.... merh aber auch nicht.... Biz Türkler bayagi geriyiz Avrupalilardan...... en azindan onlarin Forumlarinda az cok bilgi dolasiyor.. bizim Forumda herkes herkesin Sex babasi kesilmis.... Iki tane mekale yazdin.... bu kavramlarla ilgili.... yahu bir tane karsi yazabilen bir görüs belirten kimse cikmadi..... ok okumamiz lagzim arkadaslar cooooook.... |
|
||||
|
||||
![]() ondan sonra gel türkcülük,turancilik yap..anadiline sahip olamayan bir adamin milliyetci gecinmesine dassaklarimla gülerim ben..muahhahaha...
konumuzu sapitmayalim!!!!!!!! peee..dangalak herif türkcülük yapmadan bir türkce kursu al önce...konumuzu saptirmayalim denir..insan sapitir! konu saptirmaz!!! konu saptirilir!!! ne anadilini ne de almancayi bilip sirf almanyada dislandigi icin ilkel bir milliyetcilik yapan kus beyinli seni!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Nedersin....
Malesef .... Seks cok iyi bir konu oldugu icin . Hic kimsenin akli ermiyor, Hadi ben Turanciyim birsey bilmiyorum. Ama digerleri Yazsinlar birseyler. Greco sonra gelsin .... |
|
||||
|
||||
![]() Ihsallah bu güzel yaziyi arkadasin güler oldugu icin yazmadin! :-))
|
|
||||
|
||||
![]() Seni özledim Babam.Nerdesin sen .
Ulan soytari.Gel ben sana türkceyi ögretiyimi. Ulan it sen kimsin. Ilk önce kalem tut ve yazmasini ögren. Kalemi olmayan el sende.... |
|
||||
|
||||
![]() bu hirbo cok okumus ve herseyi biliyor...........
|
|
||||
|
||||
![]() Gecen hafta hic durmadan ötüyordun.Simdi yine bir inis yaptin.Masallah yani.
Seni gidi hain seni.Nerden ciktin. Konusmasini bilmiyorsun. Yazmasini bilmiyorsun.E sen nesin. |