| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Allah senin belani versin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zamaninda unutmamislardi.Ama ya simdi...
Ney biliyormusun.Hepsi git gide unutmaya basladilar.Türk kelimesini bilmeyen cocuklarmi ararsin yada dinini degistiren Türk cocuklarimi ararsin .Hepsi oluyor. Yunanistan Demokrasiyi getirdi degilmi hersey oluyor.Insanlar herseyi unuttular. Demekki onlari ici zayifmis. Ve Helen demokrasisine mahrum kaldilar.# Ilk önce git gör yasa sonra konus...... Atatürk Tr yi degistirdi.Tabi bazi seyleri dogru degildir.Aprupali gibi yasamak iyimi sanki.Niye kendi yönümüz yok. Gardas bunu yaz.Ama o Türkleri yön etmeseydi Türk diye bir ses kalmiyicakti. Bugün Kürtlere deger verenler hepsi ya dinci yada solcu domuzlar yada savas ay gibi medya hayvanlari. aslinda cok seyde dogrusun.... Ama anti kemalist olma ... Aslinda dogru yoldasin. Erbakan gelseydi iyimi olucakti. Ozamanda arap gibi giyinicektik. Iyimi sence. Zaten Türkce diye bir dil kalmadi.. Kürtce gibi birsey olduk..... Esen kal |
|
||||
|
||||
![]() n . Die ist scheisse
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bla .... bla....
|
|
|||
|
|||
![]() das war wohl sehr anspruchsvoll......
Ist dir die Puste ausgegangen..... Eeeeee öyle kolay degil benim argumanlara karsi bir sey üretmek..... en büyük Hocalariniz gelse yine bir sey diyemez.... cünkü gercek gercektir....... Iste bizleri sizlerden koruyan sistem Laiklik sistemidir..... Ne mutlu benim gibilere |
|
|||
|
|||
![]() OT Herif.... sadece Atatürkcüyüm veya Türküm demekle adam olunmuyor.........
Bazilari Demokrasinin arkasinda gizlenir bazilari Kuranin arkasinda gizlenir...... Sende Türklügün arkasinda gizlenmissin..... Ben felaket kizarim böyle seylere.... sen baskalarinin Namus Memurumusun..... SANANE...... Ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün....... Beine Breitmachen.... iste Genetik dandiklik dedigim olay..... yok arkadas yok adam olmaz bu bizim millet.... Der eine Spielt den SUPER MOSLEM BLEIFREI und der einen den SUPER TÜRKEN VERBLEIT...... ve her ikiside terbiyesizin tekleri.... Aziz Nesin ne kadar hakliymis...... Türklerin 100 de 90 kafadan catlak...... Hatta benim görüsüm... 98 lere kadar varmakta.... Edep denen bir sey var........ herkes kendi dalgasini tutup düzeltse, baskasininkine bakacak zamani kalmaz...... |
|
||||
|
||||
![]() Konumuz Kemalizim degil....
Bazi bozuk fahiseler konuyu nereye getirdiler..... |
|
|||
|
|||
![]() Was ist ein Diktator überhaupt ????
Du hast eine Krankheit und das nennt sich Wörterschwäche.... Devlet Laiklik Seriat Diktator Demokrasi Sosyal Azman Uzman OT bu ve benzeri kaveamlardan Bey haber... saman gibi yasamaktasin..... Demek bir acik oturuma katilsan.... agzindan bir laf bile üremeyecek sekilde kalirsin.... Yazik bu kadar Cahilde olunmaz yani |
|
|||
|
|||
![]() ben anyadan konusuyorum sen samanliktan...
Senin Hocalarin sana böylemi tartismayi ögrettiler.... yani biri Istanbul derken digeri Izmir anliyor..... Benim gibi Üstadin karsisina gecmis düdük gibi ötüyorsun... Ötecegine gec adam gibi efendi gibi yaz senin devlet anlaysini.... Laiklik ve diger kavram anlayisini..... Yazamazsin... dünyada topunuz bir araya gelseniz... bir Enis edemezsiniz..... |