Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.05.2004, 21:21
intellecta

Standard und???

haste etwa den Koran aufgeschlagen und für deine glaubensbrüder ne runde gebebet?

wohl kaum
Alt 10.05.2004, 21:23
unknown

Standard evladim tükürdügünü böyle yalatirim

yani sünnet olmak allahin verdigi vücudu degsitirmek degilmi yoksa benmi senin bu yazindan farkli birsey anladim,...dass du eine von Allah c.c. erschaffe eigenschaft deines aussehens durch künstliche einwirkung VERÄNDERST
cük kesme veränderung degilmi hocalarion yavrulari...
Alt 10.05.2004, 21:31
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard ja klar doch, ich habe so wie Du mich

vor dem Spiegel hingesetzt und aus dem Q"uran Verse gelesen, damit Allah das zweimal sieht.

Tövbe tövbe

Sana ne be kadin benim dua edip etmedigimden?
Sana mi sayacam neler yapip yapmadigimi?

Hem ben burada dua etmiyorsunuz diye elestirmedim! Sectiginiz konuyu elestirdim.

Anladinmi? Sayin cok entel
Alt 10.05.2004, 21:39
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard *lol* bunu birdaha entel kariya anlat o.

ohne Text
Alt 10.05.2004, 21:42
intellecta

Standard o.T.

burasi bir din forumu,tartistigimiz konulari elestirecegine hep birlikte dua edelim diyebilirdin.

*denkhilfegibt*

es ist nunmal so verdammt abgedroschen in foren aufzutauchen und moral zu predigen

yok disarda savas var sizin konustuklariniza bakin,yok insanlar iskence görüyo ....

eee? wir wissens!!! hast du nlösungsvorschlag??

wenn nicht ist es nunmal die beste anwort zu sagen-dann BETE für die brüder!!!!
Alt 10.05.2004, 22:04
Benutzerbild von feli20
feli20 feli20 ist offline
Neuer Benutzer

Standard So etwas...

...liegt doch meistens an der Erziehung oder etwa nicht?
Alt 10.05.2004, 22:25
unknown

Standard yobazlik la ..

..alakasi yok bence, hiristiyan alemi islamligi yok etmek istiyorsa bunlari avrupada büyüyen genclerin (cahilligi, bes cent paraya eslerini böyle satmayi, hayvanligi) beynine yerlestiriyor.

Hiristiyan alemi Hiristiyan dininin yavas yavas yok olmasinin farkina girdiler ama bizim cahiller ise onlardan beter oluyorlar.

Saygilarimla
Alt 10.05.2004, 22:27
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yobazlik !?!

merhaba,

@ ElazizSpor
Sana bir kac yazi yazdim, galiba okumadin.
Yobazligin tarifini yap bana. Ve Yobaz olmayini tarif et bakalim bana. Sen kendin islama uyamadigin icin, islami kendine uydurmaya basliyorsun. Zaten senin gibi fisiriklar cok demis bunu ama hep fisirik kalmislar. Hadislere inanmayan bir insan nasil olabilirde ben samimi bir müslümanim der ?? Ha söyle dese: "Su su hadislerin kaynagi belli degil veya kaynagi güclü degil." dese, tamam bu onun kendi saysi degerlendirmesi derim. Ama sen tüm Hadisi serifleri inkar ediyorsun. Ve gereken ne oldugunu yazmissin bir kac yazinda: *Allah zaten Kurani kerimide yazmis herseyi peygamberde kimmis. Allah unutmaz ya demissin önemli olsa Kuranda gecer diyorsun.* Bu tamamen saptirma. Kafalari karistirmak icin egitimmi aldin sen. Öyle seyler yaziyorsunki basit insanlari kafir etmek kabiliyeti var sende. Sen masonmusun ?? O sordugun sorulari evaplandirmak icin Alim olunmasi gerekmiyor.
Cyber*ex dedigin sey günahdir sinanin her türlüsü günahtir göz sinasi, kulak sinasi ...
Chat konusuna gelince. Chati nasil kullanirsan o sekilde günahtir veya yararlidir. Kadinlarla telefonda konusmasi abdest bozmuyor, sadece vucuttan irin, kan, sidik filan filan cikarsa abdest bozulur. Handyide sen kullan. Television seyretmek günah degildir ama *orno bakarsan günahtir tabiiki. Ormanda büyük abdestini yapmasi günah degildir. Ama yaptigin zaman üzerini örtmeyi unutma yoksa ardindan sövenler cok olur. Abdest alirken sen poponda gezinbiyorsun galiba. Abdest aliyormusunda soruyorsun sen bunu ? Sen Hadisleri kabul etmedigine göre sen ne Güsül abdesti alrisin ne de Vakit Abdesti alirsin.

@ alle
Simdi siz karar verin 5 vakit namazinda orucunda olan birisimi yobaz. Yoksa böyle sacma sapan sorularla kendilerine göre kafa karistirma cabasinda olan kisilermi YOBAZ. Karar sizin.

Selamlar ...
Alt 10.05.2004, 22:28
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yobazlik ?!?

merhaba,

@ ElazizSpor
Sana bir kac yazi yazdim, galiba okumadin.
Yobazligin tarifini yap bana. Ve Yobaz olmayini tarif et bakalim bana. Sen kendin islama uyamadigin icin, islami kendine uydurmaya basliyorsun. Zaten senin gibi fisiriklar cok demis bunu ama hep fisirik kalmislar. Hadislere inanmayan bir insan nasil olabilirde ben samimi bir müslümanim der ?? Ha söyle dese: "Su su hadislerin kaynagi belli degil veya kaynagi güclü degil." dese, tamam bu onun kendi saysi degerlendirmesi derim. Ama sen tüm Hadisi serifleri inkar ediyorsun. Ve gereken ne oldugunu yazmissin bir kac yazinda: *Allah zaten Kurani kerimide yazmis herseyi peygamberde kimmis. Allah unutmaz ya demissin önemli olsa Kuranda gecer diyorsun.* Bu tamamen saptirma. Kafalari karistirmak icin egitimmi aldin sen. Öyle seyler yaziyorsunki basit insanlari kafir etmek kabiliyeti var sende. Sen masonmusun ?? O sordugun sorulari evaplandirmak icin Alim olunmasi gerekmiyor.
Cyber*ex dedigin sey günahdir sinanin her türlüsü günahtir göz sinasi, kulak sinasi ...
Chat konusuna gelince. Chati nasil kullanirsan o sekilde günahtir veya yararlidir. Kadinlarla telefonda konusmasi abdest bozmuyor, sadece vucuttan irin, kan, sidik filan filan cikarsa abdest bozulur. Handyide sen kullan. Television seyretmek günah degildir ama *orno bakarsan günahtir tabiiki. Ormanda büyük abdestini yapmasi günah degildir. Ama yaptigin zaman üzerini örtmeyi unutma yoksa ardindan sövenler cok olur. Abdest alirken sen poponda gezinbiyorsun galiba. Abdest aliyormusunda soruyorsun sen bunu ? Sen Hadisleri kabul etmedigine göre sen ne Güsül abdesti alrisin ne de Vakit Abdesti alirsin.

@ alle
Simdi siz karar verin 5 vakit namazinda orucunda olan birisimi yobaz. Yoksa böyle sacma sapan sorularla kendilerine göre kafa karistirma cabasinda olan kisilermi YOBAZ. Karar sizin.

Selamlar ...
Alt 10.05.2004, 22:29
unknown

Standard arkadaslar

bizler böyle ters birbirimize davranirsak sonumuz ciddiyen kötüye varicak.
Antwort