Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.11.2005, 14:05
Benutzerbild von betonbayram
betonbayram betonbayram ist offline
Neuer Benutzer

Standard nein.. ich hab mit denen nichts

zu tun.. bir arkadasin babasi öyle... ye schlechter es ihm ging desto mehr hat er sich an die religion geklammert... bütün arkadaslarini kaybetti weil er aggressiv wurde yani din konularda.. er wollte alle missionieren.. sonra tek kalincada .. allah tek dost olarak yeter oder so ähnliches schriftstück hat er sich aufgehängt im wohnzimmer.. ve her aksam kuran okuyor... television bakmiyor.. nur koran nur koran.. cocuklarina aciyorum... er zieht die mit rein...
Alt 10.11.2005, 14:05
Benutzerbild von balikiz
balikiz balikiz ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Oh, ein Mann, der sich gegen die Unterdrückung der Frau engagiert??? – Allein das ist schon sehr verdächtig!
Alt 10.11.2005, 14:53
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard din neye aractir? o.T.

ohne Text
Alt 10.11.2005, 14:57
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard wenn man für den islam lebt, lebt man

auch sein leben.. für ortonormalverbraucher ist kein nur hingeben an einen glauben gedacht. so weit ich weiss, ist es für kaum einen bis gar keinen gedacht. ein leben sollte man führen.. aber was bedeuten 10-100 jahre im vergleich zur unendlichkeit?
Alt 10.11.2005, 14:58
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard erzähl mal

wen der kuran mit ungläubigen in diesem vers meint. ich bin gespannt.
Alt 10.11.2005, 15:08
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard betonbayram kardes

hayat nedir? hayatin icerigi nedir? varligin amaci nedir? dogru yada hakikat nedir?

adamin birisi kendisini dünyadan kiylü-kal diyor yani dedikodudan hirsli para kazanmaktan, insanlarin yüzüne gülüp arkasindan onlarin giybetini yapmaktan televizyon bakip vaktini öldürmekten uzak duruyorsa bunda kötü olan nedir?

Tabii ki en güzel dost Allah"tir. Sen Allah"tan daha iyi dost bulamazsin, bulamiyacaksin.

Arte"de birtane almani gösterdiler, antaijide zen seyhi olmus. buradaki hayati terk etmis, esini dostunu almanyada birakmis ve hayatini sadece bir felsefeye terketmis. velhasili kelam kimse buda senin baktigin gibi bakmaz.

zen hakkinda heidegger ve hishamatusnun ilginc bir görüsmesi var. tavsiye ederim.
Alt 10.11.2005, 15:10
eniskaya

Standard desene adam tamamiyle kafayi yedi

pikopatlastiiii... solche Leute brauchen DRINGEND Therapieeee... valla ruhsal hastalar...

Öyleleri kendilerini Allahin Jandarmasi sanar... yani ayni Papazlar gibi misyonerlik pesinde kosarlarrrrrr....

Bunlar Dinden her seyden uzaklar... cocouklarida eninde sonunda bundan etkilecekler ve kisacasi isyan edeceklerdir Islam dinine... ve kimbilir ne hallere gireceklerdir...
Alt 10.11.2005, 15:15
Neuer Benutzer

Standard Bir alman bana bir kere ne dedi

biliyormusun... was ist wenn das alles was wir uns nach dem tod vorstellen gar nicht existiert...
bütün kavgalar savaslar bosuna... dünyaya baksana din icin ne kadar kavgalar var ölenler var... ya bunlarin hepsi bosunaysa... sirf su foruma bakin.. birbirinize giriyorsunuz kim dini daha iyi anlayip yasiyor diye... baska yerde lafla kalmiyor birbirini öldürüyorlar...
das hat mich nachdenklich gemacht...
Alt 10.11.2005, 15:20
Neuer Benutzer

Standard bizim firmada

bir kac iranli var.. die haben alle dem glauben den rücken gekehrt, weil sie so unterdrückt wurden und erdrückt wurden mit dem islam.. adam informatikerci.. anlatiyor ise girebilmek icin kurandan sure soruyorlarmis.. bilmiyenleri ise almiyorlarmis.. aldiklarida sureden baska birsey bilmiyorlarmis... das ist schon komisch.. cok abartili bence...
Alt 10.11.2005, 15:34
eniskaya

Standard Ben Unideyken tüm Iranlilar DINSIZlesmis

lerdi... A dan Z ye hepsi öyle olmustu...

Cünkü ben onlara cok hak veriyordum... yani eger sen Irandaki DINI yasasan kesinlikle o DINE bir adaha hizmet etmezsin....

Iranli gencler cok cok hakli.. onlarinkisi zaten DIN degil.. ben Dinler tarihini okudum ama Iranlilarin gibi Din anlayisi dünyanin hecc bir yerinde yok... resmen insalik düsmanlari
Antwort