| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() auch sein leben.. für ortonormalverbraucher ist kein nur hingeben an einen glauben gedacht. so weit ich weiss, ist es für kaum einen bis gar keinen gedacht. ein leben sollte man führen.. aber was bedeuten 10-100 jahre im vergleich zur unendlichkeit?
|
|
||||
![]() hayat nedir? hayatin icerigi nedir? varligin amaci nedir? dogru yada hakikat nedir?
adamin birisi kendisini dünyadan kiylü-kal diyor yani dedikodudan hirsli para kazanmaktan, insanlarin yüzüne gülüp arkasindan onlarin giybetini yapmaktan televizyon bakip vaktini öldürmekten uzak duruyorsa bunda kötü olan nedir? Tabii ki en güzel dost Allah"tir. Sen Allah"tan daha iyi dost bulamazsin, bulamiyacaksin. Arte"de birtane almani gösterdiler, antaijide zen seyhi olmus. buradaki hayati terk etmis, esini dostunu almanyada birakmis ve hayatini sadece bir felsefeye terketmis. velhasili kelam kimse buda senin baktigin gibi bakmaz. zen hakkinda heidegger ve hishamatusnun ilginc bir görüsmesi var. tavsiye ederim. |
|
|||
![]() pikopatlastiiii... solche Leute brauchen DRINGEND Therapieeee... valla ruhsal hastalar...
Öyleleri kendilerini Allahin Jandarmasi sanar... yani ayni Papazlar gibi misyonerlik pesinde kosarlarrrrrr.... Bunlar Dinden her seyden uzaklar... cocouklarida eninde sonunda bundan etkilecekler ve kisacasi isyan edeceklerdir Islam dinine... ve kimbilir ne hallere gireceklerdir... |
|
||||
![]() biliyormusun... was ist wenn das alles was wir uns nach dem tod vorstellen gar nicht existiert...
bütün kavgalar savaslar bosuna... dünyaya baksana din icin ne kadar kavgalar var ölenler var... ya bunlarin hepsi bosunaysa... sirf su foruma bakin.. birbirinize giriyorsunuz kim dini daha iyi anlayip yasiyor diye... baska yerde lafla kalmiyor birbirini öldürüyorlar... das hat mich nachdenklich gemacht... |
|
||||
![]() bir kac iranli var.. die haben alle dem glauben den rücken gekehrt, weil sie so unterdrückt wurden und erdrückt wurden mit dem islam.. adam informatikerci.. anlatiyor ise girebilmek icin kurandan sure soruyorlarmis.. bilmiyenleri ise almiyorlarmis.. aldiklarida sureden baska birsey bilmiyorlarmis... das ist schon komisch.. cok abartili bence...
|
|
|||
![]() lerdi... A dan Z ye hepsi öyle olmustu...
Cünkü ben onlara cok hak veriyordum... yani eger sen Irandaki DINI yasasan kesinlikle o DINE bir adaha hizmet etmezsin.... Iranli gencler cok cok hakli.. onlarinkisi zaten DIN degil.. ben Dinler tarihini okudum ama Iranlilarin gibi Din anlayisi dünyanin hecc bir yerinde yok... resmen insalik düsmanlari |