| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() senin o kici moklu hanim hoca dedigin zilli kari islamiyette hoca moca din adamliginin olmadigini bilmiyormu..ne bicim hükümler veriyor dangalak kari.. sizde inaniyorsunuz.. egil kocam bakicak dese hemen egileceksiniz
yapmayin arkadaslar..yok vücuda bilerek aci veriyormus..maraton kosmakda günah hallter kaldirmakda günah ozaman..oturun evinizde sisirin dötlerinizi..bu sevab... bir dövmenin dinle ne alakasi var anlamiyorum.. yani baska probleminiz yokmu kiciniza yaktirilan kinalari ellalem hacila hocalara sevab mi günahmi diye soruyorsunuz.. |
|
|||
|
|||
![]() bilmiyorsun
|
|
|||
|
|||
![]() sen tuvalete degilde ormana sicmaya gittiginde yine hcilara hocalara acaba ormanda sicmak günahmi degilmi zu spät ormanda mictim bile diye sorarmisin amin...
|
|
|||
|
|||
![]() konusan nadir elemanlarindansin..böyle tätovierung dinle bagdasirmi bagdasmaz mi diye aptal tartismalar yaptigimiz sürece vay halimize...
|
|
||||
|
||||
![]() es-selamunaleyküm fijuzi kardes!
sihatin yerindedir insallah! kardes, mezhep ne demek"dir? yol demek degilmi? simdi ben demiyorumki, mezhepler kötüdür (hasa)...ama.... "Dinlerini parça parça edip ayrý ayrý gruplara ayrýlanlarla senin hiçbir alakan yoktur. Onlarýn iþi Allah"a kalmýþtýr. Sonra O, kendilerine ne yaptýklarýný haber verir." en"am suresi 159. ayet simdi muhterem kardesim, senin gösterdigin ayetin senin dedigin konu ile bagdasiyormu acaba? imam "önder" demekdir. her insan kendine yol gösterici bir önderi seciyor ve onun arkasindan yürüyor! dolayisyla, mesela bir hitler önder olabilir, bir sharon önder olabilir, bir lenin önder olabilir, bir mustafa kemal önder olabilir, bir humeyni vs vs, sadece bu da degil, bir basit kücük tarikatin seyhi"de - eger bir takim bu zatin arkasindan yürüyorlarsa- önder/imam olarak nitelebilinir... eger senin demek istedigin "imam" mezhep imamlari ise, neden peygamber (s.a.v) bunlara bir takim isaretler göstermedi? ve evet...bütün insanlar KENDI ZAMANIN IMAMLARI ILE mahserde öne cikacak ve yargilanacaklar aziz kardesim! peygamber efendimiz (s.a.v) buyuruyorlar ki: "kendi zamanin imamini bilmeden ölen, cahil olarak ölmüstür.... sözü simdi sana birakiyorum fujitsu kardes! inna lillah ve inna ileyhi raciun. ve selam! |
|
|||
|
|||
![]() bence bir kac sey vardirki hic bir din ile ahlakasi yoktur. on dan biri de saygidir. senin düsüncelerine karsi sonsuz saygim vardir. fakat kullandigin kelimeler cok cok saygisiz. allah yardimcin olsun sana aciyorum cünkü demeki annen ve baban sana saygi ve sevgi ne oldugunu ögretememisler.
|
|
|||
|
|||
![]() das tut doch gar nicht weh.
aber du hast recht, vucuduna dövme yaptirmak allaha karsi cikmak anlamina geliyormus. |
|
|||
|
|||
![]() olamaz ya
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() du hast es doch machen lassen, bist du glücklich damit? dann scheiss doch einfach drauf was andere sagen.
bende yaptirdim, simdi biraz pismanim, ama hosuma gidiyor, ilerde gitmese sildiririm. es gab sogar einen typen, der wollte mit mir zusammen sein, als er erfahren hat, das ich ein tatoo habe , hat er sich das anders überlegt. shit on it. |