| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Senin amacın ne ArapOğlu,
Bu sayfalarda Arapların tüm puştluğunu İslam kılıflarına sokan, sen e daha dört kişi daha var. Ülen Allah Arapçımı? Sen Arapçı bir Allahtan mısın? Bir tane Arap ülkesi göster bana İNSANCA BİR YAŞAMI ÜLKESİNDE KURABİLMİŞ ???? Ben İSLAMI onlar gibi anlamıyorumi senin gibi hiç anlamıyorum. ALLAH kullarının yoksulluk içinde, bok içinde, yaşamaları için yer yüzüne bir tane olsun kutsal kta indirmedi... Bir tane İslam ülkesigöster bana yoksuluktan ve bok içinde yaşamaktan ve günümüz dünyasında saygın bir insani yer edinebilmiş. YOKTUR... Sen benim açımdanacınacak zavallı bir insansın, çünkü ALLAHIN senden ne istediğinin bile farkında değilsin. Sen kurban ol o ANADOLU İSLAMİ DÜŞÜNÜRLERİNE... Senide bu yobazlığından yine onlar kurtaracak, o çok inandığın ARAP milliyetçilerinide, IRKÇILARINIDA. ON yaşında ki çocuklarının bellerne bombala sararak hem kendisini, hem başkalarını öldürten Arap zihniyetinin ellerinden yine Anadolu islam düşünürleri kurtaracak. Lanet olsun sizlere... |
|
||||
![]() Almanyada kokain, esrar, heroin ve kadın satıcılarının büyğük bir çoğunluğu Filistin kökenlidir.
Ama Filistinde daha çükleri yenikalkmış, bıyıklaerı yeni terlemiş sübyan çocuklarını canı bombalar olarak kullanarak katil yapmaktan kırık uyuşturucu kafalar ile onur duyarlar. Eğer ki Anadoludan bir tek Türk çıksın bunu Anadolu çocuklarına yapan ve yaptıran yemin ediyorum dünyanın her yerinde ben bir TÜR olduğum için utanç duyuyorum diye nefesimin son anına kadar söylemezsem. Ülen insanlığın mertliği bu kadar mı bitti??? |
|
||||
![]() senin pek aptal oldugu söyler. baska da birsey söylemez, senin hakkinda. böyle varsayimlarla ben o zaman yasamadigim icin bilmem cart curt ama bu zaman olsa ayni benim gibi düsünürdü demende bos bir laftan baska birsey degildir.
böyle bos konusman meseleyi anlamadigindandir. |