Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.10.2005, 15:20
unknown

Standard iLHAN ARSEL NEDEN SU SORUYU SORMUYOR

Misirlilar ki Tarihlerin de en kücük ayrintilari bile kacirmayip Arsivlemislerdir.

Ne yazik ki Misir tarihinde musa diye bir adam yoktur )

En azindan Merkezi Iktidarin Güdümünde maksatli olarak kaleme alinan bir takim belgelere ve Musa diye bir hainden ve onun Moisir Firavununa ihanetinden söz eden resmi kayitlara ulasilmis olmasi gerekirdi..

Ama ne yazik ki YOKTUR !..

EXODUS u okudugumuz zaman Bilinen musa hikayesi ortaya cikar. adi bilinmeyen bir firavun devrinde olmus ve yasanmistir.

Fakat Bilim Exodus ile ayni görüsü paylasmaz..
Cünkü Misir prensesleri NIL kiyisinda yikanmaz )
Ve sepetde buldugu cocuga neden akan su " MUSA " anlamina gelen bir isim versindir ki Misir Prensesi ?..

)

Ilhan Arsel Bunlara bir göz atsin )
Alt 22.10.2005, 15:45
unknown

Standard Tevrat arastirmalarini yaz

Sana cok ilginc yardimlarda bulunacagim )

esine de sevgiler )

Ben de bir zamanlar Onun gibi düsünüyordum..
sonra birden farkettim ki O uzaylilari da yaratan bir güc olmali )

O Uzaylilar Belki insanin DNA sini Programlamis olabilir ve gelisimine hiz kazandirabilir..

Ama Onlarin da bir yaraticisi oldugu Muhakkatir.

Kuran : Inasani yarattiklarimizin bir cogundan üstün kildik der.. Yani Ondan üstün olanlar da var..

)
Alt 22.10.2005, 18:17
tarrasbulba

Standard BURADA NE BICIM "COPY-PASTE" RANTI VAR.

KIMIN VAKTI VAR METRELERCE YAZI OKUMAYA ALLAHASKINA???? ZAHMET ETMEYINIZ...KISA TUTUNUZ. AZ OLSUN FEKAT EN NIHAYETINDE DE ÖZ OLSUN. BIZ YAZMIYORUZ DIYE,OKUMADIGIMIZI DÜSÜNMEYINIZ.
Alt 22.10.2005, 23:53
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard bunu pürene anlat.. esitligi anlasin ;O)

ohne Text
Alt 23.10.2005, 02:05
runkli

Standard wenig?

wenn du das wenig nennst, dann warte mal ab, was die kommenden jahre passiert, wenn es richtung sommer zu geht
Alt 23.10.2005, 11:34
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Insan mucizeleri?

Alpi anladigim kadariyla Kurandan süphen olmamasi icin kendi kendini Kuranda sakli muciziler vardir dümenine geliyorsun. 19 cularda senin mucizelerin saglamasi. Ben ne tevrat ne eski mitolojiler hakkinda derin bilgi sahibi degilim, sana sadece "mucize" konusunda bir kac bilgi aktaracagim. Ben dünyadaki dinlerin Allahdan olamayacagi düsüncesine sahibim. Kanimca musa tevratindan zeburdan izler vardir mutlak, incilde tevrattan izler ve kuranda hepsinden izler vardir. Simdi diyeceksinki eee hepsi Allahdan elbette hepsi icerik olarak ayni sadece diger ücünü insanlar degistirmis, kuran ayni kalmis. Böyle düsünenlere insanlarin din olmadanda yaptiklarindan örnekler sunacagim. Amacim senin "oha Kuranda bu da geciyor, 1500 yil önce arap muhammet bunu nerden bilsin" mantigina karsin birak 1500 yil önceyi milattan cok önce zamanlardan örnekler verecegim.
Bunun haricinde yine eski sorularimi tekrarliyorum: nedense Kuran hep bulunmus kesfedilmi seyleri saklamis icinde. Yani bir yok gösterici degilde saklayici. Icinde var arayin bulun gibi. Hani isik hizi? Hani nano technologie? Bunun gibi yeni yeni üzerinde durdugumuz konular. Cevabin su sekilde olacaktir: ilk önce insanlar bir bulsun Kurandan ona kulp takilacak bir ayet kesin bulunacakdir! Hele birde farkli tercüme olayi yokmu, eger Kuranda o sekilde gecmiyorsa bile "ama aslinda Muhammet öyle degil böyle demistir" yalani ile siyiririm bile diyorlardir.
Gecen bir yazinda arastiridigini, gercek Islami aradigini yazmissin, böyle lastik gibi uzayan bir tercümeye dayali Kitapda bulamayacagin kesin:
Piramitlerden bir kac kücük! Bilgi. Bunun gibi daha bir cok gizem iclerinde saklidir (yazilari parca parca buraya yaziyorum, cok uzun olmasini istemiyorum)...
Alt 23.10.2005, 11:35
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Piramitlerden kücük örnekler

Her biri 20 ton olan taslardan insa edilmistir. Bu taslari temin edilibilecek en yakin mesafe yüzlerce km. uzakliktadir. Taslarin nasil getirildigi henüz bilinememektedir.

* Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, dogdugu ve tahta ciktigi günler olmak üzere yilda sadece 2 kez günes girmektedir.

* Kirletilmis su, bir kac gün piramitin icine birakilirsa aritilmis hale gelir.

* Piramit’in icerisinde süt bir kac gün süreyle taze kalir ve sonunda bozulmadan yogurt olur.

* Bitkiler piramitlerin icinde daha hizli büyürler.

* Piramitin icine birakilan su 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir.

* Cöp bidonu icindeki yemek artiklari hic koku yaymadan piramit icinde bekler, adeta mumyalasir.

* Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükce bir piramitin icinde daha cabuk iyilesme egilimi gösterir.

* Piramitlerin bazi odalarinin icinde ne olduguna dair bir bilgi yoktur arastirmacilarin cogu ya icinde kayboldu ya da ayni yerde bir kac tur attilar fakat iclerini göremediler. piramitlerin ici genel inanisa uygun olarak labirentlerle doludur...mikorinos,louvre benzeri basit yapililarda sadece labirentlesme cok azdir...ama keops,kefren gibi gezilmesi özel izinlere bagli olan piramitlerde yol bulmak imkansiz gibidir...hatta yasak girisler yapan cogu kisi delirerek ölmüstür...piramitler kesinlikle paranormal yapilardir....
Alt 23.10.2005, 11:37
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tevrattan kondensatör yapimi ve digerler

Tevrattan alintilar:
Uzay araci ile gelenler bayagi kalabaliktilar. Tanrinin Yiyecekleri bölümünde de görülecegi üzere bol yiyecek ve armaganlar istiyorlardi.YESU 5:13 Yesu Eriha"nin yakinindaydi. Basini kaldirinca önünde, kilicini cekmis bir adam gördü. Ona yaklasarak, “Sen bizden misin, karsi taraftan mi?” diye sordu. 5:14 Adam, “Hicbiri” dedi, “Ben RAB"bin ordusunun komutaniyim. Simdi geldim.” Dünyada uzun süre kaldilar. Gelenlerin hepsi erkekti; onun icin insan kizlariyla evlilikler yaptilar. Uzay aracinin geldigini su ayetlerden de anlamak mümkün: SAYILAR 12:5 RAB bulut sütununun icinde indi. Cadirin kapisinda durup Harun"la Miryam"i cagirdi. İkisi ilerlerken 12:6 RAB onlara seslendi: 31:15 Sonra RAB cadirda bulut sütununun icinde göründü; bulut cadirin kapisi üzerinde durdu. YESEYA (İSAYA)6:1 Kral Uzziya"nin öldügü yil yüce ve görkemli Rab"bi gördüm; tahtta oturuyordu, giysisinin etekleri tapinagi dolduruyordu. 6:2 Üzerinde Seraflar duruyordu; her birinin alti kanadi vardi; ikisiyle yüzlerini, ikisiyle ayaklarini örtüyor, öbür ikisiyle de ucuyorlardi. 6:4 Seraflar"in sesinden kapi söveleriyle esikler sarsildi, tapinak dumanla doldu. CIKIS 19: 4 Misirlilara ne yaptim, ve sizi kartal kanatlari üzerinde tasidim, ve sizi kendime getirdim, gördünüz. CIKIS 13:21 Gece gündüz ilerlemeleri icin, RAB gündüzün bir bulut sütunu icinde yol göstererek, geceleyin bir ates sütunu icinde isik vererek onlara öncülük ediyordu. 19:11 Ücüncü güne hazir olsunlar. Cünkü ücüncü gün bütün halkin gözü önünde ben, RAB Sina Dagi"na inecegim. 19: Dagin cevresine sinir ciz ve halka de ki, `Sakin daga cikmayin, dagin etegine de yaklasmayin! Kim daga dokunursa, kesinlikle öldürülecektir.
14:24 Sabah nöbetinde RAB ates ve bulut sütunundan Misir ordusuna bakti ve onlari saskina cevirdi. 14:25 … Misirlilar, “ İsrailliler"den kacalim!” dediler, “ Cünkü RAB onlar icin bizimle savasiyor.”
19:9 RAB Musa"ya, “ Sana koyu bir bulut icinde gelecegim” dedi, “ Öyle ki, seninle konusurken halk isitsin ve her zaman sana güvensin.” MEZMURLAR 18:8 Burnundan duman yükseldi,
Agzindan kavurucu ates
Ve korlar fiskirdi.
18:9 Kara buluta basarak
Gökleri yarip indi.
18:10 Bir Keruv"a binip uctu,
Rüzgar kanatlar takarak hizla geldi.
YESEYA (İSAYA)19:1 Misir"la ilgili bildiri:
İste RAB hizla yol alan buluta binmis Misir"a geliyor!

HEZEKİEL . 1:19 Canli yaratiklar hareket edince, yanlarindaki tekerlekler de hareket ediyordu; yaratiklar yerden yükseldikce, tekerlekler de onlarla birlikte yükseliyordu. 1:21 Yaratiklar hareket ettiginde onlar da hareket ediyor, yaratiklar durdugunda onlar da duruyor, yaratiklar yerden yükseldiginde onlar da yükseliyordu. Cünkü yaratiklarin ruhu tekerleklerdeydi. 1:22 Kubbeye benzer, billur gibi parlak ve korkunc bir sey canli yaratiklarin baslari üzerine yayilmisti1:23 Kubbenin altinda kanatlarinin biri öbürünün kanatlarina dogru acilmisti. Her birinin bedenini örten baska iki kanadi vardi. 1:24 Yaratiklar hareket edince, kanatlarinin cikardigi sesi duydum. Gürül gürül akan sularin cagiltisini, Her Seye Gücü Yeten"in sesini, bir ordunun gürültüsünü ansitiyordu. Durunca kanatlarini indiriyorlardi. 1:26 Baslari üzerindeki kubbenin üstünde laciverttasindan yapilmis tahta benzer bir nesne vardi. Yüksekte, tahti andiran nesnede insana benzer biri oturuyordu. 1:27 Gördüm ki, beli andiran kisminin yukarisi ici ates dolu maden gibi isildiyordu, belden asagisi atese benziyordu ve cevresi göz alici bir isikla kusatilmisti. RAB"bin görkemini andiran olayin görünüsü böyleydi.

Dünyalilara yaptirilan kondansatör ANTLASMA SANDIGI
CIKIS 25:10 “ Akasya agacindan bir sandik yapsinlar. Boyu iki bucuk, eni ve yüksekligi birer bucuk arsin olsun. 25:11 İcini de disini da saf altinla kapla. Cevresine altin pervaz yap. 25:12 Dört altin halka döküp dört ayagina tak. İkisi bir yanda, ikisi öbür yanda olacak. 25:13 Akasya agacindan siriklar yapip altinla kapla. 25:14 Sandigin tasinmasi icin siriklari yanlardaki halkalara gecir. 25:15 Siriklar sandigin halkalarinda kalacak, cikarilmayacak. 25:16 Antlasmanin tas levhalarini sana verecegim. Onlari sandigin icine koy. 25:17 “ Saf altindan bir Bagislanma Kapagi yap. Boyu iki bucuk, eni bir bucuk arsin olacak. 25:18 Kapagin iki kenarina dövme altindan birer Keruv (kerubi) yap. 25:19 Keruvlar"dan birini bir kenara, öbürünü öteki kenara, kapakla tek parca halinde yap. 25:20 Keruvlar yukari dogru acik kanatlariyla kapagi örtecek. Yüzleri birbirine dönük olacak ve kapaga bakacak. 25:21 Kapagi sandigin üzerine, sana verecegim tas levhalari ise sandigin icine koy. 25:22 Seninle orada, Levha Sandigi"nin üstündeki Keruvlar arasinda, Bagislanma Kapagi"nin üzerinde görüsecegim ve İsrailliler icin sana buyruklar verecegim.” Öyle bir sandik ki izinsiz dokunanlar ölüyor.
Tevrat ayetlerinin gösterdigi gibi gecmiste UFO geldi, uzun süre kaldi ve keruvlara binerek uctu gitti.
Alt 23.10.2005, 11:47
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Insanlik tarihinden ilginc mucizeler:-)

Tarihin ve Tarihi ögrenmenin gercekleri…
kuranın bilime yol gösterdigini,daha nice mucizeleri oldugunu yazıyorlar ya,bu konulara önce de cevap yazdim, aslinda yazilacak cok seyde var ama, maalesef vaktim cok kisitli. Burada verdigim örnekler gerceklerin yüzde biri dahi degildir. Bu konularla gercekden ilgileniyorsaniz adlari verilen kitaplari okumanizi tavisiye ediyorum. Kendiniz bilinclendiginiz zaman kandirilmanizda bir o kadar güc olur. Bilinclenin:
Bırakın Muhammet ve Kuranı,İsayı,Musayı,milattan 10500 yıl önce,Eski Mısırlıların takvimi 365-1/4 gündür.Yani bizim bugünki takvimin aynısı. Bu takvimi bulmalarının ana kaynagı ise SİRİÜS YILDIZI.Bu yıldız,araştırmacıların dedigine göre evrende 365-1/4 günde kendi dönüşümünü tamamlayan tek yıldızdır.DÜNYAYA 8.5 IŞIK YILI BİR MESAFEDDİR.20. yy. teknolojisiyle daha yenilerde keşfedilen bu yıldızı,Eski Mısırlılar neyle,nasıl buldurlar? (ALPI sanirim senin Muhammet bu siriüs yildizini nasil bilsin soruna güzel bir cevaptir bu, daha muhammedin fikirleri dogmadan yüz yillar önce bulunan gercekleri size isitmis isitmis sunmus, sen ve senin gibilerde arastirma yetersizliginden inanmissiniz)
Cevabı henüz verilemeyen bir sorudur bu.Tam da bu baglamda,Atlantis baglantısı devreye giriyor.Yine başka bir takvime göre,güneşin Presesyonel döngüsü olarak hesaplanan bu takvim,baskın takım yıldızlarıyla ilintilendirilerek bugünün bir yılına,2160 yıl karşılık gelmektedir.Eski insanların yüzlerce,binlerce yıl yaşadıklarını anlatn mistik tarihçiler bu takvimi mi kullanıyordu,diye sormadan edemiyor.yİNE eSKİ YERLİLERDEN dOGONLAR,MÖ 4500 yıllarında,Sirius yıldızının hacim ve kütlesini ölçen verilere sahiptir. Yeni araştırmalarda ortaya çıkarılan,sirius çekirdek materyallerinden doldurulmuş bir kiprit kutusunun 50 ton gelecegi hesaplanıyor.Dogonlar bunu nasıl hesapşamıştı? Bu ve benzer ilginç araştırmalar için,tüm araştırmacılar Eski Mısırlıların kutsal kitabı dedikleri ÖLÜLER KİTABI adınd bir kitaptan kaynaklar aktarıyorlar.Bulup okumanın büyük yararı olacagı kanısındyım.
Quod erad demonstrandum
Arastirmanizda basarilar diliyorum arkadaslar ve ALPI
Cesitli sebeplerden dolayi 2 hafta sayfalari ziyaret edemeyecegim, daha sonra umarim tekrar yazismaya vakit buluruz.
Saygilar
Alt 23.10.2005, 12:22
unknown

Standard Keops un durdugu yer

Dünya nin merkezidir.
Keops ile yapilan pramit hesaplari dünya nin agirligini Cevresini Ve yüz ölcümünü verir.
Antwort